Pazar, Mart 07, 2010

21.YY. MALTA'SI/ SİLİVRİ CEZAEVİ F-7'YE MEKTUP

Sevgili Tuncay Özkan;
Ve şahsında, 21.yy. Maltası edilen yerde, selseri kesilmek istenen, kafeslenen yiğitlere...
Ölümden öteye köy yok diye belledik.
Ölüme gidenin gelemediğini ama mahpushâne denen şu zıkkım yerin, ölümden önceki köy olduğunu ve gidenin geldiğini de defalarca yaşayarak öğrendik!
Hürriyetin en sınırsız yaşandığı yerin mahpushane hücreleri olduğunu söylediğimizde, bizi anlamakta sıkıntı çekenler olmuştu! Şimdi hürriyetini sınırsız kullanan Tuncay Özkan'ları anlamakta sıkıntı çekenler olacağını da biliyoruz!
Ve biliyoruz ki mes'elesine aşk ile bağlananların yenilmesi mümkün değil! Sayılı günler tez geçer, rüzgâr eken de fırtına biçer! Bunu da biliyoruz ama Tuncay Özkan ve benzerlerinin sayılı günleri de belli değil! Zor olan bu!
Dayan Tuncay Özkan!
Saatime 30 derece sola eğilmeden baksam da, sola eğilerek saatine bakıp sağ ayaklarıyla eşik geçmeyen haramzâdelerle ortaklık eden, sol gösterip sağ elleriyle taş vuran lümpenlerden daha fazla sana destekçiyim!
Sen ve ben!
Bir bedenin iki kolu. Biri sağ, biri sol... Hangi kol sakat olsa bedenin adı çolak olur Tuncay Özkan!Mehmet Akif yaklaşık yüz sene evvel; "Ey dipdiri meyyit! İki el bir baş içindir." diye seslenirken sana ve bana mı seslenmişti acep?
Sakın moralini bozma!
Uyduruk cunta mahkemelerinde 2-3 îdamla yargılanan millet evlatlarının berat ederek çıktıklarını, içlerinden birini mahkemeyle astıramayınca canlı yayında katlettiklerini de seyrettik! İlk defa helikopterle seçim gezisine çıktığı için sevinen ve bindiği helikopterle, yüksek dağ zirvesine düşürülen, yanlış tarafta arattırılan ve dönmeyen Muhsin Yazıcıoğlu'nu kimlerin, niye katlettiklerini de artık biliyoruz!
Bozma moralini Tuncay Özkan!
Muhteşem Türk Atatürk ve mesai arkadaşlarının emanetlerine, cumhuriyet kazanımlarına aşk ile bağlı olan sağcı-solcu samimi vatanperverler, sağcı-solcu samimi millet-ulus severler; aşk ile sahip çıktıkları savaşlarından mutlaka ama mutlaka galip çıkacaktır bundan eminim!
Bu milletin her zaman şereflilerinin, şerefsizlerinden kat-kat fazla olduğuna iman ederim ben! Bu memleketein şerefli sağcıları, şerefli solcularından; şerefli solcuları, şerefli sağcılarından kolay vaz geçmez! Yiğit yiğitten, delikanlı delikanlıdan, Türk Türk'ten kolay vaz geçmez!
Ekerken yok, biçerken yok, harmanda kardeşlik dâvası güden çıkarcı, eyyâmcı, takîyyeci, Hâbil'e kıyan Kâbil tıynetli kardeşlerle de günü geldiğinde mutlaka hesaplaşılır!
Zaman durmaz geçer! Gün gelir, mahkemeler gerçek manada kurulur!
Bozma moralini Tuncay Özkan!
Şahsında; 21.yy. Maltası edilen yerdeki madalyalı yiğitlere, sadece arkadaşlarına, generallere değil Türk gönüllerin Paşaları'na, millet sevdâlılarına, devlet sevdâlılarına, hukuk sevdâlılarına selamlar olsun...
Allah kurtarsın!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: