Pazartesi, Ağustos 30, 2010

SABREDEN MURADA ERER...

Huylu huyunu yapmaya, aldatanlar aldatmaya devam edecekler!
Hain bölücüler ve işbirlikçilere rağmen imparatorluk vârisi -inadına büyük- Devletin BOP Eş Başkanı-Başbakanı da görevi gereği, bir şeyler yapacak!
Öküz altına buzağı yerleştirip ihbârı meslek edinmiş Yaygın Basın'ın fırçalandıkça parlayan dolma kalemleri de alkışlayacak!
Ya da Cumhurbaşkanı'nı, Irak'a demokrasi getireceğim diye bir milyon müslümanı katleden, yüzbinlerce müslüman kadına-kıza tecâvüz eden Haçlı'ya dua ettiren Müslüman BOP Eş Başkanı'nın; "Bîtaraf, bertaraf haaa!" uyarılarıyla, sloganlarını bağıracaklar!...
BOP Eş Başkanı, "AB yolunu Diyarbakır’dan geçirme"yle yetinmeyip, "Genişletilmiş Ortadoğu'da Diyarbakır parlayan yıldız olacak!" diye müjdelemişti! Dolma Kalemler de; "İşte buuu!" diye vuvuzelaca hep beraber ötmüşlerdi!
Okşandıkça dikelen at zekerleri de buna; "Has...tir!" diye mukabele etmişti ağızdan yellenerek!
Bu, ölümle korkutup sıtmaya razı etme operasyonudur!
Bu, kendini darı ambarında gören aç tavuk rüyasıdır!
Bu, yürümesini bilmeyen itin ürümesine kurt çağırmasıdır!
Bu, hamsinin balinaya, tilkinin kurda kafa tutmasıdır!
Türk Milletinin Türk'üne de, Kürdüne de; "Kürt Sorunu" dedirtemezsiniz! Bu milletin asla kürt sorunu olmadı, olmayacak… Milletin, bölücü PKK sorunu var. Milletin PKK ile kan davası var! Son PKK'lı itlâf edilmeden ya da tamamı teslim olmadan da bu kan davası bitmez!
Devlet; bu kanlıları cezâlandırmazsa, mahkûm bebek katili caniyi cezaevinde susturamazsa; pazarlarda satılan "celep keklik"leri pahasından fazla bir fiyata alarak ibret olsun diye hemen orada boynunu koparttırmazsa, milletin "kısas hakkı" doğar!
Bu millet, kırk bin insanının kanından vaz geçmez!
Bu kadîm milletin; PKK sıkıntısı devam ederken bir de demokrasi sayesinde ve Haçlı dikteleriyle onları şımartan, demokrasi aracıyla bir yerlere tırmanmış, BOP Eş Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir sıkıntısı daha çıktı!...
Devlet millete; "Çekemem bu derdi bölek seninle." diye mırıldanarak söylenmeğe başladı!
Millet; yevmiye ile toplandığı söylenen bindirilmiş kıta kalabalıklara tek tip beyaz şapka giydirerek, TRT'nin paket yayınlarındaki gibi işaretle alkış vurdurulan, serinlesinler diye püskürtülen su ile daha dün tazyıkli foseptik suyuyla yerlerde süründürüldüğü, coplatıldığı, biber gazıyla ağlatıldığı unutturulmak istenen millet, BOP Eş Başkanı'na mesajlar vermeğe başladı!
"Güüüüç bende artııııık!" mantığıyla öfkeyi de hitâbet sanatı sayan-saydıran, herkese küfreden Potamyalı Recep Bey de öfkeden çıldırdı!
Sayın BOP Eş Başkanı; siyaset adamı milletten aldığı yetkiyle, millet adına doğru işler yapmakla mükelleftir. Siyaset adamı millete rağmen iş yapamaz. Yaparsa yaptıkları, yanına kalmaz!...
Milletin dişini sıkarak öfkeyle izlediği; polisi zırhlı aracında yakmaya çalışan, gencecik kızları diri diri yakan, subayımızın eşini evinde katleden, sokakları cehenneme çeviren PKK’lı piçleri, gündüz bağda-gece dağda olan PKK'lı alçakları, siz de görmez misiniz?
Bu şerefsizlerin istekleri daha fazla demokrasi midir? O daha fazla demokrasiyi, aynı yöntemlerle Türk Milleti de isterse ne yaparsınız?
Bu şerefsizler, silahla her isteklerini yaptırırsa, Devlete sadakatten başka yol bilmeyen, iş başa düştüğünde kazma-kürekle yedi düveli alt eden Türk Milleti’nin istekleri başlamaz mı?...
Millet hesabını yaptı! Önüne gelecek ilk sandıkta AKP'yi, yerine görevlendireceği hükümetle de PKK'yı halledecektir! Kırk bin kişinin katili PKK’ya, Kürtlerinin hatırına katlanan Millet, ilk seçim sandığına kadar sabreder!…
Türk milleti sabrı, binlerce yıllık tecrübesiyle bilir. Tarihin her döneminde var olan bu millet, içindeki ayrık otlarını da kısa sürede temizler, atar!
Deniz, Anadolu ve Türk milleti içinde kir barındırmaz!
HAYIR'lısıyla daha nice 30 Ağustos'lara, nice-nice kalıcı zâferlere...
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: