Pazartesi, Eylül 26, 2011

VATAN DA BİZİM, UĞRUNA AKAN KAN DA!

Susun Beyler! Susun!
MİT'le PKK'nın görüşmeleri devâm etsin! Susun! "Hem silahlı mücâdele, hem siyâsi müzâkere devam" etsin! Susun!
Ankara, İzmir, Mardin, Antalya, Sinop, Konya, Şırnak'taki Şehit evlerine ateş düştü, Türkiye'nin dört yanındaki akrabalarının, arkadaşlarının, komşularının evlerine de şivân düştü! Susun!
Gazze'ye destek vermeyelim diyen yok! Filistin'i sahipsiz bırakalım diyen yok! Ama önce mescîdin içi değil mi? Her gün üçer beşer, vatanlaşsın diye toprağa düşen Aslanlar da müslüman değil mi? Susun!
Kimse bilmese siz de, biz de biliyoruz ki susasınız diye BOP Eş Başkanı'sınız! Domino etkisiyle adım adım tamamlanan Okyanus Ötesi kurgulu "Arap Baharı"na destek veresiniz diye, müslüman kanlarıyla baharca çölün kırmızıya boyandığı bütün Müslüman ülkelerde ABD'nin kurdurduğu, desteklediği, finans ettiği bütün muhalif güçlerin adının "Adalet ve Kalkınma Hareketi" olması tesâdüf(!)ünü duyan yok farz ederek susun!
Kendi sınır güvenliğimizden vaz geçtik, şehirlerde can güvenliği yok, biz "Dünya Lideri" pohpohlamalarıyla Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi gereği, 22 ülkenin sınırlarının değiştirileceğini ve bu ülkeler içinde bizim de olduğumuzu bile bile "Arap Baharı" uygulamalarına destek verelim! Susun!
Milletin de artık sustuğunu fark ediyor musunuz? Millet artık şehîdinin ardından "Vatan sağ olsun" demiyor farkında mısınız? Abdulhak Hamit; "Türk milleti söylemez, söylenir!" demişti. Artık millet söylenmiyor bile farkında mısınız?
Nerden farkında olacaksınız ki? Daha ülkeye teşrîf etmediniz ve bulunduğunuz yerlerden bombaların sesini, mermilerin sesini duyamıyorsunuz! Bizimki de soru mu yani? Belki milletin suskunluğunu da kahpe teröristlerin zannettiği gibi korktuklarına yorumluyorsunuz! Susun!
Delik deşik kevgire dönüştürülmüş sistemin açığından istifâde ile dokunulmazlık zırhına bürünen, sizin "İleri Demokrasi" ve "Açılım" projeleriniz sayesinde "asla dokunulamaz"laşan, demokrat teröristlerden bir kadın müsveddesi; "Bizden korkun!" diye tehdît etsin! Duymayın, susun!
Bir başka "asla dokunulamaz"laştırdığınız" biri, Bakanınıza hitâben; "Sana ne lan? Senden mi soracağız?" diye fırça atsın, duymazdan gelin, susun!
Şehîtlerden bahsedenleri; "Kandan geçinenler!" diye ithâm edin! Silahla sizi yendikleri zannına, Oslo Müzâkeresi'nde MİT Müsteşar Yardımcısı'nın söyledikleriyle kapılan, şımardıkça şımaran kuduzlarla "müzâkere"nin devâm edeceğini söyleyin, susun!
Mahkeme kadıya mülk değil Beyler!
Bu millet, bu kadar zavallı, bu kadar âciz değil!
Millet vekili diye seçip Gâzi Meclis'e gönderilen 550 - 36 = 514 kişiden sadece CHP'den seçilen İsa Gök hâriç hiç kimseye itimat kalmadı! Susun!
Cezaevlerinde; Gazetecilerden, yazarlardan, madalyalı kahramanlardan ve NATO Generallerinden adli suçlulara yer kalmadı! Susun!
İşbirlikçi, hâin, teslîmiyetçi Dolma kalemler'den bazıları "Türk Baharı"nı telâffuz etmeğe başladılar duydunuz mu? Susun!
Siz de susun! Muhalefet te sussun! Susun seyredin sadece yanan yürekleri, sönen ocakları, bombalanan Başkenti, bombalanma hazırlığındaki hastaneleri... Siz sustukça millet te susuyor farkında mısınız?
Bu suskunluk, fırtına öncesinin sessizliği olabilir mi?
İş başa düştüğünde "Demirci Efe"ler sabanı bırakıp çiftesine sarılmaz mı zannediyorsunuz?
Siz yasakladınız diye millet Türklüğünden, vatanından, emânetlerden vaz mı geçer zannediyorsunuz? Çin vaz geçirebildi mi Türkistanlıyı Türklüğünden? Sovyetler vaz geçirebildi mi 70 yılda Türkleri Türklüğünden, İran vaz geçirebildi mi Güney Azerbaycanı Türklüğünden? Musul'da-Kerkük'te-Telafer'de Arap baasçılar vazgeçirebildi mi Türkmeni Türklüğünden? Balkanlar'da vaz geçen var mı ki sizin yasaklarınızla Rumeli'yi Türkiye'leştiren biz vaz geçelim Türklüğümüzden!
Siz susun! Susmaya devâm edin! Siz susmaya biz, söylenmeğe devam edelim!
Günü geldiğinde Türk'ün azâmet, celâdet ve celâletiyle Millet konuştuğunda, sizi de daha önceki demokratik şımarıklar gibi sandıkta susturduğunda konuşsanız da kâr etmeyecek! Susun! Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nın diplomatik "Bahar" gezileri süresinde can verenlerimizin ailelerine başsağlığı dilemekten utanır olduk! Allah sabırlar versin! İnâdına vatan sağ olsun!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN SÜTÜNDÜR."
Selâm,sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: