Çarşamba, Şubat 09, 2011

TÜRK ORDUSU'NA KURBAN OLASINIZ!...

Bilinir ki ailelerden sülâle, sülâlelerden kabîle, kabîlelerden aşîret, aşîretlerden halk, halklardan da milletler oluşur. Bu oluşların tamamında yapıcı bir erk söz konusudur. Güçlü bir reis olmazsa fertler bir arada kalmaz ve aile oluşmaz. Muktedîr bir sülâle büyüğü olmazsa aileler bir arada tutulamaz. Kudretli bir aşîret beyi olmazsa sülâleler bir arada olmaz ve nihâyetinde güvenilir, emîn, âdil bir erk olmazsa halklar bir araya getirilerek millet edilemez. Millet olmadan da devlet olmaz.
Türk geleneklerine göre başlıya baş eğdirip dizliye diz çöktürerek millet oluşturulduktan sonra devlet kurulur. Devletin olmazsa olmazı ordudur. Devlet olmadan ordu olmaz. Ordu, milletin kurduğu devletin silahlı gücüdür. Askerler, milletin çocuklarıdır. Resmîdir, devlete bağlıdır, devletten aldığı emirleri yerine getirir.
En keskin kılıç bile kınını kesmez. Eşkiyânın, harâminin, teröristin haricinde hiç kimse, mensûbu olduğu millete kılıç çekmez, mermi sıkmaz!
Otuz yıllık PKK mücâdelesinde yapılmış hatalar, yanlışlar, hatta suç varsa; Meclis kararlarıyla Ordu'ya emir veren siyâsilerindir! Bir önceki Meclisin emrini uygulayıp madalyalar almış Kahraman Ordu mensûplarına, bir sonraki Meclis'te suçlu muamelesi yapmak; vicdâni değildir, âdil değildir, yasal değildir ve asla millî değildir!
Olağanüstü savaş ve işgallerde, psikopat komutanlar emrindeki askerler, sivil insanlara zulmeder, katliam yapar, ırza ve mala tecâvüz ederler! Filistin'de çoluk-çocuğa işkence yapan zâlim İsrail askerleri; Çeçenistan, Azerbaycan ve Gürcistan'da müslüman katliamları yapan, sivillere zûlmeden Rus askerleri; Afganistan'da ve Irak işgâlindeki ABD'nin askerleri, bu psikopatların emrindekilerdir! Bu psikopatlar da millet olamadan devlet olacağını zanneden yönetimlerin icâdıdır!
Dikkat edilirse zulmedenler hristiyan, mazlûmlar müslümanlardır!
Benim aklımı, vicdânımı ve canımı en fazla acıtan ise nüfusunun % 98'i müslüman olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, din eksenli siyâsetle hükümet olmuş "İslâm Üst Kimlik"li Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nın, müslümanlara zulmeden, katliam ve tecâvüzleriyle hristiyanları bile isyân ettiren Haçlı askerlere dua etmeleri!...
Birinci tezkerenin Meclis'te reddini, kendilerine hakâret saydıklarını saklamayan ABD'nin bir görevlisiymiş gibi; "BOP Eş Başkanı olarak bize burada görevler verildi." itirâfını Meclis'te söyleyebilen bir Başbakan'la; "Biz düzeltmezsek birileri gelir düzeltir!" diye Meclis'i korkutan bir Cumhurbaşkanı ile biz, bağımsız bir devlet miyiz?
Büyük BOP Eş Başkanı'nı ve AB'nin ortak tuzağıyla başına çuval geçirilen, kozmik odasına girilen; terörle mücâdelede Kahramanlık Madalyaları alan komutanları, "Çete Mensûbu" ilan edilerek cezaevine koyulan Ordu'ya, suçlu diye saldırmak mıdır vicdân ve demokratlık?
İşin açıkçası; Türkiye'deki askerî müdâhelelerin hiç biri, millî değildir! Onar yıl aralarla tekrârlanan, ABD planlı ve izinli olduğu bilinen darbelerin hepsinde, millete zûlüm ve işkence edenlerin hiç biri, millî ve milliyetçi değildir!
NATO'cu, ABD'ci bir iki Genel Kurmay Başkanı sıfatlı general eliyle Milliyetçi Paşalar tasfiye edilmiş ve BOP Eş Başkanları'nın kontrolünde sivil, faşist bir darbe yapılmıştır!
Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarına karşı yapılan bu sivil darbeye cevabı, ancak Türk Milleti verebilir. Bu yüzden 2011 seçimleri; Türkiye Cumhuriyeti adındaki Türk Devleti'nin devâmı veya bitiriliş seçimidir!
Paris'te, 17 milyon nüfusu, 67 milyon olarak söyleyen Yahya Kemal'in, itirâz edenen sefîrlere; "Nüfûsun elli milyonu şehittir!" cevâbını bu asîl millet, yalan etmez!
"BİR TÜRK, BAŞLI BAŞINA BİR MİLLETTİR." (El-Câhiz)
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: