Perşembe, Şubat 28, 2013

YETTİ ARTIK!

Türk Milleti! Bir şeyler oluyor! Cadı kazanı kaynamaya başladı!
Ben bir Türk'üm ve olanları görüyor, hissediyorum! Ülkemde yöneticilik oynatılan pinokyoların düşürüldüğü aczi, utanarak seyrediyorum!
Önce millî kimliğimizi çekiştirmeye alıştırdılar, şimdi ayakları altına aldıklarını haykırıyorlar Firavunca bir kibirle!...
Başımıza geçirilen çuval unutulsun diye olmadık oyunlar sahnelendi ve Üstün Hizmet Madalyalı kahramanlardan, komutanlardan cezaevlerinde yer yok!
Urgan artığı bebek katili sapık, cezaevinden parti kurdurdu izledik! Hücre ofisinden yol haritası göndermek üzere kuryeleri o tesbît etti; seyrettirdiler, seyrettik!
Diyarbakır'da, Hakkâri'de, Mersin'de, İstanbul'da isyan provaları yapıldı, seyrettirdiler, seyrettik!
Dedelerinden ihânet miras almış yemînsizler; ekranlardan gözümüze baka baka Türk'e, Atatürk'e, Millete, Devlete, Bayrağımıza hakaretler ettiler; seyrettirdiler, seyrettik!...
Bunlar, kurbağayı yavaş-yavaş kaynatarak öldürme senaryolarıydı! "Alıştıra, hazmettire" seyrettirdiler, seyrettik!
 
Haçlı işbirlikçisi ile işbirliğinde olan milliyetsiz milliyetçilerle birlikte bizi duymazdan gelerek "millî meselelerde" BOP Eş Başkanı'na destek verdiler!
Meclis'te haftada bir gün, horozlandılar! Önce söyledi, sonra inkâr ettiler veya inkâr ettiklerini, sonra söylediler! Seyrettirdiler, seyrettik!
Bu ucuz işbirlikçiler; Çaka Beğ'i, Ege'nin efelerini, Hasan Tahsin'i, Seymenleri, Şahin Beğ'i, Karayılan'ı, Sütçü İmam'ı, Nene Hatun'u, Kara Fatma'yı ve bu kahramanların torunlarını, unuttular galiba! 

Sıkışınca da takıyyeye sığındılar her seferinde!
Bunları, olağan sayabiliriz! Alıştırdılar çünkü! Haçlı Senaryosunun asıl finâl sahneleri geliyor!... 

Muhteşem Türk Atatürk'ün, Türk istikbâlini emânet ettiği "Ey Türk Gençliği!" neredesiniz?
Ülkücüler! Alperenler! Devrimciler! Öldünüz mü?
Ne zamandan beri şövenist ırkçılar, bölücü âdiler, tefrîkacılar halkçı oldular? 1980 öncesi, solun içindeki DDKO'culardan, sağın içindeki yarasalardan çıkmadı mı bu bölücü nâmertler? Şimdi de Hükümet ile bebek katili psikopat kahpe arasında kuryelik yapıyorlar! Seyrettiriyorlar, seyrediyoruz! 
Ulusalcı, Kemalist maskeli 68 kuşağı çakaralmazlardan; yandaş basın ve televizyonlar arasında, milyon dolar-eurolara transfer olmayan var mı? 
Bu işbirlikçi ekranlarda bize niye yer vermezler diye merak etmez misiniz? Otuzu bir araya gelsin, biz de tek başımıza dikilelim karşılarına Türk'çe! Korkarlar! Hâinin, alçağın, ajanın korkması doğaldır biliriz ve onlara rağmen, biz onların da Haçlı oltalarına yem olmalarına râzı değiliz!
Olayları, Müslüman Türk tevekkülü, kurt sabrıyla izliyoruz bilesiniz!
Bu bulanık fotoğraflar, Türk milletini yanıltmamalı! "Çakalın kurt taklîdi, leş görünceye kadardır!" bildiğinizi biliyoruz ama yine de hatırlatalım!
Haaaa! Hamâset yapıyoruz değil mi?
Evet! Çünkü hamâsete ihtiyâcımız var! Hamâset devreye girdiğinde akıl tâtile çıkar biliyoruz ve bu sıralar Türk Milletinin aklı dağlarda! Dağlar gibi başı bulutlu efelerin diş gıcırtılarını, öfke solumalarını duymuyor olamazlar!
"Azîz Milletim!" diyerek herkese kardeş olan ama asâbiyetini, soyunu hiç söyleyemeyen, Haçlı işbirlikçisi Kabil karakterlilerin hamâsî nutuklarından ise gınâ geldi!

AKP'nin başımıza belâ edildiği 2002 seçimleri öncesi, aylarca "Jinsa" adlı İsrail asıllı, Amerikan Yahûdi Locasından ısrarla bahsetmiş dikkat çekememiştik! On yıldır; Jinsa eğitimli dolma kalemlerin, Jinsa ödüllü basın-yayın patronlarının; sol gösterip sağ veya sağ gösterip dîn, mezhep, tarikât, cemaât ile canevimizden vurarak millet bütünlüğümüzü parçalama gayretlerini seyrettiriyorlar, seyrediyoruz!
Türk Milleti! Dağlar gibi yığdığın kemiklerinden, nehirler gibi akıttığın kanından nâdim ol, silkin ve kendine dön! Kahramanlarını yalnız bırakma! 

Bilmez misin; "İdeali olan milletler, koyunlardan kahraman çıkarır; ideali olmayan milletler, kahramanlarını koyunlaştırır!"
Milli Kahramanları Anma Programları'na katıl! Şühedânın yüz binlerce câna maledip emânet ettiği Devleti, Vatanı sahipsiz bırakma! 

Vatan devletin adresi, devlet ise senin teşkilatlanmış halindir! Allah aşkına kendine dön!
Lord Curzon'un Lozan'da; "Şimdi bu masada verdiklerimizi yakında ... bir bir geri alacağız!" sözlerini ve Kürtleri kastederek; "Ben onlara bir alfabe verdiğimde görürsünüz!" tehdîdini unutmuş olamazsın değil mi?
20. Haçlı Seferi'nin, diğer BOP Eş Başkanı George Bush tarafından ilan edilerek Irak'a nasıl girildiğini; bizim BOP Eş Başkanı'nın da, bir milyon müslümanı katleden, yüz binlerce müslüman kadına kıza tecavüz eden Haçlı askerlerine nasıl duâ ettiğini; "BOP Eş Başkanı olarak bizim de bölgede görevlerimiz var!" dediğini, Türk milliyetini ayakları altına aldığını da unutmazsın değil mi?
Türk Mİlleti! Artık Türkiye'de Haçlı'ya ve AB-D'ye rağmen millî siyâset yapanlara, yetki vermek zorundayız! Bağımsızlık karakterimiz ise buna mecburuz! 

Pentagon'un, Pensilvanya'nın, Vatikan'ın, AB'nin, Haçlı'nın ve işbirlikçilerinin icat ettikleri "İnâdına" sloganını, inâdına ters çevirmek zorundayız!
Sana ve ferâsetine inanıyoruz! Türk Milleti seni çok seviyoruz! 

Biz, "Türk oğlu Türk'üz" ve "Ne mutlu Türk'üm diyene" diyeni de özümüzden sayarız! Biz, İkinci Kuvâ-yı Millîyecileriz, geliyoruz, hazırız vesselâm...
"OLAMAZ TÜRK'E BAŞ, TÜRK'ÜM DEMEYEN"
Selam, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: