Pazartesi, Mart 30, 2009

NÖBETTE MİYİZ?

Savaşta da, barışta da en büyük sorumluluk, nöbetçilerindir. Nöbetçilerine güvenen toplumlar, kendilerini emîn hissederler. Bu yüzden saldırganlar, önce nöbetçileri hedef alırlar.
Otuz yıldır, meseleleri akıl süzgecimizden süzerek seyretmeye başladık başlayalı; Türk Milleti'nin, en ehîl nöbetçileri yok ediliyor! Halkları milletleştirmek için insan üstü gayret gösteren millet sevdalıları, halkçılığa, bölücülüğe karşı çıkan Türk Yiğitler yok ediliyor! Farkında olanlar da, olamayanlar da ağlıyorlar, ağlıyoruz sadece!
Nöbetçilerinin ölümüne ağlayan millet, yok edilen nöbetçilerinin yerine yeni nöbetçiler dikmezse, görevlendiremezse saldırıya en müsait yerleri açıktır!
Nisyân ile malül hafızalarımızı hemen yoklayarak, şehîd edilmiş nöbetçilerimizi hatırlamak ve onların nöbet yerlerine yeni nöbetçiler koymak, kimseye güvenemiyorsak kendimiz nöbete geçmek zorundayız!
Emperyalistler; her yandan, her kılıkta saldırıya geçtiler!
Ilımlı İslâm adıyla, Dinler Arası Diyalog adıyla, dindâr maskesiyle saldırılar var. Ûlema, Allah rızasına ses verin: Nöbette misiniz?
Medeniyetler Arası İttifak, BOP Eş Başkanlığı, Birleşmiş Milletler geçici Başkanlığı, Medeniyetler Arası İttifak Eş Başkanlığı adıyla, açılan gediklerden saldırılar var ve artacak! Siyâsiler, nöbette misiniz?
IMF veya Dünya Bankası adıyla, ekonomimizi satın aldılar! Bankalarımız bizim değil! Üreten KİT'lerimiz artık bizim değil! Önce satın alıp, sonra iş yerlerimizi kapatıyorlar! İş adamlarımız, nöbette misiniz?
Silahla, bombayla, trafik kazalarıyla, şaibeli ölümlerle kanaat önderlerimiz otuz yıldır öldürülüyorlar! Devleti suçlamak için dağlarda gebertilmiş terörist leşi arıyorlar! İtirafçıların gösterdiği leşlerle Ordumuzu zan altında bırakmaya çalışıyorlar! Münevverler, nöbette misiniz?
Biz dört biliyorduk! On altı şüpheli kaza geçiren ve sonunda, helikopter kiralayacak gücü hiç olmamış bir Millet ve Devlet sevdâlısı Yiğit, helikopter kazasında şehîd ediliyor! Kazayı haber veren muhabir, bulunamıyor! Bu puslu, acılı günlerde insanlık gösterileri altında seçim yapıldı! Muhsin Yazıcıoğlu'nun, mitinginden sonra helikoptere binmeden, yanındakilere; "Beni öldürecek misiniz?" sorusunu sorduğunu anlattılar! Bu soru ve soruya muhatap olanlar, nöbette misiniz? Alperenler, nöbette misiniz?
Başbakanlık'ta kurulan ve başında Başbakanlık Müsteşarı'nın bulunduğunu BBP Yetkililerinden duyduğumuz Kriz Masası'nın; BBP Genel Merkezi'nde ve Türkiye'nin her yerinde bekleyen Yazıcıoğlu sevdâlılarını haberdâr etmemelerinden, BBP'li yetkililerin bizzat Kriz Masası'na giderek haberlere ulaşmaya çalışmasından, şüphelenen var mı? Şüphelenenler, nöbette misiniz?
Yıllardır aydınlatılmamış faili meçhûl cinâyetler varken, sadece kaza diyerek teslim mi olunacak? Meclis araştırması yapılacağı söylenen bu kazayı, Meclis'te millet adına kimler takip edecek? Hâlâ varlıklarına güvendiğimiz millî refleksli Millet Vekilleri, Allah rızası için nöbette misiniz?
Muhsin Yazıcıoğlu'nu ebedî istirahatgâhına koyduktan, cenâze merâsimlerinden sonra mesele kapanacak mı? Kapatılacak mı? Bütün Zamanların Ülkü Ocağı Genel Başkanı'nın hayâlleri, ülküsü, mücâdeleleri bitecek mi? Ülkücüler, nöbette misiniz?
Bütün sevdâlıları tek tek yok edilen Türk Milleti, müteyakkız mısın? Yapılacak saldırılara hazır mısın? Uyanık mısın? Nöbette misin Türk Milleti? Türk Milleti, nöbette misin?
Cenâze görüp ağlamış, düğün görüp oynamış; tecrübeli, donanımlı, dayanıklı Kutlu Sefer Süvârileri, uyanık mısınız? Allah aşkına nöbette misiniz?
Türk Milleti; bir daha, 'Bir ölüp, bin diriliriz" der misin? "Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için" demezsek, tehlikedeyiz farkında mısın? Milletim: Nöbette misin?
Vallahi; "Su uyur düşman uyumaz." Billâhi; nöbet, en makbûl ibâdettendir...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: