Salı, Ağustos 17, 2010

AKP'NİN SİYÂSİ TSUNAMİ KEHANETİ...

Türk Milliyetçilerinin bir daha Hirâ Dağı gibi nûr, Tanrı dağı gibi vakûr bir duruş sergilemeleri zamanı! Allah'tan, Peygamber'den, din'den geçinmeği meslek edinmişler, son günlerde; "Önemli olan soydur soooy!" diye soyculuk rolüne soyundular!...
BOP Eş Başkanı; islâmî ve ahlâkî edebi bir tarafa bırakarak; "MeHaPe' li Kardeşlerim!" diye seslenmeğe başladı! Birkaç gün önce de camdan okuduğu sözler, candan olmayan tavırlarla, 30 yıl önce; "Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır." diyerek darağacında efsâneleşen ve ölümsüzleşen Mustafa Pehlivanoğlu'nun mektubundan, nişanlısı ve ailesine yazdığı vedâ satırlarını okuyup gözyaşı gösterisi yapmıştı!
Milliyetçiliği dinsizlik diye tarif eden, "Önemli olan takvâdır!" diyen ve takvânın şâhidinin olmadığını bile bile dinle oynamaktan çekinmeyen zihniyet; şimdi de; "Önemli olan soydur." diyor! Desinler! Bu da olumlu bir adım milliyetçilik adına! Ama soyculuğa soyunan kişi, öncelikle soyunu söylemek zorunda! "Aslını inkâr eden harâmzâdedir." tarifiyle soyculuk-milliyetçilik yaptırmazlar adama!
Takîyyeyi ilm-i siyâset etmeleri yetmedi! Yapacakları bitmedi ki Türk Milliyetçiliği'nin siyâseten tek adresi MHP'ye hayâsızca saldırmaya başladılar! Kehânetler peşpeşe! Aslında kehânet te değil! Aba altından sopa gûya! Yandaş-yoldaş-candaş "dolma kalemler"e; "Deniz Baykal hal'edildi! Sıra Bahçeli'de" mealli yazılar yazdırdılar, yetmedi!
AKP'nin, adâletsiz uygulamalarının mûcitlerinden, hukuk mezunu okumuşlarından Ahmet İyimaya; "Bu referandum olmasa bile zaten MHP tabanında siyasal tsunami olacak." diye sayıklamış! İnsan, herkesi kendi gibi zanneder ya!
Bu AKP adlı teslîmiyetçi tehdîte karşı; fikrî hayatına Türkeşçi olarak başlayıp ne zaman Ülkücüleştiğini bilemeyen Ülkü Devleri'nin, Milliyetçi Türk fıtratları gereği tavırlarını açıkça koymaları vâcipleşti!
Hey! Ufacık bir çalkantıda şıratlaşan ayran fikirliler! Bre mayasızlar!
Türk Milliyetçiliğini yaşama biçimi olarak benimsemiş ülkücüler, Bozkurt karakterlidir! Birbirini yese bile kemiklerini saklarlar! Üç kuruşluk ikbâl-istikbâl uğruna fikirlerini, karakterlerini, şahsiyetlerini satmayı; dönmeyi, dönekliği mahâret sayan ve sizin temelsiz yapınızın köşe taşlarını oluşturan dönüp değişenlere benzemezler!
Bir Türk; "Ülkücüyüm." demişse Türk Milletinin geleceği, vatan ve milletin bütünlüğü, Tek Millet-Tek Vatan-Tek Bayrak ve kıyâmete kadar Ezan-ı Muhammedî'nin inleyeceği Bağımsız Türkiye için canından vaz geçmiştir! Bu uğurda verdiği bedeller, vermeğe hazır olduklarının da teminatıdır!
Bu "Ülkü Devleri"nin, parti içi politikasını beğenmeseler bile Parti'nin mevcût Genel Başkanını sizin karşınızda yalnız bırakacaklarını mı zannedersiniz? Bininizi, Devlet Bahçeli'nin kestirip attığı, traş artığı saçının teline kurban etmez mi en kızgın Ülkücü?
Yanında olmasak da, yakının da görünmesek de bu gibi hallerde Teşkilat söyler, biz Bozkurtça kükreriz ve Türk duruşumuzla sizin gibi işbirlikçilerin ödünü koparırız!
Ülkü Devleri'ni; başka yerlerde siyâseti seçmiş arkadaşlarını tek tek, kırk yıllık hatırla ziyârete mecbûr etmeyin! Daha önce MHP'ye gelmek isteyenleri ve Devlet Bahçeli'nin ahlâkî edeple kapattığı kapıyı, özellikle hatırlayın! Bilin ki MHP de aynı, AKP de... Akıllı olun!
Siz herkesi kendiniz gibi mi zannettiniz? Ülkü Devleri, bilinen tek suçu dürüstlüğü olan Devlet Bahçeli'yi size yem eder mi yamyamlar?
12 Eylül'e kadar sabredin, görürsünüz siyâsi tsunamiyi!...
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
AKP'NİNMustafa ASLAN

Hiç yorum yok: