Cumartesi, Temmuz 24, 2010

OKUYUCUDAN GELEN "HAYIR"...

Halûk GÜMÜŞTABAK adlı okurumuzun, "12 Eylül Referandumu" ile ilgili düşüncelerini, kendilerinden de izin alarak paylaşmak istiyorum. Bu satırlar, 12 Eylül'ü 12 Eylül'de aklama operasyonuna milletin cevabıdır. Yıllarca gecelerinde nasiplenip sonra birdenbire daha güçlü vehmettiklerinin safında durmayı akıllılık sayarak Ülkücülere saldıran, BOP Eş Başkanlığı'nın yasalarla kalıcılığının sağlanması olacak "12 Eylül"de, AKP ve kendisi gibi düşünmeyenlere "münkîr" sıfatını lâyık görmekten çekinmeyenlere de cevaptır!...
Halûk GÜMÜŞTABAK'ın sözlerini buyurun:
"Telâşe düşenler halk oylamasına evet demeyi her zaman yaptıkları gibi din ile karıştırdılar! Fakat hangi din ile biliyor musunuz dostlar? Kendi kafalarında yarattıkları din ile! Hayır, şerrin habercisidir demişler ve kendilerince verdikleri örneklerle yalanlarına yanlışlarına Allahın dininden destek aramışlar!
Hiç zahmet etmesinler Yüce Rabbim onlara da koskoca bir HAYIR diyecek neden mi? Gelin onların anladıkları dilden örnekler vereyim:
Yüce Rabbim; "Şefaat tümden bana aittir."dediği halde, bu zihniyet kendilerine birçok şefaatçi buldular ardı sıra gidip, tıpkı Peygamberimiz(s.a.v.)'in döneminde olduğu gibi şefaatçiler edindiler. Yüce Rabbim bundan dolayı bunlara HAYIR diyecektir!
Helal ve haramları Yüce Rabbim Kitabında, rehberinde açıkladığı ve bundan başka haram yapanlar delillerini getirsin dediği halde, birçok haramlar ilan ettiler ve bunlara inandılar, yani yüceler yücesi Rabbim ile inatlaştıkları için Rahman da bu zihniyete HAYIR diyecektir!
Yüce Rabbim Kur’an da sizlere her şeyden nice örnekleri verdim ki anlayasınız, sizleri bu Kitap'tan hesaba çekeceğim dediği halde, Kur’anda her şey yoktur o özet bilgidir diyerek, toplumu Kur’andan uzaklaştıranlara, bizleri beşerin yazdığı ciltler dolusu kitaplara yönlendiren ve Allahın dininden uzaklaştıranlara elbette yüce Rabbim HAYIR diyecektir!
Yüce Rabbim; "Onlardan veliler edinmeyin, sizlerin güveneceği, yardım isteyeceği veliniz yalnız benim." dediği halde, kendilerine veliler edinen ve onların ardı sıra giderek onlardan şefaat bekleyenlere elbette Yüceler yücesi Rabbim HAYIR diyecektir!
Evet dostlar, din kardeşlerim Yüce Rabbim'in kelamından uzaklaşan, ama dini imanı ağızlarından düşürmeyen, toplumu Allah ile aldatanlara Yüce Rabb'im HAYIR diyecektir!
Sizler ne dersiniz bilmem ama ben Yüceler yücesi Rabb'in saflarında olacağımdan elbette HAYIR diyeceğim.
Allah, akıl vermiş ve imtihanımızı da aklımızı kullanma oranında yapacağını söyler... Bu oylama Türk Milletinin aklını kullanabilme derecesinin de oylaması olacaktır. Allah insanlara, toplumlara layık oldukları şekliyle karşılık verir.
Gelin Rabbin HAYIR dediğinin yanında olarak bizlerde HAYIR diyelim ve Rahman'a aklımızı nasıl kullandığımızı ve bizleri Allah ile aldatanlara nasıl ders verdiğimizi gösterelim. İnşallah "HAYIR"da hayır çıkacaktır.
Çünkü hayır demekle Rabbin dinini yozlaştıran onu kendi çıkarlarına kullananlara da HAYIR demiş olacağız, lütfen bunu da unutmayalım. Saygılarımla... Haluk GÜMÜŞTABAK"
Bezm-i Elest meydanında, Allah'ın; "Ben sizin Rabbiniz değil miyim?" sorusuna "Münkîrler, yani inkârcı şeytan ve şeytanın çırakları"nın HAYIR dediğini ve "Hadi arayın da bulun bu 'Hayır' cevabının içinde hayırı..." diye sorma dindâr(!)lığını gösteren A. Karakoç'a da cevap...
Son bir-iki gün içinde gündemi allak-bullak eden yeni baskı operasyonlarından sonra, bu referanduma AKP'ye rağmen "HAYIR" demek, artık tek kelimeyle yürek işi!
Şahsen bu son iki günlük baskıya baş kaldırdığımı belli etmek için bir daha, bir daha ve binlerce kere; "HAAYIIIR!"
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: