Pazar, Ağustos 22, 2010

YAĞCI-YALAKA CAZGIRLAR...

Hz. Peygamber(s.a.v.)'imiz; "Size Allah'ı hatırlatan, konuşması ilminizi, amelinizi artıran kimselerle oturun." Yani insanın hayırlısı, Allah'ı hatırlatandır buyurmuşlar.
Atalarımız da; "Arkadaşını söyle, kim olduğunu söyleyelim." demişler. Bu hatırlatmadan sonra; yağ-yağcı, yalaka-yalama, dönen-dönek, değişen-gelişen, takıyyeci-mürâi sıfatlarını söylersek bize kimi-kimleri hatırlatır?
Hemen peşine de; "Yağlı güreşlerin yavan cazgırları" diye bir yazı başlığını alarak, kimi-kimleri hatırlattığını sorsak mı?
Yağlı güreşin bol yağlı, yağcı-yalaka cazgırları; dünün mücâhit, günün müteaahhitleri BOP Eş Başkanlığı ile üstlendikleri, Türk Milleti'ni yok etmek, halklara ayrıştırmak, sonra da demokrat maskesiyle; dolma kalemlere "Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemlidir." dedirtenler, çıldırdılar!
36 halk'a bölmeğe uğraştıkları millet; "Kaçacam diyecek yerde s..acam!" diyen acemi vuvuzelalar sayesinde ikiye ayrıldı!
Birinci 12 Eylülcü 'Bizim çocuklar'ın başlattıkları bölücü operasyonlara demokrasiyi araç seçerek devam eden İkinci 12 Eylülcü, BOP Eş Başkanlığı'na terfi edenler ve Haçlı Müslümanlar'ca millet, iki kutuplu edildi!
Millet; Devlet'ten bağımsızlıktan, şühedâ ve emânetlere sadâkatten yana olanlar ve Haçlı ABD mandasına evet diyen BOP Eş Başkanı'na, işbirlikçilere yağcılık edenler diye ikiye ayrıldı!
Bindirilmiş kıtalar, sivil polisler, görevli kamu personeliyle doldurulan alanlarda, tek tip beyaz şapkalara, Millet Bütçesi'nden büyük paralarla kurulan serinletici düzeneklere rağmen BOP Eş Başkanı'nın morali, her geçen gün biraz daha bozuluyor ve "Öfke de bir hitâbet şeklidir!" tezini ispatlarcasına ; "Şerefsiz! Alçak!" hakâretleri havada uçuşuyor!
Alıştıra-alıştıra, hazmede-hazmettire, geceyarısı dikte yasalarla ülkeyi bir çıkmaza sokup Haçlı'ya "Çanakkale geçilmez!" dedirtmek için 253.000 şehit vermiş Gâzi Millete, 12 Eylül'de tek mermi patlatılmadan teslîm olması onaylatılmak isteniyor!
Kanla-canla Vatanlaştırılmış toprağa sahip kalabilmenin tek bedeli canı, hiç yüksünmeden veren Milletin, şehîtleri sıradanlaştırılıyor!
"CeHaPe, MeHaPe, BDP aynı safta!" iftirâsı; Kandil'den yapılan; "Hükümetle görüştük!" açıklamasıyla, BDP'nin çark edişi ile BOP Eş Başkanı'nı, iri ve saygısız sözlerinin altında bıraktı!
Kendi gayretleri ve yılların alışkanlığı ile "maskeli demokrat" denildiğinde; "Demokrasi araçtır, bir tramvaydır. Gereken durakta ineriz!" diyen Potamyalı İrecep gelmiyor mu akla? Dinci ile yalancının bu kadar eşleştiği, tarihte hiç görülmüş mü?
AKP'ci denince akla; demokrat maskeli, bölücü, ötekileştirici, zorba, işbirlikçi ve en hafifi ile ve kendi sözleri ile BOP Eş Başkanı ve Haçlı Müslümanlar gelmiyor mu?
Potamyalı İrecebin öfkesi boşuna mı?
"Yağlı güreşlerin yavan cazgırları" da, yandaş kanallarda sabahtan akşama kadar çıkınca hem sözleri bitti, hem de artık mide bulandırıyorlar! Ücretli, süslü, Taraf Amigoları da duydukları ağız dolusu iltifât(!)lardan doydular!
Kimin, neyi hatırlattığı o kadar net ki; Yola, yolmağa devaaam! Yalanlı-dolanlı, yollu-yolmalı, yemînli-rüşvetli bütün işler Türk Milleti'ne sizi hatırlatıyor!
Fotoğraf bu kadar netken, milletin gördükçe surat astığı Potamyalı İrecep çâresizce bağırırken; tam konuşulacak zamanda, meydanların tozunun atılacağı zamanda susanları anlamakta da sıkıntı var!
BOP Eş Başkanı ve "Yağlı güreşlerin yavan cazgırları" ağızlarına almasalarda, dilin zekâtı HAYIR söylemektir. Bu gidişat HAYIR'lı bir gidişat ve kesinlikle HAYIR'lara vesîle olacak...
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: