Çarşamba, Temmuz 21, 2010

VİCDÂN, MERHÂMET, MİLLET VE AKP...

Başımız sağ olsun! Bir daha altı kere tekrarlayarak Vatan sağ olsun. Bir daha altı şehîdimizin ailelerine sabır, Şehitlerimize rahmet, milletime ferâset diliyorum!
Çukurca'da sıcak temas, çatışma devam ederken, BOP Eş Başkanı Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden tatil vedâsı konuşması yapıyordu! Ağlamaklı, sözler boğazda düğümlenmeli, duygu sömürüsünün zirve yaptığı konuşma süresinde altı Mehmetçiğimiz daha Vatan toprağına düşmüştü!
Anaları ağlatanların analarını ağlatmakla, asayiş ve can güvenliği sağlamakla mükellef Hükümetin Başı; 30 yıl önce ABD'nin "Bizim çocuklar"ının suçsuz günahsız astıkları Ülkücü-Devrimci millet evlâtlarını, referandum malzemesi etme insafsızlığı yapıyordu!
Mâdem anaları ağlatanların analarını ağlatamayıp sadece ağlamakla yetiniyorsunuz, son altı şehîdimize de ağlasaydınız ya! Sizin açtığınız "açılım" adlı Milli Birlik Projesi arkasından sıkmadılar mı mermileri bu alçak, demokratik bölücü teröristler?
Mâdem ağladınız, mâdem gözleriniz yaşaracak kadar etkilendiniz mektuptan, tamamını neden okumadınız? Ülkü Şehîdi Pehlivanoğlu'nun; "Şunu hiç bir zaman unutmasınlar ki, Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, MİLLİYETÇİLİK yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır." satırlarını neden atladınız? "Milliyetçilik ölmez." dediği için mi? Ve bu riyâ ile, bu duygu suistimâli ile Ülkücüleri tavlayabileceğiniz mi söylendi size?
Sadece hükümet edenlerde mi riyâ? Ana muhalefet Gandi'ye BOP Eş Başkanı'nın ağlaması sorulduğunda; "Her şeyi istismâr eder." dedi demesine ama 12 Eylülcülerin astığı gençleri söylerken Ülkücü Şehît Mustafa Pehlivanoğlu'nun adını atladı! Söylemedi, söyleyemedi! Söylerse bir yerlere ters düşerdi! Oysa BOP Eş Başkanı'nı gûya sarsan satırlar O'nundu! Al birini vur ötekine!
Bunların işâretleriyle de millet, sandıkta "evet" veya "hayır" diyecek öyle mi? Referandumda milleti, şehit yakınlarını, ülkücüleri, mütedeyyin müslümanları bir daha kandırmak için gûya BDP ile görüşmeyen BOP Eş Başkanının, bir başka yalanını da BDP Diyarbakır İl Başkanı açıkladı: "Biz AKP'yle, Başbakan Erdoğan'la, temsilcileri ile kurmaylarıyla tahmin ettiğinizin ötesinde görüşmeler yaptık. Referandum paketi öncesinde de bize söylenen şuydu; 'Biz sizinle asla aynı karede görünmeyeceğiz. Bize destek verebilirsiniz ama gizli destek vereceksiniz' demişlerdi. Buyurun kendilerine sorun böyle olmadığını iddia etsinler." dedi!
Ve bunların duyulmayacağını sanarak, kamera önünde otuz yıl faşistlikle, katillikle, ırkçılıkla suçladıkları Ülkü Şehîtleri üzerinden münâfıklığa soyundular! Destekçileri de epeyce!
Yıllarca MHP'li olmuş, Ülkücü gecelerde şiirlerini okuyarak para kazanmış, yıllarca Ülkücü Camiada kitapları pazarlanmış, her devrin kuvvetlisinden yana olmayı mahâret sayan bir yetmişlik "eskiden ülkücü" de, AKP yandaşlığıyla coşarak referandumu, âyetlerle süsleyip "Mü'min-Münkîr" oylamasıymış gibi takdîm ediyor!
Ya Rabbi! Ol deyince olduran, öl deyince öldürensin! Geceleri-gündüzleri, mevsimleri-seneleri şaşmaz bir düzenle sürdürensin! Rahmansın, Rahîmsin aynı zamanda Kahhârsın! Mütedeyyîn kullarını, yürekleri yaralı şehît ailelerini otuz yıldan sonra bile rahat bırakmayan bu "Allah ile aldatanlar"ı, kahhâr sıfatınla sen ıslâh et Ya Rabbi!
Canımızı çok acıttılar! "Bir kötülüğün cezası, ona denk bir kötülüktür. Ama kim bağışlar ve barışı sağlarsa onun mükâfatı Allah'a aittir. Doğrusu O, zalimleri sevmez.-Şûra-40" buyurdun!
Otuz yıldır kavlamayan yaramızı kanattılar, affedemiyoruz! Allah adıyla, canımıza, acılarımıza musallat olanları sana havâle ediyoruz Yâ Rabbi!
Bunlara "HAYIR" diyerek, hür akıllı olduğumuzu, Allah'tan gayrısını dinlemeyeceğimizi gösterecek ferâseti-basîreti ver Yâ Rabbi!
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: