Salı, Haziran 09, 2009

AKLINIZ VARSA KAÇIN!...

"Mermi mermiyi vurdu! Kördü Çanakkale'de,
Kâfir, bir Haçlı tuzak ördü Çanakkale'de
Ölüm, sevdâlısını gördü Çanakkale'de
İki yüz elli üç bin canla savdık belâyı...
Uyu Mehmedim uyu, Canla oldun can suyu!..." demiştim bir kaç gün önce!.
Harâmi, eşkiya, mahkûm Şemdin Sakık'ın hakkında söylediklerini, yazdıklarını görmezden, duymazdan gelen bir başka haramzâde Sakık; Çanakkale Şehitlerimiz'e, Atatürkümüz'e dil uzatacak kadar şerirleşti!
Yalancının, haramzâdenin, mürainin yemini mi olurmuş be? Bazıları da safça bu haramzâdenin millet vekili yemînini hatırlayarak sorguluyor! Bu yaratıklar; iç politikadaki -acziyetimizin adı edilmiş- demokrasiyi kullanarak Gâzi Meclis'e girdiler! Milliyetsiz milliyetçiler sâyesinde Meclis'in rengini de tamamladılar ve şımardılar acizlerimiz sâyesinde!
Seçimlerden sonra sınır çizdiler! Apo alçağı ile birlikte miting yapma sözü vererek tarih belirttiler! Türk Silahlı Kuvvetlerimize silah bıraksınlar diyecek kadar edepsizleştiler, yetmedi!...
Çünkü bunlar, AB ve ABD adlı Haçlı desteği ile istedikçe şımartıldı, şımartıldıkça istediler!
Sâhi, Savcılarımız nerdeler? Ne yapıyorlar? Ne oluyor? Neler oluyor?
Bu kanunsuzlar, bu şerîrler, bu kıravatlı eşkiyalar, bizim vergimizle ceplerine koydukları milyon-milyon lira ile dolaşıp geçmişimize, şühedâmıza, Atatürkümüz'e, devletimize dil uzatıyorlar! Bunların dillerini kesecek bir yetkilimiz, yasamız, yasa koyucumuz-uygulayıcımız yok mu? Eğer yoksa biz, gerçekten bağımsız bir devlet miyiz?
Anadolu'da, bu eşkiyaların dedelerinin yaptıkları anlatılır hep! Biz, unutulsun, hâin dedelerin cezalarını çocukları, torunları çekmesinler düşüncemizle seslendirmeyiz! Kendileri de aralarında devlete ve millete yaptıkları ihânetlerini, destan gibi anlatırlar!
Heeeey! Sakık; jandarmasız sandığın dağlarda eşkiyalık yaptığını hatırlatırım! Cezaevindeki kardeşinin sen, diğer kardeşlerin ve eşleriniz hakkında yazdıklarını hatırlatırım! Allah'tan korkmazsınız biliriz de kuldan utanmakta mı kalmadı sizde? Siz nasıl çıkıyorsunuz millet içine?
Hiç benim 500 yıllık Kürt komşularıma benzemiyorsunuz? O kıymetli komşularım, size Kürt denildiğinde, kendilerine hakâret sayıyorlar biliyor musunuz?
Yedi Düvel'e; "Çanakkale geçilmez!" destan-düstûrunu öğretmek için Mehmetçik ölüme koşarken, sizin hâin dedeleriniz Ermeni çetecilerle berâber yol kesip, köy basmıyorlar mıydı? Teslîm olmadığı için öldürdükleri genç gelinin sıcak cesedine tecâvüz etmiyorlar mıydı? İtlâf edilenlerden, idam edilenlerden arta kalanlar ise çocuklarını "ketm-i nüfus" saklayarak askerlikten kaçırmadılar mı? Sizin dedelerinizden hangisi eşkiyalığın haricinde öldü?
Heeeey Sakık ve Haçlı Taşeronları; biz ne bir çakıl taşımızdan, ne de bir Kürdümüzün saçının tek telinden vaz geçmeyiz! Biz eşkiya dedelerinize teslîm etmediğimiz Kürtlerimizi, size de teslîm etmeyiz!
Otuz binden fazla Kürt Kardeşimiz'in PeKaKa ile kan davası olduğunun farkında mı değilsiniz veya onları hiç mi sayıyorsunuz? Kırk yılda alınan intikamın "tez" olduğuna şükredildiğini bilmiyecek kadar mı Kürtlüğe yabancısınız veya bu töreyi unuttunuz?
Bu yaslı-öfkeli vatandaşlarımızın yasaların caydırıcılığıyla pusuda olduklarını, bilmiyor musunuz? Yürekleri yanık Kürt Anaların gâzabından sizi kim koruyor zannediyorsunuz?Akıllı olun!
Veya olmayın be! Nerden inceyse ordan kırılsın!...
Üç sene mi, beş sene sonra mı olur bilmem ama bir gün sizi şımartan bu dikte edilmiş yasaların değişeceğine, bu gün tatlı tatlı yediğiniz Devlet Bütçesinin burnunuzdan fitil-fitil getirileceğine îmanım var! Türk'ün töre ve türesinde hâine mutlaka gereken ceza verilir! Sizin ihânetleriniz karşısında devletin aslî unsuru Türklerin sabırla bekledikleri gün, yasaların sizden hesap soracağı gündür!
Bu zor günler geçecek, hainler tek tek hesaba çekilecek ve dar ağacında sallanan her hâin, yüreği yanık Şehit Anaları'nın ve yüreği yanık Kürt Anaların yürek yangınını söndürecektir biliyoruz!
Hazır olun hatta aklınız varsa zamanıyken kaçın!...
"TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: