Çarşamba, Ağustos 22, 2007

İYİ SAYGILAŞMALAR!...

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, “TBMM’nin kararını, milletin iradesi olarak görüyoruz. Seçilecek olan cumhurbaşkanına da saygı gösteririz” diye konuştu.
Haberi, aynen aldım gazeteden.
Gözlerim; "Hesap sormazsam namertim." diye meydanlarda bağıran siyasetçiyi aradı.
Kulaklarım; "Çıktığı yerden indiririm." diye kükreyen sesi aradı.
Ve yine gözlerim, çaresizlikten Abdullah Gül'ü kuyudan çıkarmaya yarayan, Erzurum'da atılan ipi aradı!...
Siz; milleti, hesap soracağım diye, çıkarsa indireceğim diye, yüce divanlarda yargılayarak ihanetlerinin hesabını soracağım diye kandırdınız mı yoksa?
Türk Milliyetçilerinin, Ülkücülerin asla saygı göstermeyeceği biri veya birilerine saygı gösterdikten sonra onlardan hala saygı mı bekleyeceksiniz?
"Deprem Çadırı" dediğimiz AKP'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın kişisel başarısıyla partileşmesinden sonra; sizi DTP'lilerle aynı gözde gördüğünü unuttunuz mu yoksa?
Genel Başkanınızın, bir seçim meydanında; "Bizi DTP'lilerle aynı kefeye kimse koyamaaazzz!" diye haykırdığını da unuttunuz mu?
PKK'nın siyasal uzantısı olduğu net olan kişilerle tokalaşıp, seçim meydanlarındaki restleşmelerden dolayı, başbakanla tokalaşmayan genel başkanınızın, bu kadar net tavrınıda mı unuttunuz yoksa?
Yoksa; "Karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar" türküsü size yakılmışta bizim haberimiz mi olmamış?
Kim, kime önce hakaret edip sonra saygı duyarsa duysun!
Kim, kime önce "Al as!" diye ip atıp sonra, asılsın diye ip attıklarıyla tokalaşırsa tokalaşsın!
Kim, kime dün söylediğinin tamamen tersi bir davranışla davranırsa davransın!
Kim, kime; "Bu yol ihanet yoludur. İhanet yolcularının mukadder akibetinden kurtulamayacaksınız. Bu hesabu ahrete de bırakmayacağız." diye tehditler savurup, sonra bu tavrında kararlıymış gibi seçim sonrasında telefonuna çıkmayıp, tokalaşmayıp, O'nun seçeceği cumhurbaşkanına saygı gösterirse göstersin!
Zaten yeterince vardı bir de "Milliyetçiyim." diyenler, milletine aptal tavrı takınsın!
Kim, milletin bu yapılanları unutacağını zannederse zannetsin!
Az kaldı!
Önümüzde yerel seçimler var.
Bu yerel seçimlerde de millet; size ve size hakaret edenlere, hakaretleri unutup saygı duyabilenlere, aynı ihtiramı gösterecek mi göreceğiz...
Saygınıza devam edin!...
Sakın hainlerin siyasal uzantılarıyla kutuplaşanlar siz olmayın!
Sakın Peygamberimiz'e, mukaddeslerimize, bayrağımıza, vatanımıza tasallut şerefsizliği gösterenlerle sokaklarda karşı karşıya gelmeyin!
Sakın; Muhteşem Türk Atatürk'e, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e, kurtuluş savaşımızın gazilerine ve onların çocuklarına hakaret edenlerle siyasal olarak kutuplaşmayın!
Toplumsal uzlaşmacı olun!
Uzlaşmacılık oynarken toplumdan tecrit edildiğinizin de sakın farkında olmayın!
Bu kadar kararlı ve istikrarlı bir tavır sergileyerek Ülkücülükten uzaklaşanlara, "Dolma Kalemler" methiyeler dizmişse çok mu?
Biz anlayamamışız!
Anlamamakta ısrarcıyız!
Genel Başkan ve "Yol Arkadaşları" ısrarla merkezci, AB'ci, ABD'ci olduğunu söylerken bizler; ısrarla "Ortada kuyu var yandan geç!" tekerlemesi ile partiyi merkezden uzaklaştırmaya çalışmışız!
Merkezin; siyasi literatürde olmadığını, merkezin ya sağında ya solunda olarak siyasal renk belli edilebileceğinin, merkezin "sıfır" olduğunun farkında ola ola partiyi sıfırlamaya devam ediyorlar ve biz anlamamkta ısrar ediyoruz!...
İyi saygılaşmalar!
İyi tokalaşmalar!
İyi kucaklaşmalar!...
Kolay gele!
TEVEKKELTÜ A'LALLAH
Selam, sevgi, dua
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: