Çarşamba, Mart 21, 2012

NEVRUZ KUTLU, BAYRAM MÜBÂREK...

Sükûtun, sağır kulakları patlatabilecek kudretteki nârâsını anlatmak gerek! Ehl-i dîlin, erbâb-ı kelâmın, söz ehlinin, sür'atle biraraya gelmesi lâzım!
Bindirilmiş kıtalardan oluşan, çıkardıkları ses gürültüden sayılan kalabalıkların yanında, birer kişilik sükûtla nârâ atan fikir savaşçılarının farkında olmak gerek!
Bu birer kişilik savaşçılar olmasa, Mehmet Akifler, Mehmet Eminler, Ziya Gökalpler, Faruk Nafızlar, Nihal Atsızlar olmazdı! Bu birer kişilik karakter orduları olmazsa, milletlik olmaz, milletin sesi duyulmazdı!
Bu birer kişilere, bir kişi muâmelesini ancak aptallar yapar!
Çünkü bu bir kişiler, bir kişi olarak konuşurlar ama binlerce kulağa hitap ederler! "Söz bir gönülden çıkar, bin gönülü hizâya sokar." diye sözün kudretini anlatan bir söz var ya, bunu da bir kişi söylemiştir! "Söz, bir yürekten kopar, binlerce yüreği târ u âr eder!" diye bir söz var ya, bunu da bir kişi söyler! Bu birer kişilik "karakter orduları"nın sükûtuna dikkat gerek! Bunların sükûtundan, gök kubbe patlar! Bu birer kişilik karakter ordularının sükûtları, ikrârdan değildir! Bu sükût, isyândır! Bu sükût Kutsal İhtilâl'in işâret fişeğidir!
Türk dünyasında "Kara Bayram" denilen bir gerçek vardır! Bir kişinin yasıyla kesişen bayrama, "Kara Bayram" denir! Bayram günü, öncelik "Kara Bayram"lı kişiye gidilerek onun yasını paylaşıp bayramlaşmak olur!
Türk Milleti'nin 4649. ncusunu idrâk ettiğimiz Nevruz Bayramı'ndayız! Kutlu olsun! Türk Dünyasının nabzının vurduğu yerlerden Anadolu'nun, Türkiye Türklüğü yaslı! Afganistan'da 12 kere daha öldü Türkiye Türklüğü! Dört İncili temsîl eden NATO bayrağı altında 12 Millet Evlâdı, Devletinin verdiği görevini yaparken Hakk'ka yürüdü!
"Sizden olan ulü-l-emre itaat edin." hâdisini unutan, bizden olmayan bazı dinciler, Allah pazarlayanlar, 12 Şehîdimize dil uzatma edepsizliğinde bulunuyorlar! "Afganistan'da ne işimiz var?" diye gûya sorguluyorlar! Bozuk saatin günde iki kere zamanı doğru göstermesi gibi, Hükümet temsilcisi de; "NATO çekilse bile biz Afganistan'da kalacağız." diye cevaplıyor ki doğrudur! 3. ncü Bin yılda Asya'yı hristiyanlaştırma Haçlı oyununun farkında olan Türk Milleti, Teşkilât-ı Mahsûsa'nın, MAH'ın ve devâmı olan MİT'in en sağlam örgüsünü, yüzlerce yıl öncesinden Orta Asya'da atmıştır. Türk ırkının menşe'i, ana kaynağı, gözesi Orta Asya'nın gözden uzaklığı dolayısıyla gönülden uzaklığı asla söz konusu değildir...
Türk Dünyası'nın Türkiye Türklüğü, yaslıdır! Türkiye'nin Kara Bayramı'dır ama bayramdır! Türk Dünyası'nda 4649. ncusu idrâk edilen Ergenekon'dan Çıkış'ın, Yeniden Doğuş'un, Varoluş'un, baharın bayramıdır! Kutlu olsun! Kıyâmete kadarda sürsün inşaallah...
Bugün -yaslı olmama- Kara Bayram'ımız olmasına rağmen telefona sarıldım. Kendime yakın bildiğim, beni kendilerinden sayan Kandaşlarımı arayarak; "Nevruzunuz kutlu, Bayramınız mübârek.." dedim. Bayramlaşma iletilerini ve telefonlarını onurla kabûl ettim. Bunu yapmak lâzım. Bayramlaşarak bayrama bayram özelliği vermek lazım.
Türk dünyası ve Anadolu'nun her yerinde vakitsiz uluyan it, uğursuzluk sayılarak dövülür ama kurt uluması, tedbîr gerektirir! Bindirilmiş kıtaları, -sözde- özerk sayılan yerlerde meydanlara toplayarak vakitsiz uluyan itler ma'lesef var! Milleti temsîlen bu uğursuz itleri susturmak elbette Devlet'in, Devlet'i temsîlen de Hükümetin işidir. Sinekten yağ çıkarmak kurnazlığıyla da olsa birşeyler yapılıyor! "Yetmez ama EVET!" budur işte!
Yönetim Türk olsa elbette itlerimiz vakitsiz uluyamazlardı. Baytarlarımız gününden önce inlemeye başlamış itleri aşılar, tedâvi ederlerdi! Şimdilik; "Sizden olan ulü-l emr'e itaat ediniz." Hâdisi gereği sükûttayız!
Günü geldiğinde Türk Milleti'nin sükûtunu sese dönüştüreceğinden asla şüphemiz yok!
Cemre toprağa düştü! Yer nefeslendi! Semeniler yeşerdi. Bahar geldi ve Ergenekon'dan Çıkış'ın 4649. ncu yılını idrâk ediyoruz. Kutlu olsun, kıyâmete kadar sürsün vesselâm...
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: