Cumartesi, Mart 17, 2012

AÇILIMIN DEMOKRATİK SAÇILIMLARI!...

"Has..tirin! Has..tirin!"
Yıllardır, ite bulaşmaktansa çalıyı dolaşalım dedik!
Tavrımızı, itin değil sahibinin hatırını saydığımızı, komşular anladı, komşu olmadığı halde duyanlar anladı ama it, itliğinden olsa gerek anlamadı! İlla beline sopa istiyor, illa hayvanseverler tarafından kısırlaştırılıp kulağı küpelenerek sokaklarda kalmak istiyor!
İte kızsak; "Hoşşt!"tan başka itin anlayacağı kelime bilmiyoruz! Ürümesini, çocuklarımız korkmasın diye ciddiye alsak belinde sopa kırmamız lâzım o zaman da hayvanseverler cırlayacaklar!
Ettiğiniz kadar bulasınız AKP'liler! Gördünüz mü "açılım"ınızın sonucunu? "Uyarıyorum! Polisler karakollardan, emniyet müdürlüklerinden çıkmasınlar!" tehdîdine boyun eğecek misiniz? Ettiğiniz kadar bulasınız!
Biliyor ve inanıyorum ki Allah(c.c.), sizi önce bu dünyâda rezîl ve fâş edecek, ettiklerinizin ahrette de bedeli belli!
Komşuyu, komşudan soğutup birbirine düşürdünüz! Allah sorsun!
Hani siz siyonizme, Haçlı yayılmacılığına, "Avrupa garsonluğu"na, ABD emperyâlizmine karşıydınız? Hani siz; soydaşlığa, kandaşlığa, boydaşlığa değil din kardeşliğine bakardınız? Ne oldu dindaşlığınıza, dindârlığınıza?
İsrail'in Filistin'e uyguladığı psikopat soykırıma izleyicilik yapan, siz!
Afganistan'da, Balkanlar'da, Karabağ'da Haçlının bizzat veya destekleriyle yaptığı müslüman katliamlarına izleyicilik yapan, siz!
Irak'a demokrasi getirmek yalanıyla bir milyondan fazla müslümanın katledilmesine, yüz binlerce müslüman kadının-kızın ırzına tecâvüz edilmesine seyircilik yapan, siz!
Sadece seyircilik yapsanız kanıksamıştık! Müslüman katliamları yapan Haçlı Ordusu ABD'lilere dua eden, alkış vuran, siz!
"Mücahit Erbakan" Hocanızın önünde diz çöktüğü Kaddafi'yi linç eden işbirlikçilere Haçlı ile birlikte saldıran, siz! Kaddafi'nin linçini seyredip başkalarını aynı sonla tehdît eden, siz!
Suriye'ye ABD adlı Haçlı'ya vekâleten operasyon hazırlığında olan, siz!
"Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi"nde; "Bize de bölgede verilmiş görevler var! BOP Eş Başkanıyız!" diye övünerek aralarında Türkiye'nin de olduğu 22 ülkenin sınırlarının değiştirileceği açıkça söylenen projeye Eş Başkanlık eden, siz!
Açılım, ileri demokrasi, milli birlik projesi diye iki günde bir adını değiştirdiğiniz Haçlı diktesi projelerle Türk Milletini halklara bölüştüren, ayrıştıran siz!
Atatürk'le dövüşen, Cumhuriyetle hesaplaşmaya oturan, paramparça edilmiş, paylaşılmış bir imparatorluk molozlarından Milli bir devlet çıkaran, devrin şartları gereği yargılayıp idam ettiklerine vatan hainlerine iade-i itibar edip güya tarihle yüzleşerek emekleri inkâr eden, nankörler, siz!
Dokunulamaz ettiğiniz şımarık bölücülerin, hakaretlerine, küfürlerine seyircilik edip sırıtan, siz! Şımarttıklarınız kuduzca saldırmaya hazırlanıyorlar! Yüzlerce yıldır Müslüman Türk Dünyasında Mart'ın 21'inde kutlanan Nevrûz Bayramı'nın gününü değiştirerek size ve şahsınızda devlet'e resmen başkaldırıyorlar! Güvenlik güçlerine; "Karakollardan çıkmasınlar!" tehdîti yapıyorlar!
Bu devletli, teamüllü Türk Milleti, size rağmen devletinden vaz geçmez! Sokakta bulmadığı Devletini ve Vatanını bu ağzı salyalı kuduzlara bırakmaz!
Eğer BOP Eş Başkanı olarak; "Cambaza bak!" etmiyorsanız, bu başkaldırıya şiddetle ve sür'atle yanıt veriniz! Aksi halde Türk Milleti; bu şımaran komşularının kulağını çekmeye niyetlenirse arada size de ziyân dokunur! Sel de sudandır ama hayat vermez bilirsiniz!
Türk Milleti'nin öfke homurtularını duyun ve aptallara da duyurun! Çünkü onlar, herşeye rağmen sizi dinlerler, biliyoruz vesselâm...
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: