Perşembe, Nisan 26, 2012

ENGİZİSYON CADI AVI!...

Mehmet Âkif, Süleyman Nazif'e; "Kînim dînimdir'i keşke ben söyleseydim! Çünkü senin kînin de dînin gibi zayıftır!" demiş!...
Tarihin tekerrür ettiğini biliriz! Tarihin değil, aptallıkların tekerrür ettiğini de II. Abdulhamit Hân söylemiş, hatırlıyoruz!... Yine ya aptallıklar, ya da tarih tekerrür ediyor! Kindâr-dindârlarca başlatılan bir cadı avı izliyoruz!
ABD'nin BOP Eş Başkanı ûnvanlı müttefîki yönetiminde Sivil İkinci 12 Eylül'cülerini; ABD'nin "Bizim çocuklar" sıfatlı Üniformalı Birinci 12 Eylülcüler ve 28 Şubatçılar peşinde sürek avında izliyoruz! Ve yapılan dîn adına, dindâr tezâhürâtlarıyla yapılıyor! Oysa Allah(c.c.); "Bir kötülüğün cezâsı, ona denk bir kötülüktür. Kim bağışlar ve barışı sağlarsa onun mükâfatı Allah'a aittir. Doğrusu O, zâlimleri sevmez." (Şûra-40) buyuruyor!
Bu sürek avını alkışlayanlar var, daha dün önlerinde olmadık şaklabanlıklar yaptıkları, olmadık güvercin taklaları attıkları kişilere leş yiyiciler gibi pike yapanlar var!
ABD'li bir hakem yönetiminde, ABD'nin kurduğu bir ringde, ABD iki boksörüne antrenman dövüşü yaptırıyor! Millete de; "Aaaa! Cambaza baaak! Kuşa baaak!" oyalaması!... Ma'lesef hepimiz, cambaza da bakıyoruz, kuşa da!... Bu kadar aptallığa itirâzım var!
Ben, 12 Eylülcüleri, 13 Eylül 1980 günü vicdânımda yargılamış ve ıdam etmiştim!
Devletim'in gasp ettikleri bütün gücü, ABD'nin yönlendirmesiyle üzerimize yöneltilmiş ama Türk Milletinin refleksi olduğunu o günlerdeki vakârıyla gösteren Ülkücü Hareketi, bırakın çökertmeyi eğememişlerdi bile!... Ceza ehliyetini kaybetmiş iki bunak ihtiyârı günah keçisi ilan edip salya-sümük saldırılardan, tek kelimeyle iğreniyorum!
Dün onların önünde olmadık şaklabanlıklar yapan, olmadık güvercin taklaları atanların, bugün linç etmek için leş yiyiciler misali pike yapmalarından insanlık adına utanıyorum!
Bu memlekette, kontrol edilen toplum psikolojisiyle % 92 oranında "Evet" dedirtilen 1982 Anyasası'na "Hayır" derken de bir daha mahkûm etmiştim astıklarımı!
Kimin, kimi, niye aldattığını hiç bir zaman anlayamayanlardanım!
Çünkü hayatımda hiç aldatmadım ve bilerek aldatılacak kadar da aptallaşmadım! Otuz yıl önce nelere, niye karşıysam bugün de aynıyım! Dönmedim, değişmedim! Öldüremeyen yaranın savaşçıyı güçlendirdiğini, Türk Milletinin düşmanlarına beslediğim ve Birinci 12 Eylülcülerden aldığım yaraların iyileşme sürecindeki kînimden bizzat biliyorum!
Sabit fikirli, bağnaz, empati bilmeyen biri değilim ama otuz yıl önce "Bizim çocuklar" sıfatını kazandıkları için onurlanan rütbelileri, otuz yıl sonra "Bop Eş Başkanı" ûnvanıyla -güya- sorgulayanlara, yargılayanlara inansam; zekâmı sorgular, hür aklımı ve vicdânımı yargılarım!
Birinci 12 Eylül de, İkinci 12 Eylül de; demokrasi, yetmedi İleri Demokrasi için yapıldı! Tamam da bu demokrasi denen ithâl kavram, nasıl bir şeydir ki -özellikle- müslümanlara hiç yaramaz!
Demokratik Fransa'da, Uyduruk Soykırıma "Yoktur." demek, yasalarla yasak ve bu yasaklamanın, despotizmin adı, demokrasi!
Afganistan'da, Irak'ta, Libya'da müslümanların başına yağdırılan demokrasi bombalarının levâzımcılığını yapan BOP Eş Başkanı ûnvanlı sivil ABD yandaşının, birilerinden intikâmının adı, İleri Demokrasi!
Tarihte demokrasiyle kurulmuş hiç bir devlet, bilmiyorum ama demokrasiyle parçalanan, çökertilen sayısız ulus-devlet var!...
"Sonsuza kadar Devlet" inancında bir Türk Milletçisi ve DNA'mın fonksiyonu gereği Türk Milliyetçisi bir Türk olarak, barışık olmadığım bir sistemin savunuculuğuna da hiç tenezzül etmedim!
Bu göstermelik hesaplaşmada "müdâhil" olanlara; "Neden?" sorusunu sormam, müdâhil olmayanları ise merâk bile etmem!
Onar yıllık aralarla aynı merkezden yönlendirilen demokrasi gösterileriyle şahsen ilgilenmiyorum! Onar yıllık kahramanlardan da, iâde-i itibâr yapılan hâinlerden de huylanıyorum!...
Türk Milletinin bütünlüğünden ve bekasından başka hiçbir şey ilgi alanımda değil çünkü milletliğimizi muhafaza edemezsek devlet zaten kendiliğinden çöker, yok olur!
Devletli kalmaya devâm etmek istiyorsak millet bütünlüğümüzü muhafazaya mecbûruz diye düşünüyorum vesselâm.
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ.
Selâm, sevgi, dua...

Hiç yorum yok: