Salı, Temmuz 24, 2012

MHP'DE DÜŞMÂNA, NE HÂCET?!...

Düşmana iftirânın ayıplandığı bir kültürde, kardeşe yapılan iftirânın adı nâmertliktir!
Dünyanın en lüks ve son model aracına ehliyetsiz, hızdan korkan birinin sürücülük etmesine izin verilir mi? Sonuç kaza olmaz mı ve bu kazada aracın suçu ne?
ANI'da kılınan, yürekleri coşturan, teslîmiyetçi işbirlikçilerin ödünü kopartan Bayram Namazının coşkusu, tadı, hâlâ akıllardadır değil mi?
ANI'daki o müthîş tarih atmosferinde kılınan Bayram namazı ile Mâun Suresi'nde lânetlenen gösteriş için kılınan namazı birbirine karıştıran iz'ânsız danışmanların, o günden sonra paylaştıkları Cuma namazı fotoğrafları ise Anı'da kılınan Namaz'ın, sihrini yok etti! Söylemeğe çalıştık! Muhalifiz, bizden doğru çıkmaz ya! Duyulmadık veya kaale alınmadık!
Yine kulaklar tıkatıldı! Dalkavukların, iz'ânsız taraftarların telkînleriyle millî mes'elelerde ortak akla, millî dip dalgalarına sırt dönüldü!
Sözle söyleyen zıtlaştırılmaya başlandı! "Önce ben! Sonra yol arkadaşlarım, sonra parti, sonra ülke"ye dönüşen uygulamalarla millî akla çeneden bir kontra yumruk çıkıldı ve millî akıl, groki!...
Hangi Türk, hangi Türk milliyetçisi Kerkük'ten, Telâfer'den haray çeken, havar diyen Türkmen sesini duymaz! Bu sesle hangi Türk'ün yüreği dağlanmaz?
"Şark kurnazları harekete geçti!" ymiş? Peki adama; "Garp kurnazları ne yapıyorlar?" diye sormazlar mı?
Türkiye'nin de içinde olduğu 22 ülkenin sınırlarının değiştirilmesi olan Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi'nin Eş Başkanlığı'nı saklamayan; "Bizim de BOP Eş Başkanı olarak bölgede görevlerimiz var." diyen, Türk milleti ve devletinin başındaki en büyük kaos AKP'nin zayıflama ihtimâline; "Şu sıralar çatlar dağılırsa kaos olur" diye destek veren kişiyi, MHP Genel Başkanı sıfatına rağmen nasıl yorumlamak gerekir? Bu sözün sahîbi hangi kurnazlandandır?
"Yatıp kalkıp MHP eleştirisi yapanlar, Kerkük ziyâretinin ihtivâ ettiği mesajın üzerini laf kalabalığı ve usturuplu ifadelerle, subjektif ve zorlama yorumlarla örtemeyecekler..." miş!... İnsâf dînin yarısıdır Beyler!
Hangi ülkücünün, nerede, ne zaman, MHP aleyhinde bir sözü var? Meselâ; "Ben MHP'yim, onlar MHP'li" sözümün neresinde MHP aleyhtarlığı var? 1995 seçimlerinde, Adana'dan listedeki yerini beğenmediği için; "Çalışmayalım! MHP barajda kalsın da aklı başına gelsin!" diye arkadaşlarına telefon eden kişinin yaptığı, MHP'nin bânisi Türkeş'e muhalefet ama bizim, "Ölümüne, inâdına MHP" diyerek Genel Başkan'a -meşrû zamanda- muhalefetimizin adı; "MHP eleştirisi!" öyle mi? Yok ya!...
Hangi Türk Milliyetçisi, MHP Genel Başkanı'nın Türk Dünyası ile ilgilenmesinden rahatsız olur? Hiç bir ülkücünün Kerkük ziyâretine itirâzı yoktur! İtirâz zamanınadır!
Saddam'ın Baasçı baskılarından sonra işgâlci Haçlı'nın ve desteğindeki şövenist Kürtçü kuduzların ölümcül saldırılarına muhatap Türkmen Kandaşlarımız, zâten Türk'ün ateşle imtihânını yaşıyorlar! Tapu kayıtları, nüfûs kayıtları yağmalanıp yakılıyor! Can emniyetlerini kendileri sağlıyorlar! Hepsi birbirinin gölgelerine âşinâ! Yirmi dört saat teyakkûz hâlinde ve; "Biz burada Diyarbakır'ı savunmak için ölüyoruz!" diyecek kadar millî şuûra sahîp Türkmenlerin omuzlarına; misâfir MHP Genel Başkanı'nı -ki bu zât Türk Dünyasının Başbuğu Türkeş'in selefidir- koruma, kollama yükü bindirmek, insâf mıdır?
Tandoğan'da, Taksim'de, Diyarbakır'da, Mersin'de veya Tunceli'de milyonların toplanacağı bir miting ile dünyaya MHP'nin Kerkük ve bütün dış Türkler hakkındaki görüşleri söylenemez mi? İleri Demokrat Türkiye'de MHP'ye miting yasağı mı var?
Koşulması gereken zamanda duran, konuşulması gereken zamanda susan; 1978 Tandoğan Mitingi'nin, Erciyes Kurultayları'nın tekrârını isteyenlere; "Hiç kimse ülkücüleri sokağa çekemez" ajitasyonuyla iftirâ eden birinin, "Kaçacakta uçacağı tutmuş" şeklindeki bu ziyâretini sorgulamanın neresi MHP aleytarlığı?
Türkçe konuştuğumuz için "şark kurnazlığı" ile ithâm edilsek te; "Farlılıkların farkındalıkla ülke yönetimi ve Sosyal dayanışmanın siyâsal iz düşümü" nün mûcidi zât ve yol arkadaşlarına aslâ "garp kurnazı" demeyeceğiz vesselâm...
"Bana yol gösteren benden olmalı/ OLAMAZ TÜRK'E BAŞ TÜRK'ÜM DEMEYEN"
Selâm, sevgi, duâ...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: