Pazartesi, Nisan 30, 2012

TANIŞALIM !...

Kimseyi savunmayacak, Türk Milletinin, mütedeyyin müslümanların hâricinde kimseye fedâiliğe de soyunmayacağım!
"Kork Allah'tan korkmazdan!" darb-ı meseline uymayarak, Allah korkusundan başka korku bilmeyen yüreğimle Allah'tan korkmazlara diklenerek dikileceğim!
"Yahu! Siz kimsiniz?" diye sormuşsunuz birilerine! Ben cevap vereceğim onlar yerine; "Yahu! Sen kimsin?"
Firâvun musun? Nemrût musun? Neron musun? Muâviye misin? Yezît misin? Sen kimsin?...
Dilinde takvâ, elinde îman-metre, gözünde çıplak gösteren gözlük varmış gibi, istediğin yere saldırıyor, istediğin eli silahlının dizinin dibinde diz çöküyor; İslâm'a saldıran, müslümanları katleden, müslüman kadınlara-kızlara tecâvüz eden Haçlı askerlerine baş eğiyor, duâlar ediyorsun! Yahu! Sen kimsin?
Hz. Hamza'yı şehît eden Vahşi'ye, ciğerlerini söküp yiyen Hind'e, sahâbî sıfatı veren bir dîn adına, kime; "Yahu! Siz kimsiniz?" diye hakâret ediyor, aşağılıyor, hor görüp öteleyerek sesleniyorsun? Yahu! Sen kimsin?
Geçmişte; Firâvun'a, Nemrûd'a, Muâviye'ye, Yezîd'e kelle pahasına doğruyu söyleyenler gibi Allah rızâsı için senin de uyarılman vâcip-farz!
Sana bugün, Atatürk'ün Kitâb- Ekmel dediği Kitap yardımıyla sesleneceğim! Firâvun'dan bile vazgeçmeyen Allah öğretisiyle -kim ne yapar bilmem ama- benim, kimseden vazgeçmeye niyetim yok!
"Biz bu şekilde her kentte/ her medeniyette kodamanları, o kent ve medeniyetin suçluları yaptık ki orada oyunlar tezgâhlayıp tuzaklar kursunlar. Aslında onlar, öz benliklerinden başkasına oyun oynamıyorlar ama farkında değiller." (En'âm-123) Yahu! Sen, kimsin?
"Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar"( En'âm-116) Yahu! Sen kimsin?
"Allah'ın berisinden birilerine niyazda bulunanlara/ Allah dışında birileri için çağrı yapanlara/ onların, Allah dışında yakardıklarına sövmeyin. Yoksa onlar da düşmanlıkla ve ilimsizlik yüzünden Allah'a söverler. Biz her ümmete yaptığı işi bu şekişlde süslü gösterdik." (En'âm-108) Yahu! Sen kimsin?...
Ne dînimi, ne îmânımı, ne takvâmı kimseyle ölçüştürmeye, yarıştırmaya tenezzül etmem! Kimsenin ne îmânıyla, ne takvâsıyla -hâşâ- uğraşmam! Çünkü Allah'ın böyle bir işe asla izni ve rızâsı yok! Takvâya müdâhele yetkisini, İki Cihân Serveri Habîb'ine bile vermeyen Allah'a rağmen takvâ puanlamaya soyundunuz! Yahu! Sen kimsin?
Gücünün yettiğini dövene zâlim demezler mi? Padişâhın defteri niye arkadan okunur? Allah'a küfredenlere, ateist inkârcılara, hatta en fazla kızdığı müşrîklere bile ömürleri süresince dünyada zûlmetmeyen Allah'tan gazâblı mısın? Yahu! Sen kimsin?
İslâmı ve müslümânı dünya nazârında olmadık şekillere sokan birilerinin dizinin dibine diz çöktün, ses çıkarmadık!
Siyâsi fikrinin mimârı, bânîsi Erbakan'ın önünde diz çöktüğü Kaddafi'yi Haçlı desteği ile linç ettirdin, ses çıkarmadık!
Afganistan'da Yunan askeriyle omuz omuza; Haçlı adına, NATO adına, BM adına Mehmetçiğe "talîban mücâhitleri"(!)ne mermi sıktırdın, ses çıkarmadık!
"Şehir Tiyatroları" ile ilgili yapılan ve doğru olan uygulamanı, neden zûlme dönüştürüyorsun? Vurup yıktığını neden yerde tekmeleyerek linç ettirip zâlimleşiyorsun? Yahu! Sen kimsin?
Senin ve şürekanın Allah adıyla, Peygamber adıyla, dîn adıyla yaptığınız ayrıştırmacı-ötekileştirici İleri Demokrat uygulamalarınızdan cesâretlenen bölücülerin bir kısmı; "Kürdistâni İslâmi Parti" adıyla siyâsallaşmaya hazırlanıyorlar, biliyor musun? Yahu! Sen kimsin?
"Gördün mü o, dini yalan sayanı?/ İşte odur yetîmi itip kakan;/ Yoksulu doyurmayı özendirmez o/ Lânet olsun o namaz kılanlara-duâ edenlere ki/ Namazlarından-duâlarından gaflet içindedir onlar!/ Riyaya sapandır onlar-gösteriş yaparlar./ Ve onlar kamu hakkına-yardıma-zekâta-iyiliğe engel olurlar." (Mâûn Sûresi)
Yahu! Sen kimsin vesselâm?...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: