Cuma, Mayıs 22, 2009

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR

"Bırakın onu bunu da... İkiniz de yaralı parmağa işemezsiniz, ikinizin de insanlığa kattığı bir değer yok, ikiniz de lejandında ‘Türkiye Türklerindir’ yazan bir gazetede çalışıyorsunuz. Bu ayıpla yaşasanız ne olur, ölseniz ne olur! .... Kendisine ‘amiral gemisinin kaptanı’ unvanını layık gören arkadaş ve onun ‘sol husyesi’ görevi gören ‘bulaşık çocuk’ nasıl anılacaklar?"(Star-A.Kekeç)
"Yaygın Basın"dan rahatsızdım! Hem yaygın olup hem de kendilerine "ulusal" adını veren gayr-ı millî, anti-ulusal basına öfkelenirdim ki onları melâikeleştiren "yandaş basın" çıktı piyasaya! Yukarıya alıntıladığım iki cümleyi, kaç kere okudum bilemem. Her okuduğumda neler düşündüğümü, hatta sesli olarak ne methiyeler dizdiğimi yazmama, basın yasası izin vermez! "Ama sözün tamamı, aptala..." demişler! Kesinlikle anladı Kel oğlan-Kekeç oğlan!
Kel oğlan-Kekeç Oğlan, lejandında "Türkiye Türklerindir" yazan gazetede yazdıkları için gûya kızmış ve küçümsemişsin! Küçümsediğin aslında o iki kişi değil. Öfkelendiğin de tabi ki!
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR Kekeç oğlan! Onlarca asırdır, toprak vatanlaşsın diye, onlarca asırdır toprak vatan kalsın diye bedel ödüyor, can veriyor Türk Milleti.
Vatanlaştırdığı bu topraklarda şimdi sen ve senin gibi aşağılık kompleksini en-tellek-tüellikle saklamaya çalışan âcûzelerin hayran olduğunuz veya parayla propogandasını yaptığınız medeniyetleri, tarih çöplüğüne attı Türk Milleti!
Yine kanı-canı pahasına vatanlaştırdığı bu coğrafyada, sayısız Haçlı Seferine göğsünü siper etti, sayısız kere Haçlı'yı; "Geldikleri gibi giderler." inancıyla püskürttü! Giden, kaçtı kurtuldu. Gidemeyenleri de vatanlaştırdığımız topraklar yok etti. Çünkü; "Anadolu toprağı kir tutmaz." diye de bir târif var duydun mu?
Salya-sümük, edepsizce saldırarak kendini tatmîne çalışan 'hadım sadrazamın sol husyesi';
bu topraklar vatan edileli beri Haçlı'nın, siyonistin, emperyalistlerin hayâlini süslemeğe devâm eder! Hayâlinin peşine gelen her kes te; 'Geldikleri gibi gider.' Tarihin buna kaç kere şehâdet ettiğinden de haberin yok değil mi?
Bak Kel oğlan-Kekeç Oğlan; bizler de, toprağı vatanlaştıran şühedânın ahfadı bizler de, "Türkiye Türklerindir." düstûrunu dünyaya ezberleten ırkın ahfâdı bizler de, yani topraklar vatan kalsın diye ölmeğe-öldürmeğe hazır Türkler de, Muhteşem Türk Atatürk gibi, önce işbirlikçileri millî hâfızadan sileceğiz biliyor musun?
Kucağımızda oturup sakalımızı yolduğunuz yeter!
Komşunun yaramaz çocuğunun kulağını çekeriz uyarmak adına. Ebeveynine şikâyet ederiz yaptığı terbiyesizlikse ama kendi çocuğumuz terbiyesizleşirse; "Çocuk azîz, terbiyesi daha azîzdir." töresel öğretimizle çocuğumuzu terbiye ederiz bilmez misin?
Sen, kucağında oturup sakalını yolduğun Milletin öfkesini görmediysen de hiç duymadın mı? Kükremiş sel gibi bendini çiğneyip aştığını, hangi çılgın diye dünyaya kafa tuttuğunu, medeniyet denilen tek dişli canavarın dişini nasıl söktüğünü hiç mi duymadın?
El kapısında yal yiyip sahibe ürümek varmı Kel oğlan-Kekeç Oğlan?
Sen ve sen gibilerin yazdığı işbirlikçi gazetelere para verenlere sadece acırım biliyor musun? Senin sana hayrın yok ki milletine hayrın dokunsun! Aldığın paranın karşılığı kadar vatana, toprağı vatanlaştıranlara, siyâseten "Türkiye Türklerindir" logosunu taşıyan gazeye değil o zihniyete ve sahiplerine saldırtılıyorsun farkında mısın?
Türk'ün medeniyetler yok eden müthiş öfkesinden korkmayacak kadar büyük paralar mı alıyorsun yoksa be satılık kalem? Bu sefer seni dolduran, yanlış renk doldurmuş haberin olsun be Dolma Kalem!
Bu milletin vatanlaştırdığı toprakların hem nimetini yiyip hem de ona ihânetinin hesâbını mutlaka verirsin bilmez misin? Bilmez misin bu millet düşmanını affeder ama haini asla! Hainlerle hesaplaşma gününde seni işbirlikçilik ettiğin emperyalistler de ve çok güvendiğin sahiplerin de koruyamayacaktır haberin ola...
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR ve kıyâmete kadar da Türklerin kalacaktır çünkü bedeli candır-kandır ve böyle kalsın diye canlar verilmekte, kanlar sebîl edilmektedir.
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: