Çarşamba, Temmuz 07, 2010

ALICI KUŞ HAVADA...

Rehberliğe özenen serçeler, rehberlikte varacakları adres belli kargalar, hemcislerini ötüşleriyle avlatan kalleş keklikler, kuş beyinli kuşlar, Alıcı Kuş'un gölgesiyle paniklediler biliyoruz!
Paniklemeseler kuşlukları belli olmaz! Paniklemeseler, kaçıp saklanmazlarsa Alıcı Kuş'un pençesinden kurtulamazlar!
Onlar paniklesinler! Saklanma telâşı ile kendilerini daha da belli etsinler! Alıcı Kuş, teamülleşmiş tecrübesiyle hedef seçimiyle meşgûl! Okyanus ötesinden gelen balıkçıl martıların, rehber kargalığa soyunan magazinsel serçelerin, eskiden bilmem ne olan ötücü kekliklerin oluşturmaya çalıştığı kargaşa, Alıcı kuş'un dikkatini dağıtmaz, dağıtamaz!
Havada kartalla, karada bozkurtla ifâde edilen Türk Milleti; millî aklı ve irâdesiyle bütünlüğüne, devletine, vatanına, tarihine, mukaddeslerine saldıranları da tanıyor, bu saldırganlarla işbirliğini akıllılık zanneden yerli kurnazlarını, Haçlı Müslümanları'nı da tanıyor!
Mes'elelere devletli milletçe, kartalca, alıcı kuşça, kuşbakışı tepeden bakışı bu yüzden!
Söylemek istediklerim var!
"Yeniçağ gazetesi iç ve dış politika uygulamalarında, TSK’nın çok daha sert bir tutum takınması gerektiğini savunan bir yayın politikası benimsemiştir." diye güya Genel Kurmay Andıç'ında tarifli olduğu söylenen Gazetemiz, Ordu'nun okuduğu gazetelerden olunca, kuş beyinliler paniklemişler!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin subay-astsubay kadrolarının ciddi gazete okuyucuları olduklarını herkes gözlemliyordur. Bilinen 300.000'den fazla muvazzaf subay-astsubay var. Gazetemizin günlük satışı da resmi rakamlarla belli!
Uzman Çavuşların ve isimsiz kahramanlar Mehmetçiklerin, emekli askerlerin gazetemizi okuduklarını şahsen aldığımız iletilerden biliyoruz. Ergenekon diye zorla adı değiştirilen Ümraniye Bombaları'yla başlatılan sorgu-yargı-baskı süreciyle; o güne kadar telefonla, iletilerle veya bizzat ziyaretlerle aldığım tebrikler-tenkîtler epeyce azaldı! Telefon, ileti ve ziyaretlerin birden azalmasıyla da gazetemizi almaya kaç kişinin cesâret edebildiğini tahmin edebiliyoruz!
"Alıcı Kuş"un gölgesiyle panikleyen serçeler-kargalar-keklikler; sadece Orduyla da yetinmemiş; "MHP ve liderini en sert dille eleştiren şoven milliyetçi çizgideki Yeni Çağ..." diye bir yarım tarif ve tam iftira da yapmışlardı!
Her şeye, herkese rağmen; bütün art niyetli, eskiden şucu-bucu kapıkulu fıtratlı yandaşların her türlü tezvirât ve iftiralarına rağmen, gazetemizin okuyucu kitlesinin büyük bir kısmını Türk Milliyetçilerinin, Ülkücülerin oluşturduğunu da aldığımız iletilerden, tebrîk ve tenkîdlerden anlayabiliyoruz.
Meşrû zemin ve zamanlarda; hür akıllı ve vicdanlı her insan gibi MHP Genel Başkanı ve genel başkan adayları hakkında düşüncelerimizi elbette belirttik, belirteceğiz de...
Bu yıllardır; "Ben MHP'yim, onlar MHP'li." iddiamızın tekrarına da vesîle olacaktır. Şahsen; basın dünyasında Türk Milliyetçiliği'nin, Atatürk ve Cumhuriyet Kazanımları'nın, Şühedâ ve Gâzilerimizin emeklerinin, bağımsız tek millet-tek devlet iddialarının yılmaz-usanmaz savunucuları arasında olmaktan, Yeniçağ'da olmaktan tarifsiz keyifli ve onurluyum.
Bütün konjonkturel eksik ve hatalara rağmen MHP'nin de siyâsette Türk Milliyetçiliği'nin hâlâ tek adres ve kalesi olduğu inancındayım.
Basın ve siyâsetteki bu kaleleri tahkîm etmek, desteklemek te her Türk Milliyetçisinin ilklerindendir diye düşünmekteyim. Bu düşüncemi de asla saklamadım, saklamam, saklamayacağım! Günü ve zamanı geldiğinde, gereken yer ve şahıslara muhalefet hakkımdan da asla vaz geçmem!
Her sevginin bir bedeli vardır. Her sevgide beklenen bir karşılık vardır ama milletseverlik, vatanperverlik karşılık beklenmeden, sadece fedakârlık yaparak yaşanır. Türk milletini, Türk devletini, Türk vatanını karşılık beklemeden, tek bedel olan canını esirgemeden sevemeyene de, sevgisini ispatlayamayana da Türk Milliyetçisi denmez!
Ülkücü ise Türk Milliyetçiliğinin siyâseten, bütün dünyanın kabullendiği markasıdır ve Türk Milliyetçileri, Türk semâlarından alıcı kuş misali kuşbeyinlileri izlemektedir vesselam...
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: