Pazartesi, Mayıs 10, 2010

"TAHRÎK VAR!" MIŞ...

Cenâzem nedeniyle gündemden yaklaşık on beş gündür uzaktım. Annem'i ebedî istirahatgâhına bırakıp döndükten sonra gündeme bomba gibi düşmüş ve servis edildiği çok belli olan Baykal'la ilgili kasetle irkildim!
Aklıma, bakıcısını öldüren Katil Balina geldi! Daha önce de iki kişiyi öldüren Katil Balina'nın uyutularak öldürülmesine hayvanseverler itiraz etmiş ve kurtarmışlardı! Katil Balina'nın bakıcısını öldürmesinde kasıt değil, "Tahrik!" söz konusuydu!
Baykal da bir yerleri tahrîk etti galiba! Asla bir kişinin mahremini, yatak odasını çekerek servis eden kişi-kişiler veya kurumun kastı yok, tahrîk söz konusu! Baykal bir yerleri tahrîk ettiği için "Katil Gizli Servis"in kurbanı edildi galiba!
On üç milyon kişinin oyunu alan, siyâsi umut olan bir kişinin, elbette kendini yaşayabilmek lüksü kalmamalıdır ama Baykal'ın mahremine nüfûz edecek kadar teknik donanıma sahip "Katil Gizli Servis"in; Cumhurbaşkanı ve Başbakan da dahil hemen herkesin, mahremleriyle ilgili bilgi-belge sahibi olduğunu/olabileceğini düşündüm, ürktüm!
Bu, "Katil Gizli Servis"i birilerinin emrine veren asıl eğitici; yarın en ufak bir tahrîkte onları yok etme emrini verecek hatta "Katil Gizli Servis"i tahrîk edecektir! Ortalığın durulmasına izin verirlerse, "Katil Gizli Servis" erken tahrîk edilmezse, Baykal'la ilgili önümüzdeki günlerde mutlaka sözümü söyleyeceğim ama şimdi, çok önemsediğim "Katil Gizli Servis" ilgi alanımda!...
Anayasa Değişikliği Paketi'nin reddedilen bir maddesi üzerine Başbakan'ın; "Düşmanlarımı sevindirdiniz!" tehdît-sitem-uyarı sözlerini çok ama çok sivri-uç ve tahrîk edici buldum! Mevcût seçim sisteminin adâletsizliği sayesinde % 47 oy aldığını söyleyen ve kendini "güç yetmez güç"sayan AKP'ye oy vermeyen % 53 gibi bir muhalif oy kitlesi, yani Başbakan'ın deyimiyle "düşman" var! Bu kadar düşmanın olduğu bir ortamda da "Katil Gizli Servis"i tahrîk, o kadar kolayki!
"Devlet Yanlısı Çete"ciler hapiste! "Ergenekoncu"laştırılan hayâli darbeciler hapiste! Hür akılları ve vicdanlarıyla yazan, dolayısıyla taraftarlaştırılamayan, 'dolma kalem'leştirilemeyen gazeteciler hapiste! Bir kısmı "Gâzi Meclis"e taşınan ama KCK Operasyonları'yla PeKaKa'nın şehirlilerinin nerdeyse tamamı hapiste! Bu kadar "düşman"ın hapiste olduğu bir ülkede, asayiş ve huzûr olmalıyken habire şehît var! Sınır Karakollarımız güvende değil! Şehirlerde asayiş yok! Hayâli örgütlerin AKP'lilerin burnunu kırma atakları devâm ediyor! AKP'nin içindeki "Eskiden Ülkücü" olduğunu söyleyen, eski bakanlar bile güvenlik güçlerince milletin öfkesinden zor kurtarılıyor!
Bir şeyler oluyor!
"Katil Gizli Örgüt" tahrîk edilmiş ve saldırıyor! Kimi yakalarsa, sıra kime gelmişse onu da Baykal'laştırmak için saldırıda! Kars'ın Arpaçay İlçesinin dağ köylerinden Taşdere'de, 'çarıklı erkân-ı harb'in; AKP'liler ve bilhassa "Katil Gizli Örgüt" ile milleti tehdît edenler hakkında söylediklerini duyurmak için ne yapabilirim diye düşünürken Baykal'ı siyâset dışına itme operasyonu ile çarpıldım!
'Emme basma tulumba' vekillerine; "Düşmanlarımı sevindirdiniz!" fırçası atabilen Erdoğan'a, "düşman" sayısının veya yüzdesinin % 70'leri aştığını hatırlatmak isterim!
Bir de "Anayasa Değişiklik Paketi"ne destek vereceğini açıklayan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu'ya bir sözüm var: ".... sivil bir anlayış olduğu için, 12 Eylül cuntasına ve diğer cuntalara ders olsun diye evet oyu vereceğiz!" açıklamasını, çok eyyâmcı bulduğumu, 12 Eylülcülerin tamamını kamu vicdânının mahkûm ettiğini ve onlardan sadece ABD'nin "Bizim Çocuk"u, Netekim Paşa'nın kaldığını; günümüzde Netekim Paşa'nın "Bizim Çocuk"luğunu AKP'nin yaptığını, çok yakın olduğumuz günlerde, birebir yaptığımız sohbetlerde paylaştığımızı hatırlatsam mı?
Sayın Topçu'ya; "Dik duracağız! Dik yürüyeceğiz! Bir dakika sonrasına hükmedemeyeceğimiz bir hayat için fırıldak olmaya gerek yok!" sözlerini ve söyleyeni hatırlatmasam mı?
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN, TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: