Çarşamba, Şubat 03, 2010

SEN NEYMİŞSİN DEMOKRASİ!...

Oldum olası hazmedemedim, algılayamadım şu demokrasiyi! Sözlükte: "Milletin hâkim bulunduğu hükümet" anlamına gelen ama millete hükmeden demokrat sultanların tek hayat kaynağı olan bu kavramdan tiksiniyorum hatta!
Memleketin bütün renksizlerine, kimliksiz-kişiliksizlerine, işbirlikçilere, bölücülere, cumhuriyetle hesaplaşmaya soyunanlara, milliyetsiz milliyetçilere makyaj malzemesi, maske edilen demokrasiden ise nefret ediyorum!
Demokrat solcular, sosyal demokratlar; liberal demokrat, dinci demokrat, laik demokrat, sağcı demokrat, solcu demokrat, ümmetçi demokrat, demokrat Atatürkçü, Ülkücü demokratlar, devrimci demokratlar!...
Nasıl bir şeyse, nasıl bir güçse bu demokrasi veya demokratlık; bütün "izm"leri piç etti!
Sadece "izm"ler demokratlaşsa belki farkında olmayacaktım ama hâkim demokrat, savcı demokrat; hortumcu demokrat, hırsız demokrat, polis demokrat!
Varlığını ve gücünü, şeytanın akıl erdiremediği disiplinine borçlu olan ve disiplinini kaybederse, astın üstüne itaatini kaybederse varlığı sorgulanabilecek olan Ordu demokrat, neyine yarayacaksa!
İçerde asayişi yok eden, emniyet mensuplarımıza sokağı cehennem eden, büyük şehirlerde vatandaşın gün battığında sokağa çıkışını yasaklayan bölücü teröriste bir şey yapılamaz çünkü hem bu yaratıklar demokrat, hem de onlara demokrasi adına destek verenler!
Dışarda; millî teamüllerimizi yok sayarak demokratlık ve diplomatlık uğruna yüzlerce yıllık millî ve dînî düşmanımız Haçlı'nın temsilcileri AB kapısında elli yıldır nöbet tutan siyâsilerimiz demokrat ve onlara yol gösteren bütün dünya emperyalistleri demokrat!
Irak demokrasi getirilmek üzere işgâl edilir! Afganistan demokrasi uğruna cehennemleştirilir! Başımıza çuval, Irak'a demokrasi getirmek isteyen bu Haçlı demokrasi havarilerine destek vermediğimiz için geçirilir ve dünya jandarması ABD; "Büyük devletler özür dilemez." diye demokrat maskelilerimizce mâzur görülür!
Mevcut partilerin tamamı demokrat! Mevcutları yeterli görmeyen daha demokrat kişilerin kurdukları veya kuracakları partiler de demokrat!
Boynuzlayan karısına hoş görülü erkek, demokrat! Zinâyı yasaklıktan çıkarıp dîni nikâhla beraberliği meşrûlaştıran müslümanlar demokrat!
Dünya siyaset literatüründe demokrasinin en büyük buluşu denilen sendikalar demokrat; sendikalı emekçiler demokrat, işçilere demokrat sultanın emriyle kış günü tazyikli foseptik suyu sıktıranlaranlar-coplattıranlar demokrat!
Hayatlarının baharlarında Ordu saflarına Uzman Erbaş sıfatıyla alınıp, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatları pahasına savaş veren Türk Delikanlılarına; ülkeyi bölmek uğruna kurşun sıkanlar da demokrat, onları insan hakları ve daha fazla demokrasi sloganlarıyla destekleyenler de! 45 yaşına gelen, üstün hizmet madalyalı bu kahraman vatan evlatlarını, hiç bir sosyal güvence vermeden, yaşlandı diye sokak ortasına terk eden, Komutanlar da demokrat!
Asker demokrat, sivil demokrat! Siyasetçi demokrat, sanayici demokrat, işçi demokrat, sendikalar demokrat ve demokratik anarşi ve terör boyu aşmış!
Asayiş yok! Can ve mal güvenliği çelik kapılara rağmen yok! Her gün 2-3 çocuğun kapı önünden kaçırılışı rutinleşti! Bir de organ mafyasıdır söylenip durur ve kaybolan her çocuğun, organları boşaltılmış cesedi hayâliyle mideler bulanır!
Önümüz, arkamız, sağımız, solumuz, yukarımız, aşağımız demokrat, ortada demokrasi yok!
Nasıl bir şeyse, nasıl bir kudretse bu demokrasi veya demokrata nasıl bir kudret sağlıyorsa "izm"lerle de yetinmeyip bütün millî ve dîni kavramları da piç ediyor!
Meclis'te demokrasi uğruna sokak kavgalarını bile edep yönünden özleten kavgacıları izleyince büyük harflerle yazarak ve haykırarak bütün demokratlığım(!)la; "MAĞRÛR OLMA DEMOKRAT SULTANIM, SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR." diye nâra atıyorum ben de!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: