Salı, Mart 30, 2010

SİVİL KARŞI DEVRİM ANAYASASI...

Yandaş, dolma kalemler; "Bize yaptırırlar, olur!" AKP'li mantığıyla, Irak'a demokrasi getiren(!) ABD'nin ve AB'nin dikteleri bir taslağı, "Sivil Anayasa" diye millete dayatmaya niyetliler!
"Bugüne kadar, hep "askerler" tarafından yapılan "Anayasa"ların, ilk defa "sivil irade" tarafından yapılacak olması, CHP ve MHP’nin uykularını kaçırıyor!" muş!
Hemen peşine de itiraf cümlesi: "Çünkü böyle bir değişiklik, 'devrim' demek!.." miş! Yandaş basında Hasan Karakaya, ithâl mürekkebinin yeşil rengiyle böyle yazmış! Bu itiraf, bir "Dolma Kalem"in kâğıda düşürdüğü AKP'nin de itirâfı!
Devrimden başlayalım. Devrim: İnkılâp; bir durumdan başka bir duruma geçiş, dönüşüm, diye açıklanıyor sözlükte. Arzûlanan, dillendirilen, itiraf edilen devrimin, Atatürk İnkılâplarından, Cumhuriyet kazanımlarından dönüş-dönüşüm olacağını anlıyoruz da neye dönüşeceğimizi, dönüştürüleceğimizi söyleyen olmadığı için bilemiyoruz! Milletle berâber MHP'de, CHP'de dönüşümü, karşı devrimi görüyorlar ama hedeflenen demokratik(!) sonucu bilemedikleri için ve açıklayan bir AKP'li de olmadığı için elbette endişeliler!
Doğrudur! Birilerinin uykuları kaçıyor! Eminiz ki bu uyku problemini yaşayanlar, "Karşı Devrim" hazırlığındaki Tayyip Erdoğan ve AKP'lileridir! İnanan her müslüman bilir ki, "İbret ahirete kalmaz!" Mahkeme-i Kübrâ'dan önce, ibretlik beşerî mahkemede de verilecek hesâbı olanlar, elbette huzursuz olacaklar ve elbette uykuları kaçacak!
Yandaş, dolma kalemler ve AKP'lilerin ısrarla, demokrat maskesiyle savunuyor görünerek dayattıkları, "sivil irâde"nin hazırlayacağı "sivil" anayasaya gelmeden önce; hep "askerler" tarafından yapıldığı için itirâz edilen anayasaları, hatırlayalım. Askerlerin yaptığı hangi Anayasayı ABD'nin ve Avrupanın, daha bilinen adıyla Haçlı'nın dikte ettirmediğini kim söyleyebilir? Bir yerlerin "bizim çocukları, askerleri" eliyle dayatılmış anayasalara, onlarca yıl mecbûr kaldığımız konusunda, müthîş bir mutabakat var, doğrudur!
Amma velâkin; "sivil irâde" diye adlandırılan; BOP Eş Başkanı'nın, İslâm dünyasını kan gölüne çeviren, Irak'a katliamlar yaparak, kadınlara kızlara tecâvüz ederek demokrasi getiren, 21.yy. Haçlı şövalyesi ABD'nin direktifleriyle hazırlanmış dikte ettirilmiş anayasa mı sivildir? Daha önce askerlerine dikte ettirilen anayasa ile şimdi BOP Eş Başkanı'na dikte ettirilen anayasanın farkı nedir? Bu dikte anayasayı millete polis gücüyle dayatacak olan, BOP Eş Başkanlığı ile iftihâr eden, müslümanları katledip ırzlarına tasallût eden ABD askerlerine dua eden işbirlikçiler mi sivil irâdedir?
Dağdan resmî törenle indirilen, ayaklarına seyyâr mahkeme götürülen, hükümetin şahsında devleti tehdît eden ültimatomlar veren PeKaKalı taşeron teröristler mi, onların Meclis'teki temsilcileri mi, onları meşrûlaştırmakla görevli işbirlikçi AKP'liler mi sivil irâdedir?
Taşeron teröristler ve işbirlikçilerin elele vererek hazırladıkları, ABD dayatması anayasa mı sivil anayasadır? Bu anayasa taslağı sivil sayılırken, MHP'nin; "Önümüzdeki seçimde bir mutabakat belgesi, bir uzlaşma belgesi olarak hazırlanacak anayasa değişikliği metni, milletin oyuna da sunulmalıdır. Yenilenen bir Meclis’in yapacağı Anayasa değişikliği, bundan sonraki tartışmaları da sona erdirir!" teklifi, askeri anayasayı savunmak mıdır?
Hadi oradan! Sizi gidi kiralık akıllılar, kiralık vicdanlılar, ılımlı patates dinli, diyalogcu yalakalar sizi!
Gene kullanmaya başladıkları "baş örtüsü"ne gelince; Kardeşim! her sıkıştığınızda deve kuşu mantığıyla başınızı "baş örtüsü" kumuna sokup gözlerinizi kapatıyorsunuz ama kıçınızın açık olduğunun farkında değil misiniz? Sizin baş örtüsü maskenizi artık milletin yemediğini anlayamıyor musunuz? Yoksa bu deve kuşu mantığı mıdır sizi serçelerden, eşcinsellerden, dönmelerden, paparazzi sermâyesi kadınların kucaklarında palazlanmaktan öte özelliği olmayan açılımcı kargalardan, yağcılardan, yalakalardan akıl almaya mecbûr eden?
Sizi, "Mücâhid Erbakan"a şikâyet edeceğim haberiniz olsun!
BU MEMLEKET TARİHTE TÜRK'TÜ, BUGÜN DE TÜRK'TÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: