Çarşamba, Eylül 29, 2010

SANDIKTA ÇÂRE VAR MI?

Önümüzde seçim var! Bilinir ki millete rağmen seçim kazanılmaz! Millete rağmen uygulanan politikaların kaybetmesi gerek! Araştırmacıların tesbitiyle; "Halkın, yüzde 90'ı ABD politikalarına , yüzde 70'i Avrupa politikalarına karşı…" ama ABD'nin BOP Eş Başkanı girdiği bütün seçimleri kazanıyor!
Fas'tan Pakistan'a kadar 22 ülkeyi böleceğini açıklayan ABD'nin listesinde Türkiye de var! ABD ve AB'nin dayatmaları, dikteleriyle hazırlatılan bir "Yedi Düvel Anayasası" ile parçalanmak istenen bir coğrafyada yaşıyoruz. Ve burayı vatanlaştırmak için tarihin hiç bir döneminde, dünyanın hiç bir yerinde görülmemiş ağır bedeller ödemişiz! Her evden, bu toprak vatanlaşsın diye bedel olmuş can var! Köylerde evinin duvarında, kasaba ve şehirlerde aile albümünde "Şehit Dede'm" resmi olmayan kaç ev çıkar?
Bütün bunlara, milletin % 90'ının karşı olduğu ABD politikalarına rağmen diğer Eş Bakan'ın Bush olduğu BOP Eş Başkanı, bütün seçimlerden niye ve nasıl galip çıkar? Düşünen var mı? Çâre öneren var mı?
Meselâ; iktidar BOP Eş Başkanı'nın partisi ise muhalefetin, milletin ezici çoğunluğuyla ABD politikalarına, AB politikalarına karşı olması gerekmez mi? Hükümet, Büyük Ortadoğu Projesi gereği bir şeyler yaparken muhalefetin tam aksi millî bütünlüğü savunması gerekmez mi?1960'lı, 1970'li yıllarda "Yeniden Milli Mücadele Hareketi" mensupları ABD desteği ile devrimcilere dinsiz diye saldırırlarken; 2000'li yıllarda, -28 Şubat'ta- ABD destekli AB'ciler, laikliği korumak adına değişen-gelişen-liberalleşen eski solcularla birlikte müslümanlara saldırdılar! Tuhaf değil mi?!!!
Onar yıl aralarla; kahramanların hainleştirilmesine, hainlerin kahramanlaştırılmalarına şahit olduk! Günümüzde de cezaevleri, son on yılın "Üstün Hizmet Madalyalı" kahramanları ile dolu!Batı basınında; "Atatürk'ü yendi!" diye tarif edilen; hem müslüman, hem BOP Eş Başkanı bir Başbakan var!
Dahası, asıl acayip olan ise: BOP Eş Başkanı da AB'ci, Anamuhalefet partisi de!
BOP Eş Başkanı'nın "PKK Açılımı" adında etnik sorunlar ve daha fazla demokratik haklar diye bir programı var; Anamuhalefetin de ta 1989 tarihli "Kürt Raporu" dosyası var!
BOP Eş Başkanı'nın bürokratları; bebek katili câniyle, Barzani ile, Talabani ile taviz görüşmeleri yaparken Anamuhalefet Genel Başkanı, binlerce şehit ailelerini yok sayarak "genel af"tan söz edebiliyor!
BOP Eş Başkanı, Meclis'te MHP'nin açık ve samimi desteğine rağmen başörtüsü meselesini, gerektiğinde koz olarak kullanabilmek için halletmezken Anamuhalefet, parti rozeti taktığı çarşaflı kadınları sonra otobüsten attırıyor, kontrol edemediği bir belediyesi tarafından türbanı "rahibe kıyafeti" diye tarif ettiriyor!
BOP Eş Başkanı; "Merd-i Kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler!" darb-ı meseliyle Çingene vatandaşlarımıza hakaret ederken; Anamuhalefet'in Gandi Kemal'i türbanı rahibe kıyafetine benzetirek gayr-ı müslîm vatandaşlarımızı tahkîr eder! Bu kadar karmaşada aklı karışan vatandaş ta ehven-i şerre yani kötünün iyisine mecbûr olur!
Uzatmadan; yeni bir seçim var! Millî duruşu, milletin % 90'ının tavrını göz önüne alarak millî söylemleri net olan bir parti çıkmazsa; Milliyetçi Hareket Partisi aksiyoner ve bütünleyici Türk milliyetçiliğini; "Onlar ne kadar Kürt'se ben de o kadar Kürd'üm, ben ne kadar Türk'sem onlar da o kadar Türk'tür." kucaklayıcılığını hissettiremezse; BOP Eş Başkanlığı biline biline, sadece "alnı secdeli" tarifi gene iş yapar!
Sandıktan gene "Yedi düvel Anayasası"nı savunanlar çıkar! Bunların bir daha sandıktan çıkması ise yüzde yüz Türk olan devletin millî kimliğini tehlikeye sokar!
Çâre millette, çözüm ise Türk Milliyetçilerinin-Ülkücülerin "kadife eldivenli çelik yumruk" tarifiyle, tek adreste bütünleşmesinde vesselâm...
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN"
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: