Pazar, Temmuz 18, 2010

"HAYIR" DİYECEĞİM...

Ölmez sağ kalırsam, kendilerini güçlü zanneden bütün şerr güçlerine rağmen, Allah'ın izniyle HAYIR diyeceğim!
Türk Milletine, Türk Milleti'nin binlerce yıllık teşkilatlanmış hâli Türk Devleti'ne, devletleşmiş Türk Milleti'nin yüzlerce-binlerce yıldır can bedeli ödeyerek vatanlaştırdığı Türk Toprakları Vatan'a ölümüne sâdık bir Türk olarak HAYIR diyeceğim!
"VE TEVEKKEL A'LALLAH." (Vekil olarak Allah yeter. Ahzâb-3) âyetinin kudretine sığınıp, hiç bir beşere taraftarlık yapmadan, hiç bir siyâsi partinin amigoluğuna soyunmadan, Allah'a teslîm olmuş hür aklım ve vicdânımla, HAYIR diyeceğim!
Yalancıların, mürâilerin; müslümanım deyip müslümana zulmeden Haçlı'ya danışmadan, daha doğrusu Haçlı'dan emir almadan hiç bir şey yapamayanların; Filistin'e zulmeden İsrail'le en kalıcı ve büyük anlaşmaları miletimiz-devletimiz adına imzalayıp sonra iç politikada malzeme etmek için "One minute!" diye nara atan, sonra Baş Müzakereci Bakanı vasıtasıyla Avrupa'dan İsrail'le aramızı bulmaları için yardım rica edenlerin; YÖK'ü kaldıracağız deyip, YÖK'le zulüm yapanların;
Dokunulmazlıkları kaldıracağız deyip, millet vekilliğinin düşürülmesini dahi kaldıranların; ABD ve AB destekleriyle Ordu'yu pasifize ettikten sonra kendi kurdukları polisiye güçle, herkesi izletip dinletenlerin, kendilerinden olmayan hiç kimseye hayat hakkı tanımayacak kadar insafsızların; Oğlu çürük raporuyla askerlik yapmamışken Vatan Görevlerinde şehîd olan Mehmetçiklerimize "kelle" diyenlerin; Irak'ı işgal eden, bir milyondan fazla müslümanı topluca katleden, yüzbinlerce müslüman kadına-kıza tecâvüz eden Haçlı Ordusu ABD askerlerine dua eden ve alkış vuranların; sadece "Allah bir." dediklerine "Amenna" diyerek, başka hiç bir sözlerine güvenmediğim için; HAYIR diyeceğim!
Daha önce Özal'ın yaptığı gibi önce referandum, peşine seçimle bir daha hükümeti ele geçirerek Cumhuriyet'le, Atatürk'le ve silah arkadaşlarıyla hesaplaşma hayalleri kuranlara izin vermemek için HAYIR diyeceğim!
Sadece Çanakkale'de 253.000 kere can vererek, "Bedr'in aslanları ancak bu kadar şanlı idi" tarifini hak eden ecdâdımın emânetlerine hıyânet etmemek için, HAYIR diyeceğim!
"Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan şühedâ" tarifli kan-can bedelli vatan toprağının daha fazla tek mermi atılmadan Haçlı'ya satılmasına son vermek, daha önce satılanları da geriye alabilmek ümit ve kararlılığımla, HAYIR diyeceğim!
Hayatlarında bir kere bile "Türk'üm." dememişlerden, "Ne mutlu Türk'üm diyene." şeklindeki müthiş millet anlayışını, sadece ABD ve AB istiyor diye onların taşeronları bölücüleri tahrik nedeni sayanlardan devlet yönetimini kurtarmak için, HAYIR diyeceğim!
Güvenlik güçlerimizin ve Ordumuzun dikte yasalarla ellerini-kollarını bağlayıp, teröristlere her geçen gün biraz daha demokratik hak adıyla taviz verenlerden devleti-milleti kurtarabilmenin yolunu açabilmek için, HAYIR diyeceğim!
Türklüğümden, Türk Milliyetçiliğimden korkanlardan, rahatsız olanlardan, Türk değil de Türk Dostu olduklarını tercüme ettikleri "Türkler" adlı kitapla ispat etmeğe çalışan alt kimlikleri meçhûl aşağılık kompleksli kişilerden devlet erkini kurtarabilmek için, HAYIR diyeceğim!
"Kanı kanla yumazlar." ata sözüne uydurularak "12 Eylül'ü 12 Eylül'le aklama" operasyonuna dur demek için, HAYIR diyeceğim!
Kuvvetler ayrılığını ve eşitliğini gerçek manada devlet gibi yeniden tesis ederek; gerçekten "Adâlet mülkün temelidir." inancıyla adâleti bağımsızlaştırmak, sınırlarımızın güvenliğini Ordumuz'a, iç güvenliğimizi Polisimize, din ve ahlâk öğretimizi bütün din ve mezheplere, cemaatlere eşit mesâfeli Diyânet İşleri'ne yeniden tevdî edebilmek için, HAYIR diyeceğim!
Yalancıların, takîyyecilerin, gün kotarıcı eyyâmcıların, demokrasiyi araç edinmiş demokrat maskelilerin, dönen-değişen-gelişen mürâilerin mumlarının referanduma kadar yanacağına îmân ettiğim için, HAYIR diyeceğim!
Allah(c.c.)'ın da yardımlarıyla, vatanımızı-devletimizi-milletimizi başımızdaki, BOP Eş Başkanlığı işgâlinden kurtardıktan sonra zamanında veya erken bir seçimde yine hür aklım ve vicdânımla partiler arası seçimimi yapabilmek hayalimle, HAYIR diyeceğim!
Niye "HAYIR" diyeceğimi anlatmaya devâm edeceğim!
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: