Cuma, Eylül 07, 2012

MİLLÎ VEBÂLE HAZIRLANILAN MHP!...

"Çok bilen, çok yanılır" ve tedbîren; "Kendi kazdığı kuyuya düşmek" darb-ı meseline; "Kurnaz, akıllıyı sadece bir kere kandırır" inancımızı ekleyerek...
"Şu sıralar çatlar, dağılırsa kaos olur!" tesbîtiyle açıklanan millî endîşe; "Alacağı millî kararlarda AKP Hükümetine destek vermeye devâm edeceğimizi açıklıyorum." diye beyân edilen millî hassâsiyet, AKP'nin yerel seçimleri öne almak hevesinde de açıkça görüldü! Sadece "BOP Eş Başkanlığı" ünvânından bile millî düşünmesi asla mümkün olmayan Tayyip Erdoğan Sultasına verilen bu millî krediyi hazmedebilmem mümkün değil!
Bu satırların; yazarının MHP'nin Mevcût Genel Başkanı'na muhalefetinden hareketle yazdığını zannedenler olabilir! Gerçi doğru sözün yemîne ihtiyâcı yoktur ama Vallahi muhalifliğimden değil bu endîşem!
Zamansız ve gereksiz erken ataklarla verdiğimiz millî açıklardan faydalanarak AKP adlı millî felâketi, başımıza kendimiz musallat ettik! Millî düşündüğünü iddiâ eden, milliyetçiyim diyen herkes; yukardan aşağı veya aşağıdan yukarı benzer aymazlıklar, benzer küçümsemeler, benzer dalâletlerimizle AKP Kaosu'na zemîn hazırladık!
MHP'nin Mevcût Genel Başkanı'nın tek başına aldığı Erken Seçim karârı ve tabanın yani bizim, bu karara bigâneliğimiz yüzünden, 2002'den beri AKP Kaosu'na muhatâbız! AKP'nin Meclisteki sayısal engelini; "Meclis'i çalıştırmak" demokrat fedakârlığı ile "Abdullah Gül Kardeşimiz"in Köşk'e çıkış yolunu da biz açmıştık!
Şimdi de öne alınan Yerel Seçimlerden bir kaç ay sonra gidilecek Cumhurbaşkanlığı Seçiminde, Recep Tayyip Erdoğan'ın Köşk Yolları'nı tanzîm ve düzene mecbûr bırakılmıyor muyuz?
Nasıl mı? Bulunduğumuz yerden manzarayı da târifle anlatmaya çalışalım.
AKP Tüzüğü'ne göre üçüncü dönemlerini tamamlamak ve siyâsî hayatları sonlanmak üzere olan, çoğunluğu Kabine'de görevli AKP Kurmayları var! Tayyip Erdoğan'ın, yol arkadaşlarına ve kurmaylarına sadâkatine itirâz, mümkün değil!
AKP 2002'de ilk seçimi; "İnadına Tayyip" sloganından da belli olacağı üzere Recep Tayyip'e gösterilen ilgi ve destekle kazanmıştı. İktidârın yıpratıcılığına rağmen kazanılan diğer iki seçimde Kabine Üyeleri'nin, kendisine sâdık partizan uygulamalarını RTE inkâr etmez ki Kabine'nin başarılı ve son dönemlerini yaşayan üyelerini, büyük şehirlerden belediye başkanlığına hazırladıklarını duymayan yok!
Bu, şu demek! Cumhurbaşkanlığı Seçiminden bir sene, Genel Seçimden iki sene önce; kabinede görevli AKP kurmaylarının; fiîlen yürüttükleri bakanlıkların ve hükümetin bütün imkânlarını, seçim rüşveti olarak kullanacakları demek! Son iki kazanılan seçimde, Gıda Paketleri, kömür yardımlarının etkisini ağız birliği ile söyleyenleri de hatırlatarak nasıl bir seçim atmosferi yaşayacağımızı, vurgulamak istedim!
AKP'nin giremediği Sahil Bölgelerindeki büyük şehirlerin Yerel Seçimlerde, fiîlen Bakan adaylarla alındıktan sonraki Cumhurbaşkanlığı Seçimi'ni hayâl edebiliyor musunuz? Hükümet olmanın avantajıyla il kongrelerini stadyumlarda yapan ve bindirilmiş kıtalarla stadyumları dolduran RTE'nin; Hükümet ve Belediyelerin açık destekleriyle gireceği Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nde, neler yapabileceğini düşünebiliyor musunuz?
Mücâhit Erbakan'ın suç ortağı ve sâbıkalı, "Abdullah Gül Kardeşimiz" in Köşk yolunu "Meclisi çalıştırarak" açan MHP Genel Başkanı'nın; "Laikliğe karşı odak olmak" suçu sâbit ve cezalandırılmış bir sâbıkalıyı bütün dünya gözünde "Seçilmiş Cumhurbaşkanı" olarak meşrûlaştıracak olan, bu desteği izâh edebilecek bir milliyetçi çıkar mı?
Bir yıl sonraki Genel Seçimlerde; Köşk'te Erdoğan, iktidârda AKP ve Belediye Başkanlıklarında AKP'nin eski Bakanlarının olduğu bir ortamda Türk Milliyetçilerini nasıl bir mücâdelenin beklediğini öngörerek endîşelenirsek tavrımız, Mevcût Genel Başkan'a muhaliflikle târif edilirse âdil olur mu?
Perşembenin gelişinin Çarşambadan belli olduğu Türkiye'de, AKP'liler salı gününden Cuma abdesti alırlarsa kim ne diyebilir?
Mevcût Genel Başkan'a yakın, samîmi ülkücüler; Allah rızâsı için bu endîşelerimizi, kendilerine iletin ve Allah rızâsı için milletin mukadderâtıyla oynadığının farkında olun!
Vallâhi, Billâhi, Tallâhi vebâldir vesselâm...
KURDUN KILAVUZU BOZKURT OLMALI...
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: