Salı, Mayıs 11, 2010

SIRADA "SOL" VAR!...

"Katil Gizli Servis" sürek avında! Katil Balinayı savunan hayvan severler misâli, "Katil Gizli Servis"i savunmaya soyunan yerli işbirlikçiler görev başında!
Son bir yıl içinde, -gûya- bağımsız bir devlet olan Ülkemizde olanları, görmeyelim mi?21.yy. Haçlı'sının, ABD'nin siyâhî Başkanı, Gâzi Meclis kürsüsünden, gözlerimizin içine baka baka talimatlar yağdırdı! Kısa bir zaman sonra Cumhurbaşkanı; "Biz düzeltmezsek, birileri gelir düzeltir." meâlinde teslîmiyetçi sözler söyledi! Yetmedi, "İyi şeyler olacak!" müjdesiyle ortalık toz-duman oldu!
Türkiye Cumhuriyeti'nin en saygın ve etkin kurumu olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin NATO'ya dolayısıyla ABD'ye muhalif paşaları, birer birer tasfiye edildi! Yetmedi, üç Üstün Hizmet Madalyalı millet evlâtları da dahil olmak üzere kahramanlar, "Devlet Yanlısı Çetecilik"le suçlanarak tevkif edilip sonra darbe planları yapmakla suçlanmaya başlandı! Bu çalışma hâlâ insafsızca, hukuksuzca devam ediyor!
"Katil Gizli Servis"in patronu senarist; mütedeyyin müslümanlarla Türk milliyetçilerini buluşturmak, birleştirmek üzere olan Muhsin Yazıcıoğlu'nu tehdîtlerle, peşpeşe trafik kazaları uyarılarıyla istediği şekle sokamayınca canlı yayında, canını aldı! Çünkü Muhsin Yazıcıoğlu; bazı milliyetçi kalemlerin de dahil olduğu ağız birliği içine girmemiş; halklar, etnik farklılıklar, halklara özgürlük, halklara daha fazla demokratik hak dememişti! Ebrûnun renkleri, Anadolu kiliminin desenleri demişti farklılıklara! "Diyarbakır'da yargılar, Habur'da asarım!" demişti terörist başı alçak taşeron için!
Muhsin Yazıcıoğlu'nun hunharca, kalleşçe, insafsızca katledilmesi üzerine seçim çalışmalarına herkesten önce son veren Deniz Baykal, "Katil Gizli Servis"i tahrîk etmeğe, o gün başlamıştı! Sağ seçmeni birleştirmeyi, sağı merkezleştirmeyi başaracak gibi görünen Muhsin Yazıcıoğlu yok edildikten sonra sıra; sola, solu mütedeyyin müslümanlarla buluşturacak atakları yapan ve herkesin inadına "Türk Milleti" diyen, bölünmez bütünlüğü savunan Deniz Baykal'a gelmişti!
Cumhuriyet kazanımlarının talan edilmesine, yolsuzluklara, îman maskeli hortumculara, Avrupadaki deniz feneri'ne, yandaş medya ve dolma kalemlere en etkili karşı koyuşu Deniz Baykal yapıyordu!
Baykal; sağın merkezleşmesinin bitirildiği Türkiye'de solu merkez etmek üzere hızla mesafe kat ediyordu! Baykal "Katil Gizli Servis"i tahrîk ediyordu!
"Katil Gizli Servis"in -aslında bilinen ama- gizli patronu, bir taşla bir kaç kuş vurarak, Türkiye'deki siyâsetin rengini ve yönünü değiştirmeliydi! Ana Muhalefet Lideri'nin mahremine girebilecek kadar veya o görüntüleri montajlayacak kadar ustalığa sahip "Katil Gizli Servis", herkese göz dağı veriyordu! Canını sıkan, tahrîk eden herkesi, aynı akîbetin beklediğini söylemeden bağırıyordu!
CHP Genel Merkezinde bir kaç kere örümcek bulunmasına, bir kaç kere didik-didik aranmasına rağmen hâlâ böylesi görüntüleri yapabilen veya çekebilen "Katil Gizli Servis", herkesi uyarıyordu!
Baykal, korkmadı! Teslîm olmadı! Pesilvanya'ya yaptığı gönderiyi de ben, çok kendinden emîn bir göz kırpma olarak algıladım! Bir yanında Kemal Kılıçdaroğlu, bir yanında Gürsel Tekin gibi kurmayların olduğu Deniz Baykal'a Pesilvanya'nın samîmi destek verebileceğini aklım almaz! Gürsel Tekin'in halk adamlığı, Kılıçdaroğlu'nun aleviliği Pensilvanya'nın CHP'ye ve Baykal'a düşman olmasına çok yeter!
Şimdi iş, CHP'lilerin! Şimdi iş devlete-millete sâdık aydınların! Şimdi iş gerçekten Atatürk kazanımlarına sahip çıkacak olan mütedeyyin müslümanların ve sağ duyulu milletin! "Katil Gizli Servis"e ve patronuna Deniz Baykal'ı yem etmezse, millet etmeyecektir!
"Katil Gizli Servis"i, şimdiden sonra kimlerin tahrîk edeceğini ve o tahrikkârı nelerin beklediğini de korkmazsak hep berâber göreceğiz! Gâzi memleketin, gâzi milletin, Gâzi Meclis'in namuslularının da en az namussuzlar kadar cesûr olmaya mecbûr olduğu günlere geldik!
Artık "Ya herro, ya merro!" vesselâm...
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: