Çarşamba, Nisan 08, 2009

EDEPSİZLİKTE TEKLERİZ...

Obama'ların Barak Hüseyin'i teşrîf ettiler. Yer yerinden oynadı!
Her yer USA bayraklarıyla donandı, Hüseyin'in hoşuna gitsin diye! Biz bağımsız ve bağımsızlık karakteri olan bir milletiz ya! Başımıza ne geldiyse, geçirilen çuval da dahil müttefik(!)imizden ya, önemli değil! Vardır diplomatik bir izâhı!
Danimarka Başbakanı Rasmussen'e vetomuzu, Obama'nın şahsî kefâletiyle kaldırdık! Medeniyetler Arası ittifak toplantısında, özür dileyecekti! Dilemedi! ABD'deki müslüman ailelerden birinden olduğunu söyleyen, kahvaltısında özel anonsla domuz salamı isteyen ama camiye ayakkabısını çıkararak girdiği için alkışladığımız gizli müslüman Obama'ya şikâyet ederiz, o da diplomatik bir ceza uygular elbet! O kulağını çekinceye kadar, bir otuz yıl da onun özürünü bekleriz!
Devlet yönetmek, market yönetmeğe benzemez ya! Bekâra karı boşamak kolay ya! Demek ki anlayamadığımız, çok güzel işler bunlar!
Meselâ; ABD, Avrupa Birliği'nde değil ama Türkiye'nin üyeliği için acayip torpil! Medeniyetler Arası ittifak'la da ilgili değil. Toplantıya katılmadı ama Ermenistan'la aramızdaki medeniyetler ittifakını -nerdeyse- sağladı! Sınırları açın rica talimâtını da unutmadı!
Dinler Arası İttifak'la da alâkası yok! ABD'deki müslüman aileleri biliyor çünkü kendisi de o ailelerden birinin çocuğu ama Fener Rum Kilisesi Papazı'nın ekümeniklik isteğini, çok demokratik bir hak olarak gördüğünü söyledi, alkışlandı!
Adam, hem gizli müslüman, hem de Müttefikimiz! İşgâl edilen Irak'taki müslümanları, gâliba kum fırtınası öldürmüş! Gâliba ingilizce konuşan Araplar, Arap kadınların-kızların ırzlarına tasallût etmiş! Baksanıza adam, müslümanlarla savaşmayız diyor!
Meclis'te Başbakanımızı öptü diye, yeri yerinden oynattık! Meclis'te kopan alkış tufanı, Köşk'te de oldu mu acaba? Cumhurbaşkanımız'ı da öptü mü acep Obama'ların Hüseyin?
Yılda bir iki kere ABD'ye giderek müttefiklik gereğini yerine getirdiğimiz için siyâsilerimizin tavırlarını kanıksadık ta zannederim benim kadar çoğu insanın da tuhafına giden bir davranışı Komutanlarımız sergilediler! 21 aydır, girmedikleri Mecliste idiler! Obama'yı da balkondan kulaklık takmadan mükemmel ingilizceleri ile dinlediler!
İlköğretim müfettişlerinin öğretmenleri, okul müdürünün odasına tek tek çağırarak tâlimât vermesi veya tanışması edâlarıyla, Meclis Başkanımız'ın makamında muhalefet genel başkanlarını kabûl ederek tanıştı Adam! Daha ne yapsın dostluğunu belirtmek için?
Yıllardır ABD karşıtlığıyla mâlum 68 kuşaklı çakaralmazlardan, çıt yok! Her türlü emperyalizme karşıtlık yine Türk Milliyetçilerine kaldı! Hani bu memleketin milliyetçileri, ABD'nin yandaşıydı?
Daha önce de Papa ölünce Bayrağımız'ı yarıya indirmiş, bir patlamada bir kaç Avrupalı ölmüştü diye yas tutmuştuk! Ne Diyarbakır'daki, ne de İstanbul'daki patlamalarda, hiç bir müttefikimizin kılı kıpırdamamıştı Avrupa'da, ABD'de!... Bizim 68 kuşaklı çakaralmazlarımızın da, demokratlık damarları kabarmış ve bombacı teröristlerin dağ kadrolarının insan haklarını savunmaya soyunmuşlardı!
Devrin ABD Büyükelçisinin anılarından okuduğumuz; 27 Mayıs'ın Kudretli Albayı Türkeş'in tankla elçiliğe giderek ABD'den istediklerini alışını ve Sebahattin Önkibar'ın anlattığı Süleyman Demirel'in; "Azerbaycan'ı ağzına alma! Bundan böyle Azerbaycan'a yan bakarsan dünyayı başına yıkarız." tavrını ve bu iki ABD yandaşı(!)na yaptıklarımızı hatırlayınca, bize bu günler, toy bayram! Her şeye müstehâkız hem de fazlasıyla!
Gel de; "Edepsizlikte tekleriz/ Kimi görsek etekleriz/ Hak'tan da yardım bekleriz/ Ne utanmaz köpekleriz" diyen Nâmık Kemâl'i rahmetle hatırlama!...
TÜRK'ÜN HER ŞEYİ GÜZELDİR VE HER ŞEYDEN GÜZELDİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: