Cuma, Şubat 25, 2005

KORKAKLARA...

Türk ün Türklüğü;Türk ün mukaddesleri;Türk ün cesareti hedef seçildi!
Yaygın Basın ve medyanın yaptıklarını yetersiz bulanlar;bir de ABD patentli olduğuna inandığım bir romanla,teknolojik savaş senaryolarını piyasaya sürdüler...Bu roman müsveddesini okumayacağım!..Çünkü hiç merak etmiyorum.
ZatenYaygın Basın ve medyanın pazarladığı kitaplardan,çok zorlanarak okumama rağmen bir şey anlayamıyorum.Mesela Yaygın Basının pompaladığı Pamuk' un-halk deyimiyle- "HAÇI KOYNUNDAN ÇIKTI"...Şaşırdım mı?Hayır!Zaten bekliyordum...
Metal fırtına adı ile bir curcuna kopardılar ki sormayın gitsin.Oysa asıl fırtına benim içimde.Türk milletinin sinesinde...
Hayale güç mü yeter?
Hayalimde günde en az on kere baba Bush'un,w.Bush'un,babalarının,sülalelerinin postlarına saman tepiyorum!İçlerini samanla doldurduğum Bush sülalesi korkuluklarından, her gün birini olmak kaydıyla meydanlarda teşhir ediyor sonra yakıyorum!..
Bitmedi!.. Korkulukların yanışını büyük bir keyifle izliyorum!
Camiye sığınan, yaralı Iraklının kafasına kurşun sıkan ABD li askeri,günde enaz on kez camiye girdiği postallarıyla önce suda gezdiriyor sonra ateşin ortasında ayakta bekletiyorum!..Sonra ABD den ithal ettiğim puro makasımla tetik çeken parmağını kesiyor,pişirdikten sonra kendisine yediriyorum!..
Süleymaniyede;misafir kimliği ile gelip başımıza çuval geçirenlere,hayalimde yaptıklarımı anlatamam!..Çünkü hayalimde bile olsa, kraldan fazla kralcılar suç sayabilirler!..Suç saymalarından korkmuyorum;AKP sayesinde Türkiyenin bir suçlu cenneti olduğunu da biliyorum!...Yalnız hayalimde yaptıklarımdan dünya dev(!)i ABD' lilerin korkmasından çekiniyorum!Yani ben,ABD den korkmuyorum.
ABD den korkanlardan tiksiniyorum.ABD ye olan milli öfkeyi yok etmeye çalışan,benim devletimden maaşlı, ABD ricalinden iğreniyorum.Onlara yaptıklarımı hayalimde de olsa anlatmaya da edebim izin vermiyor!..
Yaygın Basın'ı -bedavadan- izlemeye çalışıyorum!Ağa-babalarının CIA ya sığındığı Zaman gazetesinden bir köşe yazısı okuyorum."CHP yi geçelim bir kalem.DYP niçin bir varlık göstermiyor?Ya da MHP?Uzun bir süredir Sayın Devlet BAHÇELİ nin ya da bir MHP yetkilisinin bir siyasi,ekonomik,ya da Türkiyeyi ilgilendiren herhangi bir konuda bir açıklamasına,bir etkinliğine şahit olundu mu?"diye Hilmi YAVUZ imzası ile bir yazı okudum.
Şaşırdım mı?Hayır!
Çünkü ağa-babalarının CIA ya sığındığı Pentagon uşaklarının Türkiyeden elbette haberleri olmaz.Hilmi YAVUZ ve onun şahsında bütün Pentagon uşaklarına MHP nin mitinglerini hatırlatmayacağım.Ama Devlet BAHÇELİ nin 10 Şubat 2005 de MYK toplantısında basına yaptığı açıklamada ;Başbakana hitaben,"Bu yol ihanet yoludur ve hiç unutmayın ki ihanet yolcularını bekleyen mukadder akıbetten kaçamayacaksınız.Bu hesap ahirete kalmayacak,Türk milleti ile birlikte bu dünyada ve çok yakında görülecektir."sözlerinden Zaman isimli Pentagon cenahının haberi olmadı mı?
Yoksa dünyayı izlediğini söyleyen CIA,MHP den habersiz mi?
Hilmi YAVUZ ve onun şahsında Zaman cenahına derim ki; sizler madem ki korktuğunuz yere -CIA'ya- sığınıyorsunuz; bizden korkun bizden!..Türk milletinden korkun ve Türk milletine sığının ki yarın ortada kalmayasınız...
Şükür ABD sonunda Türk Milletinin kendilerini sevmediğini anladı!Türk adını ağzına almaktan çekinen Başbakanımıza Türk milletini şikayet etti!Ve bizler de Türk milleti olarak Türk adını ağzına almayan Başbakanımızın talimatları ile artık ABD yi ve Bush'u seveceğiz!..
Başbakanımız ve kurmaylarının yetiştiği siyasi cenahı da tanıyoruz.Bir TV kanalında Hüseyin ÜZMEZ in,"Ben ,MHP ve MSP yönetimlerinde görev aldım.Dinsiz hiç bir ülkücü ile karşılaşmadım.Ama MSP de Türk olmayan herkes büyük bir samimiyet ile kucaklanırken,Türk' üm demek nerede ise kafir olmakla bir tutulmakta idi."sözlerini hafızamıza not ettik.
Türk'e kafir,öcü gözü ile bakılan kulvarlarda yetiştikten sonra Başbakanımızın Türk'üm diyerek eski yoldaşları tarafından kafir damgası yemeye cesaret edememesini,artık anlıyoruz.
Bir insan Türk değilim diyorsa Türk değildir.Bunu açıklaması da en doğal hakkıdır.Türk olmayanın değil ABD den;siyaset fahişeleri Talabani ve Barzaniden korkmaları kadar doğal bir refleks olabilir mi?
Türk olmayan birinden;
"Gammı ceylan gözlüler bizlere yar olmasa
Yeter ki kılıçlarla süngüler yar olmalı
Rahat döşekte ölmek sanki değil mi tasa
Kanlı sınır boyları bize mezar olmalı" demesi beklenebilir mi?
Türk olmayan birinin Metal Fırtına adlı sanal savaştan korkmasından daha tabii,ne olabilir?
ABD yi sevmiyoruz!..AB yi istemiyoruz!..Müslüman Türk milleti olarak 9.Haçlı Seferi ni püskürtecek imanımız da,gücümüz de var...
Eğer birileri bir yerlerden korkacaksa ABD Türkiyeden,Türk milletinden korkmalı...
Bu anlattıklarım bir metal fırtına değil.Bu anlattıklarım Türk ün muhteşem öfkesinin,fırtına öncesi sessizliğidir.
Allah ın askerleri Türkler;tarihi yeniden yazmak için nöbetlerinin ve görevinin başındadır.
TEVEKKELTÜ TAALALLAH...
Selam,Sevgi,Dua...
Mustafa ASLAN
http://maslan.blogspot.com
tokkali@mynet.com
tokkali_53@yahoo.com

Hiç yorum yok: