Cuma, Mart 06, 2009

YENİÇAĞ OKURLARINA ŞİKÂYETİM!

Dostlar; Sizlerle paylaşmak istediğim bir ileti var:
"Değerli Mustafa ağabeyim; .... 68 kuşağının, ülkücüler kadar çile çekmediğini, buna rağmen nimette hep önde olduklarını belirtiyorsunuz. Evet bir aynaya bakın birde onlara. Bir ikisi hariç hemen her fraksiyon, seçim öncelerinde en güçlü organizasyon içinde birleşirler. Medya köşesindekiler ise adeta bir kale oluştururlar. .... Ya siz neredesiniz sayın ağabeyim? Yeniçağ ve ekibi ile AKP’yi eleştiriyor gibi görünerek akabinde ülkücülerin siyasi organizasyonu MHP’yi de topa tutup onların alternatifsiz olduğunu milletin kafasına kazımaya and içenlerin arasında değilmisiniz? ..... Ülkücü iradenin Seçimi ile gelen bir genel başkana hakareti bu dava mensupları unutur mu zannediyorsunuz? .... Bu vebal, sizler gibi seçim arifesinde MHP başarısız olsa da yönetim değişse biz de orada olsak gibi fasit daireden çıkamayanlarındır. .... Bütün eleştirlerinize hatta hakaretlerinize rağmen, ağabey dediğimiz sizlere, yüreğimiz açıktır. Selamlarımla. Rıza Altunışık "
İleti bu... "Ağabey" demiş sağ olsun! Şahsen, bütün olumsuzluklara rağmen "Ülkücüyüm" diyenleri sevmekle mükellefim! Beni sevseler de sevmeseler de gönlüm ayakları altındadır! Ya ezip geçer, ya da gönüllerine katarlar, itiraz etmem!
Anladığım kadarıyla Bahçeli'yi tenkîdimizin AKP'ye yaradığı îma edilmiş, hükümete sert muhalefetimiz atlanarak! Lâ havle! Yaptığımızın unutulmayacağı tehdidi de unutulmamış! Biz de unutursak nâmert olalım! "AKP'ye yaranmak tarifi; seçim meydanlarında,"Okyanus ötesine de kaçsa getirip hesap sormazsam namerdim!" diye kükreyen, sonra demokratlık yaparak Abdullah Gül'ü Köşk'e çıkarana mı, yoksa bize mi yakışır? Millet biliyor!...
"...ülkücülerin siyasi organizasyonu MHP" olmaz! MHP bir organizasyon, bir dernek değil! Ülkücü ömürlerle örülmüş, Türk Milliyetçilerinin en bilinen adresiydi! Şimdi sıradan bir parti...
"Ülkücü iradenin Seçimi ile gelen bir genel başkan"da yanlış! Ya olanlardan habersiz bunu yazan, ya da kurşun asker! ... Ben bu kardeşlerimizin kandırıldıklarına inanırım! Başbuğ'un mîrasları Partiyi ve Ocağı işgâl edip, genel başkanlığa aday her kesi; baltalı, sopalı, silahlı Genç Ülkücülere tâciz ve tehdît ettiren, binlerce polis korumasında salona girerek kurşun askerlere kongrecilik oynatan, tek aday olmasına rağmen, delegenin neredeyse yarısının oyunu alamayan mı, ülkücü irâdenin seçtiği genel başkan?
Bölücülere karşı tavırlarıyla; Apo'dan, işbirlikçi Dolma Kalemlerden, Zana ve zağarlarından övgüler alan, Çiçek Bahçesi ile farklılıkların farkında olan, "Ne mozaiği laan! Gerekirse kan dökeriz." kükreyişini unutturan; partiyi "MHP ideolojik ağırlıklarını attı" diye târif ettiren, AB'ye bütün partilerden daha sıcak baktığını, ABD ile en iyi ilişkileri MHP'nin gerçekleştireceğini seçim programına koyan mı, ülkücü genel başkan? İmralı'nın en popüler kurye avukatıyla Gâzi Meclis'in rengi(!)ni tamamlayan mı; PKK'nın temsilcileriyle tokalaşıp 10,5 saat rahatsız olmadan durabilen ama ülkücülerle tokalaştığında hemen ellerini kolonyalı mendille dezenfekte eden mi; ülkücülüğü adından çok bilinen İsrafil Kumbasar'a, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı'na, genel başkan adaylarına, yetmiş yaşındaki aksakal Kadir Hoca'ya her fırsatta, genç ülkücüleri saldırttıran ama bölücülere karşı ev yasağı koyan mı, ülkücü genel başkan?
Hükûmetteyken; PKK'lılar, Dev-Solcular, 10 Mehmetçiğin katili, hainler affedilirken; bir devrin tek başına sorumlusu sayılarak af dışı bırakılan Haluk KIRCI'yı, intikamcılara karşı terk eden vefâsız mı, ülkücü genel başkan? Etmeyin Kardeşim! Vallahi çarpılırsınız!
29 Mart'ta ÜLKÜCÜ Belediye Başkan adaylarını desteklemek; her ülkücünün nâmus, vicdân, karakter ve ülküdaşlık borcudur. Amaaaaa!
İl Genel Meclisi oylarını, Bahçeli'nin hânesine yazdırmak ise; önce Başbuğumuz'un, bir ömürdür ceza evlerindeki-sürgünlerdeki ülküdaşlarımızın ve binlerce şehidimizin azîz hâtıralarına ve Şehitlerimizin ailelerine, dahası Türk Milleti'ne İHÂNETTİR vesselâm!...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: