Pazar, Nisan 01, 2012

REÇETE NEFRET !...

Prof. Dr. Turan Yazgan Hoca'nın 8. Mart. 2006 günlü, "www.maslan.blogspot.com" adlı şahsî sitemde paylaştığım ve güncelliğini muhafaza eden bir yazısından alıntılar paylaşacağım.
6 yıl önce koyulan teşhîse ve reçeteye dikkat!
"..."
Tırnak içindeki bölümler Hoca'nın sözleri, (... ) parantez içindekiler ve kalan bizimdir.
Yazgan Hoca demişlerki:
"Şiddet Türkiye’nin içinde yaygınlaştırılıyor! Liselerde, üniversitelerde ve stadyumlarda, özel seçilmiş bazı kasabalarda ve şehirlerde adeta planlanmış olaylar patlak veriyor ve kafalara bazı sorular yerleştiriliyor."(Fazlası oldu! O günden bugüne, kürdistan sınır(!)ları açıklandı, özerk(!)lik ilan edildi. M.A.)
"Irak'ta ise insanlar ilkel mezhep savaşlarına sürükleniyor. Orada da bir iç savaşın rüzgarları esiyor." (Bugüne kadar, Saddam idam edildi! Irak işgal edilip üçe bölündü, mezhep çatışmaları şiddetlenerek devam ediyor. Arap Baharı demokrasisi sayesinde Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi dahilinde müslüman kıyım ve yıkımları devam ediyor. "Haçlı Müslümanlar"ın da desteğiyle Kaddafi linç edildi! Demokratik Bombardıman sırası Suriye'de, İran'da, sonra! ...)
"Burada önemli olan, kanlı hadiselerin Türkiye'de ve çevresinde cereyan etmesi, yakında Filistin ve İran üzerinden daha da genişleyerek
demokratik(!) Ortadoğu”ya yayılmasıdır. Her halde Büyük Ortadoğu (!) Projesi kanla yoğrula yoğrula gerçekleşecektir! Sonuç, -Türkiye başta olmak üzere- güçlü devletlerden arınmış ve esas itibariyle Türkiye’nin tesir sahasında olan bölgeler, tamamen Yahudi Amerikan sömürüsüne kazandırılmış olacaktır! Bu sahanın genişletilmesi için daha önce atılmış olan adımları da buna göre değerlendirmek gerekir.
Azerbaycan ile Türkiye arasına sokuşturulmuş olan Ermenistan’ın, aradaki mesafeyi açacak şekilde genişletilmesi(ne), kimin desteği ile gerçekleşirse gerçekleşsin, ... Batı’nın yani ABD ve AB’nin kılını bile kıpırdatmaması bu projenin bir parçası oluşunun açık delilidir.
Afganistan’a el koyularak oraya yapılan yerleşme de Türk dünyasının hazinelerine yaklaşmaktan başka bir mana ifade etmez. Türk dünyasının iktisadi kaynakları da tam olarak kontrol altına alındığı zaman, Büyük Ortadoğu projesi gerçekleşmiş olur." (Afganistan'da ne işimiz var? Orada niye öldük? Sorularını, düne kadar AKP'nin her uygulamasını alkışlayan Gülen A.Ş. temsilcisi kalemler ve TV'ler de yüksek sesle sormaya başladılar! M.A.)
"Proje, ABD tarafından yolunda gidiyor görünüyor. ... Yatırım olarak iktisadi maliyetini kat kat karşılayacak çok önemli ve kanlı bir yatırımdır! Ancak Amerika’nın kaldırıp kaldıramayacağı (belli olmayan) ve gittikçe yükselecek bir başka maliyet vardır; Amerikan Düşmanlığı!… Öldürülen, evsiz, yurtsuz, yersiz bırakılan, milyonlarca insanın ahı ve bütün dünyada böylesine insanlık düşmanlığına, gaddarlığına karşı yükselecek ses, her türlü kârı silip süpürecek güce yükselebilir. ... Bu nefret İslamiyet’e karşı yürütülen savaş ve kışkırtmalar sebebiyle çığ gibi büyüyecektir. Atom bombasından daha güçlü silah, bu nefrettir! Biz bugüne kadar Avrupa’nın bize karşı yarattığı suni ve haksız nefretin korkunç tesirinden hala kurtulamadık! ... Batı, Prof. Dr. Neumark'ın söylediği gibi;"Türkiye’de silahla yapamadıklarını, kendilerine benzeterek yapmaya çalışıyorlar…" Yani yetiştirdikleri Mankurt aydınlarımızla nefretlerimizi tazeleyip gayelerini gerçekleştiriyorlar! Bizim Batı’da Mankurt yetiştirmemize gerek yok! Onların aydınları, eninde sonunda, haktan yana, insanlıktan yana olmayı öğrenecektir.
Dünyanın kurtuluşu bu nefrete kaldı! Prof.Dr.Turan YAZGAN"
BOP Eş Başkanı Başbakan'ın, İran'a ABD kuryeliğini içim acıyarak izleyince Hoca'nın sözlerini hatırladım ve vurgulayarak hatırlayalım istedim!
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: