Çarşamba, Nisan 22, 2009

ZORLA KABARTILAN MİLLÎ ÖFKE!...

Ürümesini bilmeyen it, yürümesine kurt çağırıyor gene!
Demokrasiyi araç kullanan demokrat maskeli âcizler yüzünden, kucağımızda oturttuklarımız sakallarımızı yolmaya, canımızı acıtmaya başladılar! Gözlerinin içine baka baka Gazi Meclis'te tehdît edildiklerinin farkında olmayan âcizler yüzünden millet, öfkesini kontrol için "Ya sabır!" çekiyor!...
Millet söylenmiyor, söylüyor, hatta nâra atıyor duymuyor musunuz?
PKK'nın Gazi Meclis'i murdarlayan aynasız Ayna'sı; DTP'ye yönelik göz altı ve tutuklamaları protesto etmek ve PKK'nın "1 Haziran'a kadar çatışmasızlık kararı"na karşı, Askerî Operasyonların durdurulması için 17 Mayıs'ta, Türkiye'nin her yerinden Ankara'ya yürüyeceklerini söylüyor!...
Höööössst! Geriii, geriiiii!...
Gâzi Meclis'imizi murdarlamanızı demokrat(!)lıkları yüzünden göremeyenleri, yanılarak Meclis'e gönderen ve vekîl sıfatı veren Millet, teyâkkuzda!... "Bir millet, iki dövlet" tarifli kardeşlerimizi incitenlerin, Okyanus ötesinden aldıkları/alacakları talimatlarla meşgûliyetleri yüzünden yaptığınız edepsizlikleri görememelerine aldanmayın! Akıllı olun!
Seçim sistemimizi komediye dönüştürerek teröristlikten tutuklu hâinlerin, İmralı hükümlüsünün onayı ile, PKK tehdîtleriyle seçilip Gazi Meclis'te grup kurmalarını seyreden demokrat maskeli âcizler yüzünden; demokrasi de, Cumhuriyet te, Sistem de, savunmamız da, Güvenlik Güçlerimiz de, millî refleksimiz de, yapay-yanlış yasalar yüzünden çaresiz! Türk Milleti ise tahmîn edemeyeceğiniz kadar öfkeli!
Türkiye'yi yönete/meye/nler, Beğler;
Son şeyh-ül islâmı, son Dâmat Ferit'i, son Ali Kemâl'i ve son işbirlikçilerini yıllarca doldurup sonra Türk'ün müthîş öfkesi karşısında yalnız bırakan müttefik zannettiklerinizin, sizi de terk ederek geldikleri yere kaçacakları günlerin yaklaştığının farkında değil misiniz?
Türk Milleti'nin müthîş öfkesinin "kükremiş sel gibi" olduğunu, unuttunuz mu?
"Medeniyet denilen tek dişi kalmış canavar"ı, domuz benzeri tek dişinden yakalayarak geldikleri pisliklere fırlatan millî öfkeyi, unuttunuz mu?
İşbirlikçilerin, kahpelerin, hâinlerin en son örneği Apo çukurunun, gözlerindeki bant açılır açılmaz nasıl Türk'leştiğini, unuttunuz mu?
Kendileri bağırtarak her gün suçlu îdam ederken, bizim yasalarımızdan îdam cezasını kaldırtan ve kaldıranlara karşı, gün geçtikçe artmakta olan Millî Öfke'yi görmüyor musunuz?
Kör müsünüz?
Sizi yok sayan, sizi tehdît ukalâlığını gösteren ama Millî Öfke'nin farkında olduklarını Türk Milliyetçiliğine ürüyerek belli eden hainlere bakarak siz niye bu Millî Öfkeden iki kere korkmazsınız?
İmralı'dan avukatları vasıtasıyla tâlimatlar göndererek sizleri tehdît eden çukurun vekillerinin, millî bir tavır olan "Sîne-i Millete dönmek" tavrını sulandırmaya çalışmalarına nasıl müdahîl olmazsınız? Bu kadar mı millete yabancısınız? Bu kadar mı; "gaflet, dalâlet" içindesiniz? Sesine kulak vermediğiniz millete, kulaklarınızı kaptırmak üzere olduğunuzun farkında değil misiniz? Kör müsünüz? Sağır mısınız? Yoksa hâinler ve Millî Öfke arasında korkudan aklınız mı kaçtı, meczûp musunuz?
Ya köpeklerine sahip olmayan komşuların kulağını çekin, ya komşunun bu kuduz köpeklerini bir tane kalmamacasına itlâf edin, ya da işi millete havâle edip kenardan seyredin! Yoksa millet, kendi işini kendisi ele alırsa bu Millî Öfke'den sizler de nasiplenirsiniz!
"Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur." bilmez misiniz?...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: