Perşembe, Nisan 09, 2009

BU YOĞURDA ÜFLEYECEĞİM!...

Koray Aydın bir basın toplantısıyla, Bahçeli'den olağanüstü kongre toplamasını ve MHP'nin önünü açmasını istedi!...
Komutan;tatbikattan sonra, başarılı bir askerini karşısına alır.
- Oğlum! Teksin! Karşıdan kalabalık bir düşman kuvveti geliyor! Ne yaparsın?
- Mermim bitinceye kadar öldürürüm komutanım!
- Mermin bitince?
- Haber vermek için geri dönerim komutanım!
- Arkan çok sarp bir kayalık!...
- Sağdan giderim!
- Çok derin ve korkunç bir uçurum!
- Soldan giderim!
- Bahar yağmurlarıyla taşmış, azgın bir sel geliyor, götürür seni!...
Düşünür asker! Sağı, solu, arkası aşılması mümkün olamayan engellerle kapalı ve karşıdan da düşman ordusu geliyor! İsyân eder:
- Komutanım! Bütün kıyamet, benim başımda mı koptu?
Türk Milliyetçileri olarak, tatbikattan sonra imkânsızlıklarla sınava tutulan asker durumundayız! Siyâsi çâreler, siyasilerce yok edildi! Demokrasi, demokrat maskeli demokratlar tarafından katledildi! Ekonomi; ulusalcı, milliyetçi ve liberal siyasilerin kurduğu, dört ayaklıyken, bir ayağı kırılan, üç ayaklı sakat masa tarifli koalisyonun "müstemleke valisi" tarafından iflâsa hazırlandı! Hukuk; "Tahkim Yasaları"nı kucağında bulan ve hukuku, meclisteki sayısal çoğunluğuna güvenerek tanımayanlarca sakatlandı!
Aydınlarımızın kimi AB'ci, kimi ABD'ci, kimi İngiltereci, kimi ümmetçi/cemaatçi, kimi işbirlikçi, kimi BOP Eş Başkanlığı alkışlayıcısı, kimi Karen Fogg çocuğu, kimi 'Dolma Kalem'... Sağcıya göre solcu, solcuya göre sağcı hain! MHP genel merkezine göre de Bahçelici olmayan ülkücü hain!...
Seçimler sonrası, ortalık toz-duman!
ABD Büyük Elçisi'nin göreve başlamadan, Meclis dışındayken MHP Genel Başkanı'na;"Sayın Genel Başkan sizinle çok uzun süreli birlikteliğimiz olacak!" temennî tâlimat veya tâlimat temennîsi, daha sıcaklığını korurken; Obama'nın aynı Genel Başkan'a siyâsette kaçıncı yılı olduğunu ve kaç yıllık genel başkan olduğunu sormasını, yorumlamaya çalışıyorum!
Sorudan sonraki ilk grup toplantısında Bahçeli'nin;"Merhum Türkeş Bey’in ortaya koyduğu ilkeler ve hedeften hiçbir kırılma yaşanmadan ulaşılan bugünkü netice, bir taraftan mücadele ile taşınan emânetin emin ellerde olduğunu, diğer yandan ise merhûm liderimizin attığı temelin ve gösterdiği yolun doğruluğunu kanıtlamaktadır." söylemini, alıyorum.
Hemen peşine Koray Aydın'ın; "9 Ekim 1994 tarihinde, tüzüğümüzün 43. maddesinde yapılan bir değişiklikle siyasi parti liderinin de görev süresinin bir sınırı olduğu anlayışı 'Aynı kişi ara vermeksizin 5 defadan fazla seçilemez' hükmüyle getirilmiştir." hatırlatmasını, parti tüzüğünün otuzdan fazla maddesini değiştiren ama bu maddeye dokunmayan Bahçeli'ye teşekkürünü birbiriyle ilintiliyorum! Peşine, MHP'nin önünü açmak için iki kere seçimlerde başarısız olan Bahçeli'den bir olağanüstü kongre toplaması talebini koyuyorum!
Oktay Vural'ın hemen; "Liderimizin önünde tüzük engeli yoktur." cevâbını; artık fısıltıdan daha kuvvetli söylentilerdeki doktorunun Bahçeli'ye kesin istirahat önerdiği duyumlarımı ekliyorum.
Hemen peşine de, Balgat Cenâhı'nın Koray Aydın'a yönelttiği; "İki gün önce ABD Başkanı Obama, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile baş başa görüşmesinde kaç yıldır siyaset yaptığını ve kaç yıldır Genel Başkan olduğunu sormasından 2 gün sonra, Koray Aydın'ında MHP Liderinin Genel Başkanlık kronolojisini çıkarması ilginç bir tesadüf değil mi? (etikhaber)" sorusunu ekleyince aklım karışıyor!
Bütün bu kıyâmetler, Türk Milliyetçiliği Hareketi'nin başında mı kopuyor? Sıcak sütten ağzı yanmış bir Türk Milliyetçisi olarak, bu yoğurda biraz üfleyeceğim izninizle!...
TÜRK'ÜN HER ŞEYİ GÜZELDİR VE HER ŞEYDEN GÜZELDİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: