Pazartesi, Haziran 14, 2010

GÜVENLİKSİZ AÇILAN, BOĞULUR!...

Ben işâret parmağımla göstererek konuşunca o baş parmağımı horoz, işaret parmağımı namlu zanneder; o, müttefikimizden, şımarık pitbulundan, bölgesel taşerondan aldığı son model silahla psikopatça ateş eder, ben vurulurum o, korkudan geberir! Ben, devlet yanlısı çeteden sayılırım, Ergenekoncu sayılırım, vücûdumdaki mermilerle, şarapnellerle, üstün hizmet madalyalarımla ceza evine koyulurum; o, aldıkça harisleşen, hiç bir şey bulamazsa kendi bokunu yiyen domuz doyumsuzluğuyla, "daha fazla demokrasi" talebindeki açılımcı sayılır!
Ben devlet-i ebed-müddet inancımla devlet yaşasın diye, toprak vatanlaşsın diye, vatanı "evinin evi" belleyen her Türk huzûr ve sükûn içinde yaşasın diye çatır çatır ölürüm. Bir ölür bin dirilirim, o beni öldürürken korkudan geberir biter! Her ölümümde; "Vatan sağ olsun." diyen anam-babam, şehit cenâzesindeki bir sözünden dolayı Hükümet aleyhtarı slogan atmakla, milleti tahrîkle suçlanarak şikâyet edilir, cezalandırılır; o, "Has...tirin!" demesine, "Kürtler T.C.'ye diz çöktürecek." demesine, sokakları yangın yerine, kırsalı cehenneme-savaş yerine çevirmesine rağmen demokratik açılımcı sayılır!
Ben fıtratım ve inancım gereği ABD'nin Ortadoğuya bağlamadan bıraktığı pitbull köpeğinin saldırdığı müslümanlara, Allah rızâsı için, zûlme baş kaldırmak için yardım niyetiyle denize açılırım; kimin, nereden, kaç trilyon liraya aldığı bilinmeyen, kimin bayrağını taşıdığı meçhûl ama AKP'ye yandaş bir kaptanın kumandasındaki gemiye korsan-pitbull-terörist devlet saldırır, ben ölürüm; o, ortadoğudaki pitbula destek için Mehmetçiğimin evine saldırır, balkonda eşini şehît eder; ben şikâyetlenecek olsam açılım'ı tahrîp eden, hükümeti illegal yollardan yıkmayı planlayan darbeci sayılırım, o öldürdüğü için yargılanırsa AİHM'ye gitme hakkı, insan hakları olan demokratik açılımcı sayılır!
Ben okuduklarımı, araştırma sonuçlarımı, saklama hakkım olan haberlerimi topladığım bilgisayarımdan, cebimdeki kalemimden dolayı; zihnimdeki fikrimden, dilimdeki zikrimden dolayı hükümeti cebren değiştirme hazırlığında, darbe hazırlığında Ergenekoncu terörist ilan edilir cezaevine koyulurum; o, elindeki kaleşle, cebindeki bombayla, araba dolusu patlayıcıyla, uyuşturucuyla, kaçak elektrikle ısıttığı dev ahırlardaki kaçak hayvanlarla, yollara döşediği mayınlarla, lojmanlara-karakollara atış yaptığı roketatarlarla, daha fazla demokratik hak talep eden, demokratik açılımcı sayılır!
Benim tek sahibim Tanrım, tek silâhım kalemim, tek kalkanım îmanlı sînem, tek sloganım sevgim ve ben bütün kucaklayıcılığımla; "Ne mutlu Türk'üm diyene." dediğim için tahrîk edici, darbeci, cuntacı, Ergenekoncu sayılırım; o, siyasallaştırılarak dokunulmaz edilmişlerin ağzından, İmralı'daki bebek katili cânînin, -ne demekse, nasıl oluyorsa- cezaevinden açılıma verdiği desteğini çekmesiyle; "PKK ile devletin doğrudan karşı karşıya olduğu anlamına geliyor. Devlet PKK'ye karşı imha ve inkardan başka bir yöntem tanımıyor. PKK ise buna karşı meşru savunma hakkını kullanarak cevap veriyor. Dolayısıyla çatışma ve silahtan başka bir çözüm ortada kalmıyor." demesine rağmen demokratik açılımcı sayılıyor!
Kur'an-ı Kerîm'de Allah'ın; "Acze düşüp elleriyle cizyelerini verinceye onlarla kadar savaşın." buyruğuna rağmen Haçlı ile diyaloga girenler, Avrupadaki bütün köprülerimizi, camilerimizi, medreselerimizi bombalayarak yok eden Haçlı ile Medeniyetler Arası İttifak'a girenler, Büyük İsrail ve Ermenistan projesi olduğu kesin bilinmesine rağmen BOP Eş Başkanlığı'nı övünerek yapanlar; İslâmi söylemlerle milletten oy alıp şimdi Tevrat'tan siyâset üretenler dinci olur; ben Atatürk olup Suûdilerden; "Bir taşına el sürülürse orduyu gönderirim." telgrafıyla Hz. Peygamber(s.a.v.)'in kabrini korumama rağmen, Alparslan Türkeş olup; "Ben sizi sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, harama, rüşvete, yalana dolana değil Hak yolu, hakikat yolu, Allah yoluna çağırıyorum." dememe rağmen; halkları toplayıp milletleştiren erkimle; "Ne mutlu Türk'üm diyene." dememe rağmen statükocu, Ergenekoncu, darbeci, antidemokrat olurum! Onlar ümmetçilik maskesiyle Arapçılık, halkçılık adıyla şövenist-bölücü Kürtçülük, diplomatlık adıyla teslîmiyetçilik yapar demokrat olurlar; ben Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarına sadakatle laiklik cumhuriyetçilik yapar, milletçilik yaparım, affederek cezalandırırım, faşist olurum!
Bu kadar tezattan doğru elbette zor çıkar ve güvenliksiz açılan boğulur!
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: