Pazar, Kasım 08, 2009

ÇANKAYA YOKUŞUNDA D.B.P.'NİN KURTLARI!

Bu yazı çıktığında Haçlı'ya, AB'ye, ABD'ye, emperyalizme teslîm olmuş Türkiye'nin teslîmiyetçi yapısına çok yakışan yeni bir parti daha olacak.
Kırk yıllık Milliyetçi Hareket Partisi -ülkücülerin yüreklerinde mâtemi bâki kalmak kaydıyla- târihe emânet edilirken, yerini D.B.P. almış olacak!
Yapılacakları, Bahçeli; "Halen yürürlükte olan Milliyetçi Hareket Partisi Programı ile 'Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü' 5 Kasım 2000 tarihli 6. Büyük Kongeremizde alınan kararla hazırlanmış ve ...Toplanacak 9. Olağan Büyük Kongre kararları ile birlikte, 2000 yılında oluşturulan Parti Programı ve yine aynı yıl kabul edilen parti tüzüğü ile bu tüzüğe atıfta bulunulan önceki tüzük değişiklikleri bütünüyle yürürlükten kaldırılacaktır." diye gününden önce açıklamıştı! Hayırlı olsun!...
Slogan da müthîş; "Sonsuza kadar var ol Bahçeli/Türkiye..."
Farklılıkların farkındalığı demokratlığını, çiçek bahçesini, Gâzi Meclis'in rengini tamamlamak işbirlikçiliğini İmralı Resmî Konuğu, bebek katili, bölücü başının kadîm yoldaşı Hasip Kaplan'ın ağzında DTP'ye hediye eden demokrat Bahçeli, 9.Kongresinde de tek kişilik demokrat(!)lığını ispat etmiş olacak!
Hiç oy vermedim! Oy vermeği düşünmüyorum ama bize rağmen memleketin başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan'dan keşke rica hakkımı kullansaydım!
Keşke Başbakan'a; "MHP Kongresinin asayişini temin için görevlendireceğiniz polis sayısı 2000'se 5000 bine çıkartın ve muhaliflerinize gösterilen coplu-biber gazı bombalı caydırıcı güçlerini, misliyle Devlet Bahçeli muhaliflerine karşı da kullanmaları talimatı verin! Devlet Bahçeli'nin tek gireceği demokratik yarışta, 1255 delegenin 250-300'ünün oyunu alarak demokratik bir genel başkan olarak yerinde kalmasını sağlayın!
2011'de son kez aday olacağınızı söylüyorsunuz. Sözünüze inanıyoruz! Çünkü -tasvîp edelim etmeyelim- siyâsi hayatınızda ne dediyseniz yaptınız! Hazmettire-hazmettire ne derseniz yapacağınızdan da şüphemiz yok! Millet vekili adayı olmayacağınıza göre aklınızda Köşk var ve hakkınız! Başınıza okyanus ötesinden örülen bu "açılım" çuvalı yüzünden, AKP'nin oy kaybettiğini, muhalefetin oy kazandığını söylüyor anket yalanları! Anketler doğruysa Köşk'e çıkmanıza AKP oyları yetmeyecek! Sizden daha hevesle, "A. Gül Kardeş"inizi Köşk'e çıkaran Bahçeli, demokrasi tramvayınızın en sağlam abone yolcularından!...
Yapacağı tek kişilik kongrede millîlikten tamamen çıkaracağı partinin genel başkanı kalması için ne lâzımsa yapın! Siz kurnaz ve plânlı bir siyâsetçisiniz. Böylesi sâdık bir destekçinize, destek kurnazlık gereğidir!" diye seslenseydim keşke!
Parti Kurucularının bile karşı çıktığı, demokrat bir Bahçeli var! Daha öncelerde Ülkücülerin düzelir ümidi ile sessizce bekleyerek seyrettiği, muhaliflerine saldırıları, tek başına yaptırabilmiş ve bütün saldırıları, "Ülkücü Töre" diye yaptırmıştı! Şimdi ülkücü taban, pek rahat değil! Yapacağı, yaptırmayı düşündüğü saldırılarda verdiği emrin uygulanıp uygulanamayacağı biraz şüpheli olmalı ki AKP'den polis desteği istedi! Çok büyük bir ihtimalle de bu destek sağlanmış olacak! Eğer tatsız bir şeyler olmasını AKP engeller ve kongre ertelenmezse katılan delegelerden 250-300 oy alarak tek başına demokrat bir genel başkan LİDER'liğinde, Devlet Bahçeli Partisi D.B.P. meclisteki ve siyâsetteki yerini almış olacak!
Ve elli yıllık emeklere, binlerce şehîde, on binlerce ikbâle ve istikbâle mal olmuş Milliyetçi Hareket Partisi'ne; "Veleddâllîn, âmiiin!"
Ve bizler de uzaktan, öfkeli sitemlere devam!...
Çankaya Yokuşu'nda D.B.P.'nin kurtları! Köşk'e Recep Tayyip, Erdoğan'a da Bahçeli gibi demokrat bir yandaş, yakışır vesselâm!...
Allah(c.c.), ülkücü hareketin başına bu D.B. çorabını geçirenlerden sorsun!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: