Cuma, Nisan 17, 2009

BİR DAHA İHBÂR EDİYORUM...

YARSAV Başkanı Ömer Faruk EMİNAĞAOĞLU hakkında, meslekten ihrâç istemiyle soruşturma başlatılmışmış! Ümraniye Bombaları Soruşturmasında hukuka aykırı uygulamalar yapıldığı gerekçesiyle, Türkiye'nin en ehîl hukuk adamlarının ve YARSAV Başkanı'nın yaptığı müracaatları görmezden, duymazdan gelen Adâlet Bakanı, hukukun nasıl siyasallaştığını gösterircesine bu soruşturmaya izin vermişmiş!
Bir hukuk adamı değilim ama hukuktan başka hiç bir gücü muhatap almayan, hukuktan başka hiç bir güce boyun eğmeme kararlılığında bir Türk vatandaşıyım. Bireylikten toplumculuğa, kişisel zenginlikten sosyal paylaşımcılığa, şahsî çıkar düşünen ferdî kurnazlıktan toplumu düşünen millî akıllılığa dolayısıyla hayvanlıktan insanlığa terfî ettirilen bir yaratılanım.
Hukuku tanıyan, kavram temeli "Hakk" olan hukuku layıkîyle temsîl eden; "F Tipi" örgütlenmenin devletin her kurumuna sirâyet ettiği günümüzde Hukuk Adamı tavrı ve müktesebâtı ile bu yapılanmaya kafa tutarak direnen EMİNAĞAOĞLU'na bütün varlığımla destek vermeğe kararlı bir Türk'üm.
Bütün çarpıcılığıyla ben milletim, Türk milletindenim. Milletimin teşkilatlanarak oluşturduğu Cumhuriyet Devletim'denim. Devletimi, cumhuriyetimi tahrip ve işgâle çalışan bütün güçlere karşı "Devlet Yanlısı Çete"denim. Muhteşem Türk Atatürk'ün, işgâl güçlerine ve işbirlikçi yönetime karşı kurduğu çetedenim.
Beni de göz altına almadıkları her gün; sesimi yeterince duyuramadığım için başta kendime, sesimin duyulmasına yardımcı olmayan bütün basına ve medyaya öfkeliyim! Kendimi defalarca ihbâr ettim. Ya duyulmadım, ya da kaale alınmayarak incitildim! Bir daha ihbâr ediyorum!
Bu defa ihbârımı; yandaş medyaya, yandaş basına, Dolma Kalemler'e yapıyorum!
Beyler; ben, ısrarla 'Devlet Yanlısı Çete'denim.
Atatürk'üm'ün ve bütün şehitlerimin üzerlerini ana muhabbetiyle kundaklayarak örten Vatan Toprağı'nın her zerresini F. Gülen'den de, A. Gül'den de, R.T.Erdoğan'dan da, Allah ile aldatan kandırıcılardan da bin kere fazla seviyorum.
Devletin bütün kılcal damarlarına nüfûz edinceye kadar, saklanıp yeterince güçlendikten sonra Atatürk'ten, Cumhuriyet'ten, Laiklik'ten, Anayasa'dan, Yargıtay'dan, hukuktan intikama soyunan "F Tipi" ümmetçilere karşı, en uç isim kimse, ondan yanayım.
Hayatım boyunca siyâsi fikirlerine katılmadığım, Türkiye'nin bu günlere ge/tiri/lmesine zemîn hazırladıklarına inandığım ama ölümcül hastalığın pençesinde can çekişirken; "Biraz daha yaşamam gerek!" diyerek Azrail'e teslîm olmayıp direnen Türkân Saylan'ın -bütün inanç değerlerime ters olmasına rağmen- dirençli, kahraman tavrının yanındayım.
Ahd el vefâyı -örnek teşkil edecek bir tarzda- bir daha gösteren; hava alanına kadar takip edip dostunu uğurlayan Süleyman Demirel'in vefâsının yanındayım.
Atatürk'ün kazanımlarına inanmış, "Devlet Yanlısı Çete"denim. Göz altına alınmadığım her gün, yaşadığım ve teslîmiyetçilik kokan hürriyetimden utanıyorum!
Fetullah Gülen, yandaş medya, fetullahçılar, nurcular, Dolma Kalemler duyun beni! İhbâr edin, yandaşınız hukukçulara tutuklanmamı tavsiye edin! Tutuklatın beni!...
Söz veriyorum ağlayıp sızlamayacağım! Yanlış olduğuna inandığım ve külliyen reddettiğim siyâsi fikirlerine rağmen, hasta haliyle Atatürk ve kazanımlarını, kendisini değil başkalarını savunan Türkân Saylan gibi direneceğim, söz!...
Ölümcül bir hastadan korkup evini basarak korkaklığını belli eden "F Tipi" örgütlenmeden korkmadığımı haykırarak böyle bir hukuk anlayışından utanmaktan, tutuklanarak kurtulmak istiyorum!...
Ben, DEVLET YANLISI ÇETE'denim!... Kendimi bir daha ihbâr ediyorum!
"MEVZÛ-İ BAHS VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: