Cumartesi, Mart 26, 2011

MİLLÎ MHP İLE TAKÎYYECİ AKP SEÇİMİ...

Basılmamış bir kitabın izinin sürüldüğü, "YetmeZ ama Evet!" destekli, demokratik günler yaşıyoruz!
Özal'la başlayan, muhabirle muharririn yer değiştirmesiyle tarafsızlığı söz konusu olmayan muharrirler; amigo taraftar, kiralık dolma kalem, kiralık koruma konumuna sokuldular!
Yapılanlar, bugünlere hazırlıkmış! Haykırdık ama dolma kalemler, bulundukları torpilli ve bol dolarlı konumlarından dolayı ya duymazdan geldiler ya da duyup duyurmadılar!
Oysa mahkemenin kadıya mülk olmadığını biliyorduk! Kadı gidince kâtiplerin esâmisi okunmazdı biliyorduk! Birkaç yıllık aralarla 1983'ten beri bu devri daimi seyrediyoruz!
Araştırmacı yazarlığın, çok zahmetli olduğunu, çok emek gerektirdiğini bilenlerdeniz ama bir haftada, çok güncel konular hakkında, gizli belgelerle 300-400 sayfalık dökümanter kitaplar yazılabilmesini de bir türlü anlayamayanlardanım!
Bu mantıkla; kısa devirlerin "Dolma Kalemler"i o kadar aşikâr ki! Bir önceki devre dolma kalemlik edenlerin, bir sonraki devir dolma kalemlerince ihbâr edilmelerini, tenkît edilmelerini hatta tehdît edilmelerini de midem bulanarak anlayanlardanım!
Çok açık ifâdelerle, üç-dört kere "Devlet Yanlısı Çetedenim! Çete Başkanım Muhteşem Atatürk! Çete Başkanım, Komutanım öldü ama ben hayattayım ve kendimi ihbâr ediyorum!"diye yazdım ve beni almadılar! Beni AKP muhalifiyim diye tutuklamadılar! Aklım karıştı tabi!...
Çok sulandırılmasına, hukuka, adalete zarar verecek boyuta gelmesine, açıkça siyasallaşmış görünmesine rağmen, süren soruşturma hakkındaki kanaatim; bazı ipuçlarının bulunduğu şeklinde! Gerisi çorap söküğü gibi getirilmiyor ve aklım karışıyor tabi!
Demek ki yapılmak istenen, tam da bu!
Kurtla kuzuyu, üstün hizmet madalyalı kahraman millet evlatlarıyla teröristi, ayrıştırıcı Dolma Kalemlerle Türk Birliğini savunan Kürt Kızı Müyesser Yıldız'ı; Sevgi Erenerol, Kemal Kerinçsiz, M.Levent Göktaş, Mehmet Ali Çelebi ve benzeri kahraman millet evlatları ile kız kardeşini pazarlamaktan sabıkalı pezevenkleri ve mafya bozuntusu psikopatları; birbirine kurşun sıkan tarafları aynı çeteden göstermenin mantığı olmamasına rağmen bu soruşturmanın tamamen mesnetsiz olmadığını, bazı belge-bilgilere ulaşılmış olabileceğini düşünüyorum!
21.yy. Malta'sı Silivri Sürgünleri'nden ve oraya ilintilenmeye çalışılan önemli kamu görevlileri ve yandaş dolma kalemlerden, siyasete niyetlilerle bir programa takıldım! Başsavcı İlhan Cihaner, Hakim Osman Kaçmaz ve dolma kalemler M. Türköne ve F. Akyüz'ün niye siyâset yapmak istediklerini ve parti tercih sebeplerini sorgulayan bir programdı güya! Yandaş-yalaka dolma kalemler sayesinde program; Gizli Hayâli Örgütle AKP'nin, Atatürk Cumhuriyeti ile (Hasta Adam) Osmanlı'nın mukayesesine dönüştü! Dolma Kalemler, stüdyo deneyimleriyle bir şey söylemedikleri gibi yılların hakim ve savcısının bir şeyler söylemelerine de mani oldular!
Bütün demogojik sabotelere rağmen Hakim Kaçmaz; 12 haziran Seçimlerinin MHP ile AKP arasında geçeceğini, inandırıcı örneklerle söyledi!
MHP'den aday olmaktan vazgeçiş sebebini de çok Türkçe, samîmi ve vakûr buldum!
Eyyamcılığı, takıyyeyi başarı zannederek oy alabilmek uğruna AKP'nin yalan ve mürailiğini taklidi bile ilm-i siyâset zanneden ve tam seçim sath-ı mailinde olmadık tenkitlerle güya demokratlık sergileyen bazı hâris MHP'lilerle mukayese edince; şahsına yapılan tenkitlerin MHP'ye zarar verebileceğini düşünerek adaylığını geri çeken Hakim Osman Kaçmaz'ın tavrını alkışladım ve yüreğimin gizliden kanayan yaralarına biri daha eklendi!
Bu seçimin, Çanakkale Savunması kadar önemli olduğunu, bu seçimde her oyun Çanakkale'deki mermilerden daha kudretli ve mukaddes olduğunu hatırlatarak "Küreselcilerle milliyetçiler arasında mücadele" olduğu Okyanus Ötesinden ilan edilen bu seçimde herkesi millî akla; İşbirlikçi-Haçlı Müslüman- Allah ile Aldatanlar'dan, cemaat vesâyetinden ve AKP'den kurtulmak için güçbirliğine davet ederim...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: