Pazartesi, Haziran 29, 2009

BİR ASİMETRİK BOMBA DA BİZDEN!...

İlker Başbuğ Paşa; "TSK’ya karşı medya üzerinden asimetrik bir psikolojik harekât ..." diye tarif etti yapılanları.! Genel Kurmay'ın kesinlikle yalanladığı bir fotokopiyle, TSK'ya elinde olmayan bir silah ile; basın-medya yoluyla ve "dolma kalem lejyonerler" vasıtasıyla, hâince bir saldırı var yâni!
Öperim böyle demokratlığı!
TSK'yı, devletin olmazsa olmazı Ordu'yu savunmak, Başbakan'ın görevi değil mi? Edirne'de yaptığı konuşmasında; "Belge Emniyet İstihbaratı tarafından bulunmuştur." diye de açıklamıştı! Şimdi bu fotokopinin, Emniyet İstihbaratında olması gereken aslıyla icâbedeni yapmak ta Başbakan'ın aslî görevi değil midir?
"Temiz arkadaşımız"ın yargılanmasına gereken izni vermeyen; daha bir kaç ay önce arsa aracılığından bir milyon dolarcık aldığı söylenen ve bu yüzden Genel Başkan Yardımcılığı'ndan istifa eden, bir başka temiz arkadaşı iade-i itibarla Başbakan Danışmanlığına getiren "AKParti Genel Başkanı"na, asimetrik olmayan, demokratik bir bomda da biz atalım!
Bu, belge de değil! Fotokopisine, kriminal araştırmalara falan da gerek yok! Bir kitap bu! Yılmaz DİKBAŞ'ın; Avrupa Birliği / Tabuta Çakılan Son Çivi adlı kitabı. Dikbaş; "Adları, unvanları, makamları ve rütbeleri ne olursa olsun, Avrupa Birliği üyeliğini destekleyenlerin 'Vatana İhanete Teşebbüs' halinde oldukları suçlamasını, en sağlam belgelere dayanarak, Türkiye'de ilk kez biz bu kitabımızda yazarak yaptık." diyor tanıtımında!
Yandaş Medya'nın, "Dolma kalem lejyonerler"in, kesinlikle -kasten- atladığı; Ana ve Yavru Muhalefet'in 29 yıldır ilgilenmedikleri, cezadan muaf yaşta 'Netekim Paşa'yı yargılatalım derken, "Demokrasi araçlı/silahlı AKP"nin Ordu ile savaşını kolaylamakla meşgûl oldukları için zaman ayıramadıkları, kitaplaştırılmış ve resmî belge olduğu söylenen maddeleri, "Tabut'a Çakılan Son Çivi"yi, kör gözlere patlatalım!
Y. Dikbaş'a göre; 03. Ekim. 2005' te "AB" ile Müzâkerelerin başlatılabilmesi için, 17. Aralık. 2004' te Brüksel'de, Başbakan tarafından imzalanan belgede şu hususlar var:
"*Müzakerelerin ucu açık olacak, sonuçta Üyelik Garanti edilmeyecektir.
*Türkler, Üye olunduktan sonra bile AB'de serbestçe dolaşamayacaklar, ancak AB'ye üye Devletlerin vatandaşları serbestçe Türkiye'de dolaşabileceklerdir.
*Kıbrıs Rum Cumhuriyeti tanınacaktır.
*Kürt Azınlıklara haklarının tanınması çerçevesinde, Güneydoğu Anadolu'da federe bir Kürt Devleti'nin kurulmasının yolu açılacaktır.
*İstanbul Fener Kilisesi Baş Papazı'na "Ekümenik" unvanı verilerek, İstanbul’da Ortodoks Din Devleti kurulmasına izin verilecektir.
*Dicle-Fırat nehirleri üzerindeki barajlar başta olmak üzere, Türkiye'nin tüm su kaynakları ve su dağıtım şebekelerinin yönetim ve denetimi Uluslar arası bir kuruluşa teslim edilecektir.
*Başta Devlet Bankaları olmak üzere, tüm kamu malları hızla özelleştirilecektir.
*Ermenistan-Türkiye sınırı açılacak, Ermenistan'la Diplomatik ilişkiler kurulacak ve 1915 Soykırımı kabul edilecektir.
*İran ve Rusya’nın Türkiye için birer potansiyel düşman oldukları göz önünde bulundurularak dış politika belirlenecektir.
*İngilizce'si 83 bin sayfa olan AB Müktesebatı tam olarak kabul edilip uygulamaya konulacaktır."
Resmen imzalandığı ve kabul edildiği iddia edilen şart-maddeler bunlar!
Biz millet olarak, harfiyyen aynı bu istekler yüzünden Yedi Düvel'le ölümüne savaşmadık mı? Bu istekleri kabul etmemek için sadece Çanakkale'de 253.000 canla bedel vermedik mi?
Şimdi Başbuğ Paşamız'dan; Millî Güvenlik Kurulu'nda, sahte fotokopi ile birlikte bu hususların aslının olup olmadığının da sorulmasını bekliyor ve Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırıyoruz! Sadece Cumhuriyet Savcıları'nı değil Askeri Savcıları da, yetkilerini alan yasa Cumhurbaşkanı tarafından imzalanmadan!...
Bizim sorguladığımız, fotokopi de değil! Bulunması da kolay, sorgulanması da!... Bu da bizim asimetrik saldırıya mukabil saldırımız olsun Türk Silahlı Kuvvetleri'nden taraf, devletin aslî unsuru Türk'ler olarak! Savaşsa savaş! İster soğuk, ister sıcak!...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: