Cumartesi, Temmuz 14, 2012

BU ŞEHR-İ SİTANBUL Kİ BÎ-MİSL Ü BAHÂDUR...

Yarın dev bir dünya şehrinde, siyâseten ülke mukadderâtını etkileyecek bir seçim var! MHP'nin İstanbul İl Başkanı ve yönetimi belirlenecek!
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temel kuruluş ilkesi ve bir kentli mefkûresi olan Türk Milliyetçiliğinin, 15 milyon nüfus barındıran dev bir şehirde, kaderi belirlenecek! Adına "Ülkücü İrâde" dediğimiz İstanbul MHP İl Delegeleri; -sırasıyla- İstanbul'un, Marmara Bölgesi'nin, Türkiye'nin, Ortadoğu'nun ve Türk Dünyası'nın siyâseten yoluna ya engeller koyacak, ya da yolunu en ufak bir engel kalmamacasına açacak!
Çok ağır bir sorumluluk ve nihâyetinde müthîş bir vebâl!
MHP İstanbul Delegelerinin her birinin oyları, öylesine kudretli bir oy ki; yetmiş beş milyon nüfuslu, elli milyon seçmenli bir Türk Ülkesinin önümüzdeki 20 yılını etkileyecek!
Öyle kudretli bir oy ki; doksan yıllık Türk Milliyetçiliği temelli Cumhuriyetimizin son elli yılında hep var olan, emperyal güçlerin hedef sıralamasında hep birinci sırada olan Türk Milliyetçiliğinin, milletin geleceğinde var olma veya yok olmasına karar verecek!
Öyle muktedîr bir oy ki; demokratik virüslerle milletlere, halklara ayrıştırılarak paramparça edilip Haçlı tarafından üleşilmiş Osmanlı molozlarından çıkartılan Türk Devleti'nin ve yüzlerce yıldır milyonlarca can bedeli ödenmiş Türk Vatanı Anadolu'nun sevdâlılarına, savunucularına yetki verecek!
Ticâretin, san'atın, basın-yayının, fikir hareketlerinin dolayısıyla siyâsetin beyni konumundaki İstanbul'la gerçek manada kucaklaşabilen siyasal hareketin memleket ile kucaklaşacağını bilerek ömürlerini, istikbâllerini Türk Milletine hîbe etmiş Ülkücülere, İstanbullu ile ve Türk Milleti ile buluşma iznini verecek!
Öyle güçlü bir oy ki; binlerce Ülkücü Şehîdin, on binlerce Ülkücü yasal mağdurun, yüzlerce Ülkücü Sürgün'ün, milyonlarca evlerini kendilerine çilehâne etmiş Ülkü Devi'nin suskunluğuna son verecek!
Öylesine bir oy ki; İstanbul'u Türk Milliyetçiliği ile kucaklayacak ehîl bir kadroyla Türkiye Cumhuriyeti'nin millî hayâli Türk Birliği'nin, Tûran'ın önündeki engelleri kaldıracak kadroya yetki verecek!
Öylesine bir oy ki; on yıldır, Haçlı balonuyla tepemize indirilen AKP kaosu'ndan Türk Milleti'ni kurtaracak ekibe, hareket izni verecek! Memleketin; sağcı-solcu, dinci-laik, cumhuriyetçi-oligarşist, mütedeyyin-dinsiz, milliyetperver-vatansever, ümmetçi-milliyetçi düşüncelerinin, gerçek önderlerinin tamamına yakınını barındıran istanbul'da bir millî mutâbakatla ülkenin ma'kûs kaderini değiştirecek yetenekteki bir kadroya hareket yetkisi verecek!
Öylesine muktedîr bir oy ki; "BOP Eş Başkanı olarak bizim de bölgede görevlerimiz var!" diyen birinin Başbakanlığına mecbûr edilmiş Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni; bu Haçlı işgâlden kurtaracak ekibi görevlendirecek!
Kıymetli MHP İstanbul Delegeleri!
Ülküdaşlarım! Allah rızâsı için, Türk Birliği aşkına, binlerce Ülkü Şehîdimiz ve Başbuğumuz aşkına; millî aklınızı dinleyin, sağ eliniz göğsünüzün sol yanında olsun! Millî aklınızla Ülküdaşlarınızı temsîl eden vicdânınızın birlikte karar vermesini sağlayın!
Türk Milliyetçileri, Ülkücüler olarak; "Tamam mı? Devam mı?" noktasındayız! Allah korusun, yanlış kararınızla Türk Milleti'nin en az otuz yılının daha hebâ olmasına sebep olursunuz! Büyük bir vebâldir! Rüyalarınız şühedâ ve on binlerce mazlûm sivilin ruhlarının işgâline uğrar!
Dününü bildiğiniz, yarınına kefîl olabileceğiniz, yaptıkları yapacaklarının teminâtı olacak bir Ülküdaşımıza görev verişn Allah aşkına!
Dünyanın her yerinde ve tarihin her çağında Ulus Devletleri bölüp parçalamakta kullanılan demokrasi denilen ithâl uygulamadan, Allah rızası için millî aklınızla Millî Doğru'yu çıkarın!
Kararınızla ya ilelebet hayır duâlara, ya da bedduâlara muhatap olacaksınız! Karar sizin! Allah(c.c.) ferâsetinizi açık, irâdenizi hür kılsın! Allah Türk Milletine acısın ve korusun vesselâm...
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: