Pazar, Temmuz 11, 2010

BİLEREK, İHLÂSLA HAYIR!...

12 Eylül günü; Pentagon târifli, AB servisli, BOP Eş Başkanlığı'nı övünerek üstlenmiş, Irak'ın işgâlinde bir milyon müslümanı katleden, yüz binlerce müslüman kadının-kızın ırzına tecâvüz eden 21. yy. Haçlı ABD askerlerine dua eden, alkış vuran, Milli Görüş gömleğini değişip gelişen, on yıl öncenin mücâhit, şimdinin müteahhit, "Diyalogcuları ve Medeniyetler Arası İttifakçıları"nın, referandumla güvenoylamasını yapacağız!
"Ananı da al git!" diyecek kadar, şehîde 'kelle'; bebeklerin, Mehmetçiğin, suçsuz günahsız sivil Kürtlerin katili bölücü alçağa 'sayın' diyecek kadar demokrat; "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir!" diye başlayarak askeri vesâyeti reddedecek kadar cesûr R. T. Erdoğan ve AKP'nin, kendilerine ölünceye kadar dokunulmazlık sağlayacak anayasalarına, "evet" veya "hayır" demek üzere sandığa gideceğiz!
Ömrünce; "Ne mutlu Türk'üm diyene." dememiş ve Türk olmadığını söylemiş birinin, Türk Milleti kimliğini anayasadan çıkarma isteğini oylayacağız!
Bir kaç gün önce; "Günü geldiğinde kapı kapı dolaşarak sizden, sizin için oy dileneceğim! Gün, bu gün!" diye yazmıştım! Evet gün, bu gün Türk Milleti!
"Teşbîhte hatâ olmaz." demiş edîplerimiz. Yâni kimsenin teşbîhte (benzetme-benzetilmede) hatâ yapma lüksü yoktur. İstediğin hakâreti, istediğin gibi kullanıp bunu teşbîh diye dayatmak asla edebî ve ahlâkî değildir.
Yalancılıkları, takîyyecilikleri tescilli AKP'nin; damardan girerek güya 12 Eylül'cülerle hesaplaşmak dedikleri, kısmî anayasa değişikliği referandumunda AKP'nin yanında yer alacaklarını söyleyen, yazan, AKP'li olmayanlara seslenmekle başlayalım.
Tam da burada, çok bilinen bir fıkra: Samîmi iki arkadaştan biri, diğerinin verdiği selâmı almaz! Selâm veren hem kırılır hem de ölesiye meraklanır! Israrları sonunda; "Anam, senin ananı kerhânede görmüş! Ben onun bunun çocuğu ile konuşmam!" deyince; "Be anasına kurban olduğum! Ananın kerhânede işi neymiş?" sorusuyla iki taraf ta mosmor!...
Müslüman Türk Milleti;
Papazın imamlığında namaz olmaz! Kılınırsa da makbûl ve kabûl olmaz! Gene atalarımız; "Söyle bana arkadaşını, kim olduğunu söyleyeyim." diye bir ölçü koymuş! Şimdiden sonra bendeniz şahsen bu ölçümetre ile bakacağım 12 Eylül akşamına kadar herkese!...
Haçlı Müslümanlar dediğim, din pazarlamacılarının dindâr siyâsi maskesiyle milleti mecbûr ettikleri; çok sorulu-tek cevaplı referanduma; demokratik bir anayasa değişikliğinin ancak millî mutabakatla yapılabileceğine inanıyorum. YÖK'ü türbana selam durduracağız diyerek ele geçirdikten sonra üniversitelerde kadrolaşmayı sağlamak için insafsızca kullananların, yüksek yargıyı da ele geçirdikten sonra, padişahlıklarını ilan edeceklerini kuvvetle tahmin ediyorum. Bu inancımla da "HAYIR" diyeceğim.
AKP'nin; ABD emri, AB dikteleri ve desteği ile millete dayattığı bu "anayasa" adındaki, AKP'yi sonsuza kadar hâkim kılma yasalarına "EVET" demenin en kibar deyimle," Safdîllik" olduğuna inanırım. Bu referandumda, beni de iknâ etmeden "evet" diyen bildiklere de kim olursa olsun gönül koyacağımı şimdiden söyleyeyim!
AKP'liler; Meclis'te ettikleri yemîne ihânet ederek anayasayı ihlâl etmiş, "Laikliğe karşı odak olmak." suçunu işledikleri sabit görülerek cezalandırılmış ve yalancılıkları mürâilikleri tescillemiştir! PKK'nın siyâsallaşmışları da ettikleri yemîni yok sayarak devlete-millete-yasalarımıza baş kaldırarak dokunulmazlık yasasından istifâde etmektedirler! Ve bu iki yemînine ihanet eden grubun; BOP Eş Başkanı görevi ile müteahhitliği ve siyasallaştırılmış bölücülük görevi ile taşeronlukları ile muhatabız!
Bugün sözümüz bir olmazsa; parçalanıp bölündükten, birbirimizi yemeğe başladıktan sonra ki söz birliğimizin malesef bir hükmü kalmayacaktır!
Haçlı Müslümanlar'ın dayattığı ABD tarifli, AB'den servis edilen; "Demokrasi amaç değil araçtır." diyen mürâilerin halk güvenoylaması olarak ta görülen Referandum'a; beni de ikna etmeden "evet" diyenlere çok gönül koyacağım! Aklın yolu birdir. Millî aklı olmayanların, devlet aklını terk edenlerin yanında durmak, onlara destek vermek; şimdilik gaflet ve dalâlettir! Sonundan Allah(c.c.)'a ve millî aklı selîme sığınırım.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: