Salı, Aralık 08, 2009

SİZ TAŞ GÖRMEMİŞSİNİZ!

Başımız sağ olsun! Bütün açılımcıların, daha fazla demokrasi isteyen sahtekâr demokratların, hainlerin, kalleşlerin, bölücülerin inadına VATAN SAĞ OLSUN yedi kere, yetmiş kere, binlerce-on binlerce yedi kere...
Açılımın bütün bedellerini ödemeğe hazır Başbakan hadi, öde! Gerçekten ödeyeceksen hemen şimdi!...
Sen üç beş oyu bedel veya kazanç sayarken Türk Milleti devletin bekâsı ve bütünlüğü için nasıl bedel ödüyor görüyor musun?
Bebek katili alçağın, neden bir adaya koyulduğu şimdi anlaşıldı! Milletin bu öfkesine hangi duvar engel olabilirdi? Yedi şehîdinin kanı soğumadan, yaralı Gazilerin yaraları sarılmadan bu alçak bebek katilini milletin öfkesinden hangi cezaevi koruyabilirdi?
Hadi sözde kalmasın artık öde ne bedel ödeyeceksen!
Türk Milleti'nin kınalı kuzuları, mesâneden çürük raporu alıp dünyayı yerinden oynatan düğünlerle evlenmiyor! Milletin vatana-devlete kınalayarak kurban gönderdiği yiğitleri, ölümü öldürerek ölümsüzleşirlerken demokrasi atına insan hakları kırbacıyla deh diyen sahte demokratlar aldıkları her nefes haram edilerek lânetleniyorlar! Hâlâ kaldıysa utançtan erimeleri bekleniyor!
Sıkıyönetim denilen meşrû ve artık şart olan uygulamayı yapmadan, sıkıyönetimi uygulayacak Türk Silahlı Kuvvetlerine asimetrik saldırılara destek vererek Genel Kurmay Başkanına baş sağlığı dileyip milletle mi, orduyla mı, şehit aileleriyle mi dalga geçiyorsunuz?
Teröristler sokakları yangın yerine çevirdiler! Bu mu istikrâr?
Belediye otobüslerinde suçsuz günahsız gencecik kızlar diri diri yakılıyor! Bu mu âsâyiş?
Güvenlik güçlerinin can emniyeti yok! Bu mu otorite?
Sınırlar içinde kolluk güçlerine, jandarmaya, Mehmetçiğe pusu atılıyor, karakollara saldırılıyor, bazı illerde PeKaKa'nın sıkı yönetimi var! Bu mu huzûr? Neyin peşindesiniz? Neyi, kimi bekliyorsunuz?
"Güçlü Ordu"suna yetki vererek âsâyişi temin ettiremeyen "Güçlü Devlet" mi olurmuş?
Heeeey! Gâzi Meclis'te milletin vergilerini yüzleri kızarmadan yiyenler!
Heeeey! Muhteşem Türk Atatürk'ün makamında oturanlar!
Heeeey! 2.Cumhuriyetçiler, Yeni Osmanlıcılar, Eski Cumhuriyetçiler, Atatürkçüler, ümmetçiler, dinciler, îmancılar, milliyetçiler, zilliyetçiler, solcular, yolcular; demokrasiyi araç kullanan demokratik kurnazlar duyun artık milleti!
Milletin canı çok yandı!
Milletin ağzından ateş çıkıyor! Öfke ateşiyle solunan bu nefesle hepiniz ama hepiniz yanacaksınız haberiniz ola!
Güçlü Devleti de, devletin Güçlü Ordusunu da kuran millettir! Millet elini üzerinizden çeker hele bir de yumruk eder ve tepenize indirirse yer yüzü size dar gelir!
Ölüm korkusuyla, olmadık korku haberleri sızdıran korkak katil için memleketi cehenneme çevirten ve çeviren nankörler; bu gün ölümsüzlüğe uğurladığımız şehitlerimizin her biri, ömürlerinin baharında 1.60 metrekarelik yere, kabre sığacaklar biliyor musunuz?
Onlara sonsuza kadar yetecek bu ölçü karşısında emrine bir adanın tahsîs edildiği alçak bir mahkûmun yerinden şikâyetini de, bu şikâyetleri ciddiye alıp hemen genel müdürü oraya gönderen erki de, sokakları yangın yerine çeviren alçakları ikna için bebek katilinin villasının resimlerini yayınlayan âcizleri de sabahtan akşamlara kadar halk kendi üslûbuyla iltifat(!)larla yâd ediyoruz biliyor musunuz?
Açılımcı, demokrat, siyasallaşmış teröristlerin tabanları, "İstifa edin dağa çıkın!" diyormuş! Alın size açılım! Al sana daha fazla demokrasi!
Ve gerçekten biraz Kasımpaşalılık kaldıysa öde artık bedeli ve istifa et! Huzûrunu da, istikrârını da, açılımını da, hortumcunu da, fenercini de, gemiciğini de, imam hatiplilerini de, açılımcı demokrat ortaklarını da al, git gideceğin yere!
Yoksa sokaklarda PKK'lı piçlere taş attıranlar ve seyredenler bilmeliler ki milletin atacağı taşlar, ebâbil kuşlarının gökten yağdırdığı taşlar gibi inecek tepelerine! İzmir'dekine taş mı diyorsunuz? Siz taş görmemişsiniz! Milletim başımız sağ olsun. VATAN SAĞ OLSUN...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: