Pazartesi, Temmuz 02, 2012

TÜRK'ÜM VE DAHA ÖLMEDİM!...

Kendime iş edindim, Türk'e Türkçe seslenmeğe devam edeceğim!
Küreselleşmenin dinleştirilmişi diye algıladığım "Dinlerarası Diyalog" ve teslîmiyetin kurnazcası diye yorumladığım "Medeniyetlerarası İttifak" iddiâlarıyla mürâiler, korkaklıklarına bin-bir kılıf uydurdular!
Diyalogcu-ittifakçı Haçlı'nın şımarttığı PKK; ülkenin bir kısmında sıkıyönetim ilan etti! Başbakan'a, "Has..tirin!" çekilebiliyor! KCK'lı komutlarıyla sokaklar yangın yerine çevrilebiliyor! Toplu taşıma aracında gencecik kızımızı, diri diri yakabiliyorlar! Günün ve sokağın ortasında sivil askerlerimizin kafasına sıkabiliyorlar! Koyuldukları cezaevinde 13 kişiyi -ki tamamı Kürt- bağırta bağırta yakabiliyorlar! Şemsiyelerle teknolojiyi delik deşik edip karakollar basabiliyorlar! Sınır karakol baskınları yetmiyor, memleketin göbeğinde polis karakollarına saldırıyorlar!
Suriyeli bir PKK'lı kuduz, Türkiye ve Irak PKK'sına da baş kaldırıp eşkiyaya karşı da eşkiyalık yapıyor!
PKK'nın başı, bebek katili âdinin nerede olduğu meçhûl! MİT'in özel yatlarında veya helikopterle götürüldüğü gizli yerlerde pazarlıklar yapıldığından bahsediliyor! İstanbul'da sokak ortasında polis infâz eden başka terör örgütleri de piyasaya çıktı! Ülke illegal örgüt cenneti! Sınırlarımız yolgeçen hanı! Güvenlik güçlerinin can güvenlikleri yok! Günün 24 saatini gergin geçiren, kendilerine bakan herkesten şüphelenen polis, sinir krizleriyle hıncını, vatandaşlardan çıkarıyor!
Ailesini katledip intihâr etmeler modalaştı bu ara! Zina serbest, kürtaj yasak!
1950'li yıllarda, milyonerlerin kapısına Bayrak asılır ve nöbetçi iki Mehmetçik dikilirdi. Günümüz zenginini, etrafında etten duvar ören özel korumalardan tanıyoruz! Çoğu da kindâr-dindâr!... Çelik kapılarda özel kilitler var! Ve bu manzaranın adı; Huzûr ve istikrâr!...
Türk olduğu ve Atatürk'ün milliyetçilik tezini canlandırdığı için linç edilen Baykal'ın yerine monte edilen Gandi Kemal'in; ne zaman, nerede, ne yapacağı bilinemediği için anamuhalefetin çâreliği yok!
15 yıldır başındaki Genel Başkanı sâyesinde milliyetçilik heyecânı törpülenen, idealistliği yasaklanan, millî romantizmi bitirilen MHP'nin tabanında da med-cezîr var!
Yasaların yaptırımı yok! Yargıya güven kalmadı! Milletin en güvendiği TSK, kevgire çevrildi! 30.000 lirası olan çocuğunu asker etmezken parasız Kınalı Kuzularımız, Al-Bayrağa sarılı olarak gelmeğe devam ediyor! Mehmetçiğin anası-babası, eşi-yavuklusu ağlıyor, bacısı-kardeşi, komşusu ağlıyor, Türk Milleti ağlıyor; yetmez gibi iki günde üç terfi ile Genelkurmay Başkanı edilmiş BOP Eş Başkanı'nın Generali de ağlıyor!
Millî Eğitim Bakanlığı, Millî Savunma Bakanlığı ve Millî İstihbârat Teşkilatı kurumlarının adında bulunan "millî" kelimesi, artık yük! İthal demokrasi sayesinde, Türk'ü ve Türk Devleti'ni Türk olmayanlar yönetiyor!
"Kör, köre söz etmese bağrı çatlarmış!" tekerlemesine uyarcasına iki komşu devlet -ki birisi 400 yıl sınırlarımız ve insanları vatandaşlarımızdı- birbiriyle Haçlı organizesiyle "it dalaşı"nda!
Başımıza çuval geçiren müttefik(!)imiz, başkanlık seçimlerine yoğunlaştığı için; "BOP Eş Başkanı olarak bizim de bölgede görevlerimiz var." diye övünen bir Başbakan'ın, dünkü kankasıyla girdiği rüzgâra karşı sidik yarışında, iki ülkenin dindaş-kardeş ahâlisi per-perîşan!
Bu ne ya? Ben savaşmadım! Ben, kime, ne zaman teslîm oldum? Beni şehîdimin intikâmını almaktan, kim men edebilir? Beni Şühedâ emâneti vatanımı savunmaktan kim vazgeçirebilir?
Silahsız isyânlardayım! Ne güvenlik güçlerime, ne Kürt kardeşime, ne gayr-ı müslîm komşuma asla zarar vermem, veremem ama Haçlı'ya teslîm olmuş Haçlı Müslümanlar'a da ölürüm, teslîm olmam!
"Her Türk, başlı başına bir millettir." tezini ispat için Türk'üm ve tek başıma bir milletim! Haçlı Müslümanlar'a baş eğdiğim gün Vallahi ölürüm!
Son nefer, son nefese kadar direnmezsem Allah sorsun! Gök girsin kızıl çıksın!...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: