Pazartesi, Aralık 21, 2009

BAŞKA OLSA ŞAŞARDIM...

"Açılacağız! ... Açılıyoruz! ... Bedeline râzıyız! ... Asıl -açılım diye başlatıp sonra millî birlik projesi diye kamufle ederek servis ettirilen- projeye karşı çıkanlar bölücüdür! ... Sil baştan ederiz!" vs. vs...
Gerekli gereksiz bağırmalar çağırmalar!
Okyanus ötesinde, projenin sahibi, Obama'ların Hüseyin'le başbaşa, teâmül dışı görüşmeler!
"Aldığı kellelerin hesâbını" veremeyen, İmralı'daki bebek kâtili "sayın"ın, dört köşe ofisinin tâdilat ve müştemilâtının tamamlanması!
"Sine-i Kandil"den vazgeçerek İmralı cânisi tâlimatıyla yeniden meclise, "Sine-i AKP"ye dönmeğe karar veren siyâsallaşmış bölücüler!
PKK itirafçısı alçakların ifâdeleriyle demokratik linçe uğrayan, rencîde edilen ve intihâr eden Üstün Hizmet Madalyalı, onurlu vatan evlâtları subaylar!
Belediye otobüsünde yakılan Serap'lar! Gezinirken bombalanan vatandaşlar, bebekler!
Zırhlı araçlarda, panzerlerde yakılmak istenen polisler! Göstere göstere linç edilen Emniyet Müdür Yardımcısı ve polis!
Dede-baba yurdunda; dükkânı taşlanan, sonra yakılan, sonra kendisi linç edilmek istenirken korunmak için sakladığı silahıyla PKK'lı demokratlara ateş eden Bulanık'lı devlete sâdık vatandaş! Vatandaşı korumaktan âciz ve kendini koruyan vatandaşa terörist, yaptığına terör olayı diyen Muş Valisi!
Ankara'da; yağmura soğuğa rağmen Tandoğan'dan taşan, AKP'nin ödünü koparan milyonlara rağmen yeniden inzivâya çekilen tek millî teşkilat!
Teröristlerin dağdan, resmî törenlerle indikleri ve sokakları demokratik miting maskesiyle yangın yerine çevirdikleri günlerde, teşkilatlarına aynı muhalefet mantığıyla miting ve gösteri yasağı koyan, "Bağımsızlık karakterimdir." mantığıyla kurulmuş CHP!
İstedikçe alan, aldıkça şımaran, şımardıkça şirretleşen, İmralı'daki sehpa artığı bebek katilinin tâlimatıyla bölücülerin Meclis'te yeniden grup kurması ve bunu, daha fazla demokrasi va'diyle destekleyen AKP!...
Sokakları yakıp yıkanlara karşı tolerans emredilen ama itfaiyeciyi, işçiyi, emekliyi, sendikacıyı, muhalefet millet vekilini tazyikli suyla, biber gazıyla, copla yerlerde sürüyerek işkenceye lâyık gören demokratik bir hükümet! Daha neler, neler!... Sayarken midem bulandı! Öfkeden sırtım terledi!
İçlerinde; "Vatanı bir çift kadın memesine" satacak entellerin, "Rojin'i seks kölesi yapardım." fantazileri kuran vatanseverlerin, biri; savaşlarda Yunanlıların kahramanlıklarının neden anlatılmadığını merak eden, diğeri bütün marksistliğine ve yıllarca söylemlerine rağmen Fetullah Gülen cemaati televizyonlarından seslenerek, yağcılığın-yalakalığın zirvesinde tekleşen Oğul Altanlar'ın bulunduğu danışmanlarla, başka şeyler yapılsaydı şaşardım!
"Kürt açılımının karşısında duranları iki cihanda lekeli kabul ediyoruz." derken lekeliliği ve iki cihânı bilip bilmediği bilinmeyen, tepeden tırnağa leke, serçelikten kargalığa terfi etmişlerin rehberliğinde güzelliklere, birliğe, dirliğe doğru yönelim olsaydı şaşardım!
ABD Dışişleri'ne bağlı bir büronun sitesinde, Amerikan Dışişleri Bakanlığı bursu ile yetiştirilmiş dünya liderleri arasında gösterildiğini, bugün Arslan Bulut'un dikkati sâyesinde öğrendiğim bir Cumhurbaşkanı; "Güzel şeyler olacak! Biz yapmasak birileri gelir yapar." demeseydi şaşardım!
"Cumhur olmasaydı cumhurbaşkanı olmazdı!" diye tersten okunan demokrat doğrudan hareketle, bunlardan başka işler yapılsaydı şaşardım!
Gene de daha fazla şaşırmadan, milletin daha fazla şaşılaştırılmasına seyircilik yapmadan; "Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak" inancımı ve bütün alınıp satılabilen, alt-üst edilmiş kimliklilerin inadına; "Türk'ün herşeyi güzeldir ve herşeyden güzeldir." sevdâmı tekrarlayayım.
"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: