Pazartesi, Eylül 27, 2010

ANI'DA CUMA NAMAZI...

İlk seçim startını Bahçeli verdi! Hayırlı olsun! Hadi kolay gelsin!...
Ekerken-biçerken yok ama harmanda kardeşler; gerekli-gereksiz, vakitli-vakitsiz konuşacaklar! Sözü onlara bırakamam! Önce biz başlayalım!
Aydur: Ülkücüleşen Türk Milliyetçiliği'nin tek çatısı MHP'ye ve adında "hareket"i barındıran siyâsi partinin Genel Başkanı'na yakışan bir başlangıç! Meclis'in açılacağı 1 Ekim günü; Kars Anı Harabeleri'ndeki Sultan Alparslan tarafından 1064'te camileştirilen Fethiye Camisi'nde Cuma namazı kılacağını ve karış karış bütün Türkiye'nin dolaşılacağını açıklaması, Türk yüreklerdeki heyecan ve hareket fitilini ateşledi!
Referandun sürecinde, televizyonda satır arasında söyledikleri; "Diyarbakır'da büyük bir yürüyüş sürpriz olmaz!" uyarısından beri Devlet Bahçeli'yi hayatımda yapmadığım kadar dikkatle izliyorum!
Yumuşak huylu atın tepmesi pek olur! Devlet Bahçeli; Devlet ve devlet kurumları zarar görmesin, devlet kurumları arasındaki insicâm zedelenmesin diye müthiş bir sabırla, tahrîklere kapılmadan, kimseyi tahrîke tenezzül etmeden dayanılması güç bir süreç yaşadı! Tenkît ediyorum diye tahrîp edenler, haddi ve edep ölçülerini aştılar! Onları muhatap almaya da tenezzül etmediler! Bu hali, suskunluk sayanlar oldu! Bu suskunluğu ikrâr diye yorumlamaya niyetlenen eski sıfatlı, hiç bir yerin yenisi olamamış kimlik-kişilik fukaraları çıktı! Hakâret ederek te olsa adlarını bir kere telâffuz etse, mal bulmuş Mağrîbi gibi sevineceklerdi! Onlara bu şansı da vermedi!
O süreçte; "Bu dayatma referandumu atlatalım sonra seçim sürecinde net tavrımızı belli ederiz." demiştim. Şimdi, asıl zor olan ve Türk'ün ateşle imtihan olunacağı süreç başladı!
Enâniyet yapana, bencillik-nefs yapana -şahsen- küfredeceğim artık! Kendilerini dünyanın merkezi sayan, gittikleri bütün gemileri batıran, su alan her gemiyi herkesten önce terk etmeyi kurnazlık bilen, yedek kapı tokmaklarına; çıkaracakları her sesi gürültüden sayarak, aynı üslûpla cevap vereceğim!
Dün Behiç Kılıç Usta, Kars'tan seslenen Türk yüreklerin tarifleriyle Kars manzarasını aksettirdiler sağ olsunlar! O bölgeyi çok iyi bilen, bir Karslı olarak Sayın Bahçeli'ye; "Neden Kars'ta bir miting yapılmaz?" diye bir-iki kere sormuştum! Anı'da Fethiye Camisi'ndeki Cuma Namazı, gökyüzünün kubbeleştirildiği bir miting olacak!
1 Ekim Cuma günü, Anı dünyânın çekim merkezi olacak! Bütün Türk Dünyası'nın kalbi o gün Anı'da atacak! Zamanını bekliyormuş!
Müthîş bir başlangıç! Müthiş Türkçe bir adım! "Haçlı Müslümanlar"la, yüzlerce yıl Haçlı'ya göğsünü siper etmiş Gâzi Müslüman Türk Milleti'nin farkını fark ettirecek iz'ân yoksunlarına! Günü bekleniyormuş!
Müslüman Türk aklının, binlerce yıllık Türk teamülünün zamanı geldiğinde nelere muktedîr olduğunu ispatlayacak o Cuma Namazı!...
Allah(c.c.) öldürmezse, sessiz sedâsız o Cuma cemaatinin içinde olacağım! Sultan Alparslan'ın Anadolu'yu Türkleştirme akınlarının kapısı olan Anı'da; o Sultan Gâzi'nin ve Askerleri'nin geçerek kutsadığı, fethederek vatanlaştırdığı topraklara yüz süreceğim!
Ve o Cuma Günü; kim, ne edecek bilemem ama ben, Türk Milleti'ni Allah ile aldatarak Haçlı'ya savaşmadan teslîm edenlerden kurtarabilmemiz için Tanrım'dan güç dileyeceğim!
Ya Rabbi! Kur'an'da tarif ettiğine iman ettiğim, Peygâmber(s.a.v.)'in dualarıyla şerefli, Miraç'ta Cebrâil tarafından "Allah'ın süvârileri" târifli Türk Milleti'ne Sen yardım et! Ferâset ver! BOP Eş Başkanı Bush'un "Haçlı Seferi" dediği Irak işgal ve zulmüne alkış vuran bizim BOP Eş Başkanı'ndan, Haçlı askerlerine dua eden Bizim BOP Eş Başkanı'nın şürekasından Türk Milletini kurtarma şerefini, Türk Milliyetçilerine-Ülkücülere nasip et!
İşte sefer başlatıldı! Sefer bizden, zâfer Sen'den Ya Rabbi!
"Haydi yiğit! Haydi yeni akına/ Ülkümüzün cihân varsın farkına."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: