Pazar, Temmuz 25, 2010

GANDİ'NİN SAV'LI SAVSAKLAMALARI...

Türk Milleti; tarihine, şühedâya, Cumhûriyet ve Atatürk'e sâdık milletim, her yönden kandırılıyoruz, satıştayız!
Hükümet mi seçeceğiz, AKP'ye güvenoyu mu vereceğiz, Cumhuriyet'in katline ferman mı vereceğiz, kendi elimizle kendi gözümüzü çıkarıp sonra yine niye ağlayacağız bilmiyoruz! Neyi oylayacağımız belli değil! Geri sayım da başladı!
Referandumun önemi ve ciddiyeti, katılmayana hiçbir cezaî yaptırımın olmayışından belli! Öfkelenen gitmeyecek! Gizli anlaşmacılar boykot edecek! Duyarsız entel Türkiyeli'ler gitmeyecek! PKK'nın siyasallaşmışları gitmeyecekler! Cezası yok aksine bölücülere ödülü var!
BOP Eş Başkanı Başbakan meydanlarda! Hamâset boyu aştı! Eczanelerde gözyaşartıcı damlalar yok satıyor! Gözyaşı dereleri yürekleri kattı önüne götürüyor!
Diğer "HAYIR"cı cenahta da millet öfkelenip sandığa gitmesin diye ne lâzımsa yapılıyor! Atatürkçü, Kemalist, Ulusalcı CHP'yi; statükocu, "Ergenekon Avukatı Baykal"dan kurtarıp sosyalistleştirmek için iş başına getirilen Gandi Kemal, referanduma "HA'VET!" diyor! Satıştayız Milletim!
CHP'nin şu anki milletvekili sayısını sağlayan oyların çoğunluğunda Baykal sempatizanlığı yok mudur? Bu seçmen, Baykal'ın bir komplo ile Genel Başkanlık'tan uzaklaştırıldığına inanmıyor mu? Bu CHP'lilerin tamamına yakını, elli yıllık dostuna ihânet eden Önder Sav'dan nefret etmiyor mu? Gandi Kemâl, ne yapıyor? CHP adına partililerinden ve milletten referandumda "HAYIR" oyu isterken Önder Sav'ı konuşturuyor! Bu Gandi'nin "HAYIR" gibi bir düşüncesi olabilir mi? Önder Sav'ın sözüyle hangi Baykalsever CHP'li hayır der? Hz. Peygamber(s.a.v)'imiz ve Hacc hakkında söyledikleri kulaklarda çınlayan Sav'ın sözüyle, hayır demeğe niyetli mütedeyyin müslüman, sandığı protesto etmez mi?
BOP Eş Başkanı, 12 Eylül Anayasası'na %90 hayır diyen Bingöl'den başlarken Allah'lı Lillah'lı hutbelerine; anamuhalefetin Gandi'si, milleti öteleyen, dini duygularıyla alay eden, elli yıllık dostuna ihânet eden, gücünü nereden alıyorsa hâlâ CHP'de ikinci adam konumunda durup birincil davranan Önder Sav'la güya hayır propogandası yapıyor!
Sonuç: Partiler yasasını, seçim yasasını değiştirmeyen, dokunulmazlıklara dokunmaktan öte milletvekilliğinin düşürülmesini kesinlikle kaldırarak bölücü siyasileri ve kendilerini koruyan bu yeni BOP Anayasası ile anası ağlayan yine millet olacak!
"Ne mutlu Türk'üm diyene" diyenler, yeminine sadık milletvekilleri, yemlenmeyi kabûl etmeyen gururlu Ülkücüler, alınıp satılmaktan artık mideleri bulanan Devrimciler; Atatürk ve Cumhuriyetle hesaplaştıklarını artık saklamayan BOP'çulara direnen millî karakterli Millet evlatları yani Türk Milleti ise duruşlarından belli ediyorlar "HAYIR"lı tavırlarını...
Elbette BOP'çuların, Diyalogcuların, Medeniyetler arası İttifakçıların, "Haçlı Müslümanlar"ın ödünü koparıyor bu duruş! "Evet-Hayır"ın yasak olduğu Erkan Yolaç oyunu gibi Önder Sav'ın da desteği ile çoğunluk "evet-hayır" demeyerek oylamaya katılmayınca, sandıktan BOP Eş Başkanı'nı memnûn edecek bir sonuç çıkabilir ama hemen sonrasındaki seçimi hayâl etmek istiyorum!
Kemal Kılıçdaroğlu; eğer Baykal'ın yok ediliş komplosunda bir figüran olarak görünmek, Baykalseverler ve partisiz Atatürkseverler nazarında irtifa kaybetmek istemiyorsa, Gürsel Tekin'i de yiyen Önder Sav'a propoganda yaptırmamalı! R.T. E' nin yasaklarının kaldırıldığı, Zülfü Livaneli ve bir çok parti kurmayının karşı çıktığı bilinen Baykal-Erdoğan ikili görüşmesinde de CHP'nin ikinci adamı konumundaki birincil adamın Önder Sav olduğunu da unutmamalı!
Referandum sonrası seçimlerde; BOP Anayasası ile de işsizliğin, sıkıntıların azalmadığını; ABD ve AB istekleri doğrultusunda bölücü siyasallaşmışların iyice şımardığını, PKK'nın ülke sınırlarının büyük bir bölümünde sıkıyönetim ilan ettiğini ve bunlara sebebin de AKP ve CHP olduğunu görecek olan milletin elinden bunları kim alacak?
"TÜRKE BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: