Pazartesi, Temmuz 12, 2010

YUSÛFİYELİ, NE YAPMALI?

"Dokunulmazlık ve Geçiçi 15. maddeye tamam da diğer demokratik maddeler ne olacak?" savunmasıyla, AKP'nin kendi geleceklerini garantiye almak için hazırladığı Anayasa değişikliğine, Ülkücü sıfatlarıyla "Evet" kampanyası başlatanlara, seslenmem gerek!
Bu, helâl rızıkların meze edildiği, şaraplı ikrâm masasına benzemiyor mu? Etin, sütün, yoğurdun, çeşit-çeşit meyvelerin, çerezlerin bulunduğu bereketli bir sofrayı şarapla haramlaştırmak değil mi yapılan? Elbette can onların, cehennem Allah'ın! İsteyen cüzi irâdesiyle istediğini yapmakta serbest ve yasalarımız da kimsenin sofrasına karışmadığı gibi karışanları da engeller. Ama bu referandumda yapılmak istenen bu!
Ülkücü inanmış insandır. Başımıza ne gelmişse, ne çekmişsek; "Yeryüzünde vuku bulan ve sizin başınıza gelen herhangi bir musîbet yoktur ki biz onu yaratmadan önce bir kitapta yazılmış olmasın. Şüphesiz bu Allah'a göre kolaydır. (Allah bunu) elinizden çıkana üzülmeyesiniz ve Allah'ın size verdiği nimetlerle şımarmayasınız diye açıklamaktadır." (Hadîd-22-23) Âyetlerinde açıklanan hikmetlerden değil midir? Müslümanın yapacağı şükretmek değil midir?
Yatmışlık, kaçmışlık, kovalamışlık yarışına girersek enâniyet yapmış olmaz mıyız? Olalım, olgunlaşalım diye Allah(c.c.)'ın nasip ettiği çilelerimizle demogoji yaparsak meseleleri yazılanlardan ve anlatılanlardan yarım yamalak duyan gençlerimize haksızlık, insafsızlık yapmış olmaz mıyız?
Muhsin YAZICIOĞLU ve arkadaşları rahmetlileri, yanlış bilgi ve yönlenlendirmelerle aramayı durdurarak canlı yayında ölüme terk edenlere ve bunlardan hâla hesap sormamış-soramamış olanlara destek vereceğini açıklayan BBP'lileri anlamakta ciddî zorluğum var!
Meleklerin en bilgesi şeytan değil midir? Melek maskesi takınarak şeytana yardımcı olmanın neresinde îmâni ahlâk var? Dün Ülkücü Hareket'in önünü kesen ABD'nin "Bizim çocuklar"ıydı. Bu gün Türk kimliğini Anayasa'dan çıkartıp, Türk Milletini 36 etnik parçaya ayırmak isteyenler Kürt kökenli Başdanışman'ın; "Bu adamdan istifâde edin, deliğe süpürmeyin!" diye yalvardığı, BOP Eş Başkanlığı'nı övünerek taşıyan, Filistin'e soykırım uygulayan İsrail'le tarihimizin en kalıcı ve büyük anlaşmalarını imzalayan; Afganistan'da, Dağlık Karabağ'da, Balkanlar'da, Ortadoğu'da müslümana zûlmeden 21.yy. Haçlısı'na yardımcı olan, alkış vuran, dua eden, gayr-ı millî AKP, "Bizim Çocuklar"dan daha mı az ABD'cidir?
Hiç kimsenin -kefâretleri olmasına dua ettiğimiz- çilelerini malzeme ederek hiç bir Türk Milliyetçisini, Ülkücüyü, mütedeyyîn müslümanı bu şer ortaklığına desteğe çağırmaya hakkı yoktur, olmamalıdır!
Herkes kendinden, kendi îmanından, takvâsından kendi sorumludur. Kimseye hatta Hz. Peygamber(s.a.v)'imize bile takvaya şehâdet izni verilmemiştir. Allah rızası için ne kimsenin îmanını sorgulayın, ne de mütedeyyin müslümanları, "Haçlı Müslümanlar" dediğim bu işbirlikçilere desteğe çağırmayın! Allah(c.c.) şahîdimdir vebâle giriyorsunuz!
Allah rızası için şehîtlerimizi rahatsız etmeyin! Allah(c.c.)'ın takdîri çilelerle olmuş-olgunlaşmış Ülküdaşlarımızın çilelerini siyâsi meta etmeyin-ettirmeyin! Kimler ne der, ne yapar bilmem ama onur madalyam saydığım, kefâretim sayılacağına inanarak sakladığım çilelerimin kimse tarafından şerr ortağı Yerli işbirlikçilere destek malzemesi edilmesine asla rızâm yoktur!
Nasîbi kadar herkesin çektiği kendine! "Ne mutlu Türk'üm diyene." demeyi tahrîk sayan, apo alçağına 'sayın', şehidime 'kelle' diyecek kadar bölücü destekçisi; başımıza çuval geçiren ABD'yi "Büyük devletler özür dilemezler." diye alkışlayıp teslîm olanları, Irak'ta bir milyon müslümanı katledip yüzbinlerce müslüman kadına-kıza tecâvüz eden Haçlı askerlere dua eden, alkışlayan; Ermenistan'ı kardeş Azerbaycan'a tercîh eden mürâilere destek verebilirsiniz ama Allah rızası için saf, samîmi, millet-devlet sevdalısı Ülkücülerin akıllarını karıştırarak vebâle girmeyin! Kimseye bir şey olmaz, size yazıktır size!...
Rabbim çileyi seçtiklerine nasip eder! Yanıp pişsenize, hamken olsanıza Kardeşim! Şükür hayattayız. Zâlime eğilmemek için Yezîde bilerek verilen Hz. Hüseyin(r.a.)'nin başından kıymetli başımız, beş bine yaklaşan Ülkücü Şehitlerin kanından, hâlâ sıcak çatışmalarda kanlarını hîbe eden Mehmetçiklerden kırmızı kanımız mı var?
Kime ne bizim yattığımızdan, bizim çektiğimizden? Bir hesâbı olan, bu çileleri nasip edenle hesaplaşsın yüreği yeterse! Ya da şükrederek sussun Allah rızası için!
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: