Cumartesi, Mart 14, 2009

İNCİTEN NEZÂKET !...

Sanki adam, ülkücüleri incitsin diye yaratılmış!
Ölümlerde, ölümüne kavgalarda, millî ve kıyâmete denk savaşlarda; kendilerini mahkeme zanneden ceberrût emirerleri karşısında, kültür seviyeleri sıfır câhil gardiyanlar karşısında, hücrelerde, işkencelerde, sürgünlerde, firarlarda; görülen, yaşanan, anlatılan en sert işkencelerde incinmeyen ülkücüleri, adam nezâketiyle incitiyor!
Allah rızasından başka hiç bir ödül düşünmeden ömürlerini, ikbâllerini, servetlerini uğruna seve seve verdikleri değerlerle incitiyor adam ülkücüleri!
Ülkücünün; neden incineceğini, ülkücünün neye ne kadar kızacağını biliyor adam!...
Ülkücü; yüreği kan ağlayarak gördüğü her "üç hilâl"li bayrağı, gözden kayboluncaya kadar izlerken, kendisini tanımayan MHP adaylarının araçları geçtiğinde bütün yüreğini uçlarında attırdığı parmaklarını birleştirip Bozkurt işâreti yaparak selâmlarken mânevi şahsiyetine söz verdiği Başbuğu'nun ve ülküdaşlarının hâtıralarına saygıda devam ederken; adam, dolma kalemlere nezâket gösterisi ile incitiyor ülkücüleri!
Geçmişte, komünistlere karşı nâzikti; şimdi bölücülere, PKK'lılara karşı nâzik! Geçmişte halkçılara, solculara, Türkeş düşmanlarına karşı nâzikti; şimdi işbirlikçilere, dolma kalemlere, BOP'çulara, diyalogculara, medeniyetler arası ittifakçılara, kinci ikinci cumhuriyetçilere, Türk düşmanlarına, Türk milliyetçiliği hasımlarına karşı nâzik!... Bunların tamamından da, methiyeler alır on iki yıldır!
Yıllarca dünyanın en güçlü teşkilatlarından sayılan, gücünü dünyanın kabul ettiği Ülkü Ocakları Teşkilâtını; ülkücüyü ülkücüye saldırtarak bitirmek mücâdelesinde!
Başbuğumuz'un iki emânetinden birinci sırada gösterdiği Ülkü Ocakları'nı yok etmek düşüncesinde! Üniversitelerde PKK'lıların saldırılarına uğrayan ülkücüleri teşkilâtlardan uzaklaştırarak PKK karşısında tek ve savunmasız bırakmakla meşgûl!
"Ülkücünün gönlünde bütün tarikatlara ve mensuplarına yetecek kadar yer ve muhabbet vardır. Ama Turancı bir yürek, her hangi bir tarikata girerek hayâlini ve ülküsünü daraltamaz, dar bir sınıra mahkûm edemez." diyen Başbuğumuz'un tavsiyelerini yok sayarak, ülkü ocaklarını Fetullahçı adındaki, okyanus ötesinden komutlu ufacık bir cemaate teslim etmekle meşgûl!
Kavgaların, savaşların, idamların, dar ağaçlarının, cellatların incitemediği ülkücü yürekleri, nezâketiyle incitmekle meşgûl adam!...
Ülkücülerin "Son nefer, son nefes"e kadar devâm edecek olan PKK, bölücü, haîn düşmanlığına inatla; PKK'nın siyâsallaşmışlarıyla tokalaşarak, Kürtçe oy isteyen il başkanını tebrikle "tek dil"den vaz geçerek; "farklılıkların farkında"lıkla tek millet'ten vaz geçerek; seçim sisteminin açığını kullanıp Meclis'e girmeyi başaran bölücülere "Demokrasi adına kazanımdır." diye iltifât ederek, tokalaşarak, kucaklaşarak, koklaşarak nâzikleşmekle meşgûl adam!
MHP'nin büyümesi, gelişmesi için yapılan ülkücü tavsiyelere öfkelenen, tavsiyeleri yapan ülkücüleri hemen hain ilan ederek teşkilatlardan uzaklaştıran, direnenlerin üzerine ülkücüleri saldırttıran bu nâzik adam; kendisini ve şahsında ülkücü hareketi yerden yere vuran dolma kalemlere teşekkür etmekle meşgûl!...
Ahmet Hakan'a niye teşekkür ettin be adam?
Size; "Yavru!" diyen Kasımpaşalı'ya; "Cücük!" diyen nezâketinizle, bizim "adam" hitabımızdan nasıl rahatsız olacağınızı biliyorum! Ben de, bilerek ve incitmek için yapmadıysam kahrolayım!
"Çiçek Bahçesi"nin çiçeklerinden olan kalemşörün, tetikçin Çiçek; teşekkür ettiğin yedi uyarıya, lisân-ı münâsiple itiraz etmişti! Bir gün sonra karşılıklı teşekkürleşerek tetikçini bile incittin farkında mısın? Ülkücü tavırdan zâten bî-habersiniz de; demek ki; tetikçinin ve senin, birbirinizden de haberiniz yok!
Farklılıkların farkındaki nâzik(!) farklı adam; farklı davranışınla ülkücüleri incitmeyi başardın, tebrîk ederim! Dolma kalemlerden önce tebrîk etmeliyim ki; ne anlama geldiğini bilen ülküdaşlarım, işbirlikçilerin alkışlarından daha az incinsinler hiç değilse!...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: