Pazar, Ağustos 01, 2010

TAHRÎK TE ANLAMSIZLAŞTI!

Teyzenin evinden zampara çıkarken görülür, dedikodu ayyûka çıkar. Komşular, evin delikanlısını yakalar ve sorarlar. Evin delikanlısının da morali çok bozuktur. Dert yanmaya başlar: "Ula gardaş! Ezemin yanından çıhdi, o bene goymir! O ki çıhanda gapıyı sufatıma çaldi ya, o bene goyir!" Teyzenin yanından çıkan zamparanın, kapıyı suratına çarpması tahrîk etmiş nâmuslu delikanlıyı!
Referandum öncesi, benzer tahrîkler yaşıyor demokratik açılımcı enteller ve onların rehberliğinde "Milli birlik projesi" sahibi demokrat maskeli AKP'liler!
Hükümete "Has..tirin!" çeken Belediye Başkanı ünvanlı KCK mensûbu; "Belediye binamızın önünde ay yıldızlı Türk Bayrağımızla (....) paçavramız dalgalansa ne olur?" diye sorabiliyor, "ezemin yanından çıktı" kapıyı çarpmadı -Türk Bayrağımız dedi ya- ve tahrîk sebebi değil!Vatanımızı korumak, sınırlarda asayişi sağlamakla görevli askerimize işgalci demek; kırsalda, karakollarda, göbeğimizin ortasında kalleşçe saldırılar, şehît etmeler, "ezemin yanından çıktı" ve tahrîk sebebi değil!
Şehrin göbeğinde polisimizi dörder dörder, lojmanda subay eşini kahpece katletmek tahrîk sebebi değil! Gencecik kızlarımızı, belediye otobüsünde diri diri yakmak, tahrîk sebebi değil!Türk'e, Atatürk'e, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, İstiklâl Marşımız'a, tarihimize sövülmesi; Ordumuza olmadık hakaretlerin yapılması, tahrîk sebebi değil!Başımıza çuval geçirilmesi, "N'olur faydalanın foseptik deliğine süpürmeyin!" diye yalvarılması, maç bitinceye kadar kapı önünde bekletilmek tahrîk sebebi değil!
Vatana ihânetten idam edilmiş bir âsînin heykelinin resmî(!) törenle açılması; itlâf edilmiş PeKaKalı leşlerinin resmî araçlarla taşınması tahrîk sebebi değil! Artık haritalarla vatanımızın bölündüğünü gösteren toplantıların yapılması tahrîk sebebi değil! Daha bir sürü onursuzluk; bir süğrü kahpelik, bölücülük, işbirlikçilik var ama sütunum yetmez ve bütün bunlar tahrîk sebebi değil!
Amaaa! "Dünyayı Türkçe Okuyan" Gazetemiz Yeniçağ'ı vitrine asmak, "HAYIR" diyeceğini belli etmek, tahrîk sebebi! "Gaydemir"in "Has..tirin!" ini hak etmiyorlar mı?
Milletin ne dediğini duyuyor, biliyoruz! Muhataplarının bildiğini de biliyoruz ama yazmaya sadece bize işleyen Basın Yasaları izin vermez!
Aslında millet olarak artık biz çok tahrîk oluyoruz! Yandaş televizyonlarda, kiralık "Dolma Kalemler"in tahsisli köşelerinde; "Kürt kimliği tanınsın!" diye yırtınanlar, Türk Milleti'nin ufacık bir ayran kabarmasında da anında; "Doğu Kökenli veya Güneydoğu Kökenli" diye kıçlarını yırttıkları kimliği reddedince; korkakların, mürailerin, yüzsüz renksizlerin bu yaptıklarından, tahrîk oluyoruz!
Kalemden başka silahımız yok! Emrimizde cemaat yetiştirmesi kuvvetlerimiz yok! "Devlet Yanlısı Çete"yi de çökettiklerini söylüyorlar! Milleti tahrîke uğraşıyorlardı ve artık tahrik oluyoruz!
Ceddimiz şühedâ, bu emânetleri bize böyle çar-çur edilirken sessizce seyredelim diye bırakmadılar! Şüheda; kizirsiz köylerde kuduz itler başıboş dolaşsın, millete saldırsınlar diye can vermediler!
Rengini ceddimizin kanından alan, ha bire rengi solmasın diye can bedeli, kan bedeli ödediğimiz şanlı bayrağımızın yanına paçavraların asılmasını hayâl edenlerin akıllarını başlarından almayan devlet erki de milleti çok tahrîk ediyor artık!...
Sükût ikrârdan değil hekes biliyor! Fırtına öncesinin sessizliğini herkes fark ediyor! Fark ediyorlar etmesine de hem BOP Eş Başkanı, hem de işbirlikçi demokratların kimi-kimleri tahrîke çalıştıklarını da Türk Milleti çok net olarak biliyor!
Azıcık aklı, ferâseti olanlar da milletin ne çok şey bildiğini bilsin artık!"
TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: