Cuma, Mart 25, 2011

ŞEFFAF SEÇİM SANDIĞI BOMBASI!...

"Geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi"nin Eş Başkanı Bush önderliğindeki "Yeni Haçlı"nın, 21.yy. daki işi: petrol ve altın gibi zenginliği olan özellikle müslüman ülkelere demokrasi götürmek!
Yüzlerce yıl din-mezhep adına, para ve mülk gaspı adına, petrol uğruna, altın uğruna birbirini boğazladıklarını klasiklerinden öğrendiğimiz insanlık tarihinin yüzkaraları; müslüman ülkelere demokrasi götürmeyi iş edinmişler!
Yüzlerce yıl "Haçlı Birliği" adıyla, defalarca saldırdıkları müslümanlara "Evrensel İnsan Hakları"na uygun soykırımlarla demokrasiyi götürmeyi görev edinmişler!
ABD'nin kendi icadı Usame Bin Ladin'i bitirmek için, "İkiz Kule"lerini kendileri patlatıp terörizmden Afganlıları kurtarmak uğruna onbir yıldır siviller çoluk-çocuk demeden demokratik bombalarla eğitiliyor!
Sekiz yıldır yine ABD'nin icadı Saddam'dan Iraklıları kurtarmak için yapılan fedakârlık(!)lar ortada! Öldürülen bir milyon insan bir yana, yüzbinlerce müslüman kadına-kıza tecâvüz edilerek demokrat bebekler üretildi! Bu insani başarılarından dolayı Türkiye'nin dinci siyasileri ve Haçlı Müslümanlar'ından dua aldılar!
"Geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika"nın korumalığını vermek üzere kurdurulan Korsan Devlet İsrail'le birlikte, onlarca yıldır Filistinlilere revâ görülen demokratik-insanî işkenceler ortada!
Haçlı Avrupalı'nın işgalinden yeni kurtulmuş Kuzey Afrika ülkelerine demokrasi götürmek için organize demokratik halk hareketleri ve muhaliflere destek için yağdırılan demokratik bombaları, naklen izliyoruz!
Bizde de yıllardır "Dolma Kalemler"ce koro halinde tekrarlarla şuuraltına kazınan "halklar, halkların eşitliği, halkların kardeşliği, halklara özgürlük" zırvalarıyla demokratik denemeler yapıldı, yapılıyor, yapılacak!
Onar yıl aralarla müdahele ve darbelerle; milletlikten halklara ayrıştırılan ülkemizde "evrensel insan hakları"na uygun kardeş kavgaları yaşadık!
Ne hikmetse kardeş boğazlamadan bir türlü gelemeyen demokrasi ve demokratik haklar uğruna; ülkücü-devrimci diye birbirimizi boğazladık; yarıştaki ABD ve SSCB taraftarı partiler, sağcı-solcu maskesiyle kardeş kanlarından oy çıkardılar!
Milletlikten halklara ayrıştırılan ahali arasında sünnî-alevî çatışmaları izledik! Kardeş kardeşi boğazlarken de yine sağcı-solcu partiler, bu kardeş kanlarını da oya tahvil ettiler!
Otuz yıldır da milletlikten halklara ayrıştırılan ülke sakinleri arasında Türk-Kürt çatışması çıkarılmak isteniyor! Önümüzde de seçim var!
Haçlı patentli dayatma-dikte "geceyarısı yasaları"yla zemini hazırlanan, sipariş demokrasi uğruna seçim sandıklarına gidilecek!
Ülkenin bir bölgesinde "PKK Sıkıyönetimi" var! Daha fazla demokrasi için "Sivil İtaatsizlik" başlatıldı! Seçim sisteminin boşluğundan faydalanarak Meclis'te grup kuran PKK'lı vekil sıfatlı dokunulmazlar, polis tokatlıyor-taşlıyorlar! Sırada "demokrasi şövalyelerinin" başına çuval geçirerek rencîde ettiği ordu mensupları var!
PKK'lılıktan tutukluyken dokunulmazlaşan demokratik katil temsilcileri, PKK Sıkıyönetimi'ndeki yerlerde, demokratik direnişe başladılar! Dokunan da yanıyor!
Devleti temsîlen tokat yiyip önünü ilikleyen Güvenlik Görevlisi, İçişleri Bakanı tarafından tebrîk ediliyor ve 21.yy. Haçlı Şövalyeleri de adım adım direniş bölgesine yaklaşıyorlar!
12 Haziran'a kadar daha ne demokratik direniş(!)ler göreceğimiz belli değil! Seçime mi yoksa demokratik savaşa mı gidiyoruz belli değil!
"Geniş Ortadoğu ve Afrika'nın Kuzeyi Projesi"nin Eş Başkanı, Başbakan da Arap ülkelerinden seçim propogandası yapıyor!
Sandık değil uzaktan kumandalı bomba mübârek! İthal Haçlı Demokrasisine de çok yakışıyor haspam! Bir de şeffaf yapılacak ki her yanı, her yandan görülsün diye!...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: