Salı, Mart 24, 2009

"ÖLMEZ BU HAREKET..."

Ülküdaşlarım;
Vahşi kabileler misâli birbirimize saldırmaya başladık!
Türk Milleti'nin halklara ayrıştırılmasına, ayrıştırılan halklar adına devlete-millete saldırılmasına göz yuman, hainlere meşrûiyet kazandıranlara karşı susanlar, bize saldırıyorlar!
Hayatım boyu sadece ülküdaşlarıma karşı, kendimi savunmuştum. Ülküdaşlarımıza olan muhabbetimizi birileri yanlış anlamış olmalı ki saldırılar giderek arttı!
Bir ileti paylaşmak istiyorum: "Sayın Mustafa Aslan. Sizleri bir ağabey olarak gördüğümüz için gazeteyi de takip ediyorduk. Artık etmemeye karar verdik. Bu gazete, artık eski komünistlerin mitinglerine manşetten adam toplamaya çalışan bir gazete! Benim merakım şudur: Sizin gibi kalemine, inancına ve ülkücülüğüne güvenmemiz gereken insanlar buna nasıl tahammül ediyorlar? Bunlar, sizin gibileri Truva atı olarak kullanıp ülkücülerin evlerine girmeye çalışıyorlar? Lütfen tavrınızı bizim de duyacağımız, okuyacağımız şekilde ortaya koyun. Saygılarımızla." (İsim bende...)
Bu konuda, çok yazdım. Bir daha yazayım; ".... ülkücülüğüne güvenmemiz gereken" sözüne dikkat edilirse, bir emre uymak açığa çıkar! Güvenip güvenmeyeceğinize, ülkücü olup olmadığımıza kararı, siz mi vereceksiniz ki bizi anlayasınız? Bizi tanımanız gerekmez mi? Bizi tanımanıza Balgat'tan izin çıkar mı?
Başbuğumuz'a, dâvaya, bölünmez millet bütünlüğümüze ihânet edenler tarafından hain îlan edilmedik mi biz? Yapmayın Allah aşkına!
Artık "Ülkücüyüm." dediğinizde, en yakınlarınızdaki istihzâlı bakışları, fark etmiyor musunuz?
Gazetemizi okumamakla tehdit ediyorsunuz! Elbette merhâmetsizce itham ettiğiniz Gazetem'i savunmak, vicdâni görevimdir.
Savunmaya başlamadan, yanlıştan örnek olmazsa da ben de size;
*Tahkim ve uyum yasalarında imzaları olan; bu yasaların getirdiği kolaylıkla vatanın paylaşılmasına zemin hazırlayan, Irak'ı işgâl eden ABD askerlerine dua eden Gül'ü Köşk'e çıkaran, Köşk'e çıkardıklarının topraklarımıza Kürdistan demesini sağlayanlar mı, yoksa biz mi "Truva atı"yız?
*Davos'ta ki senaryo aslanlığından sonra, Yahûdi lobilerinden özür dilemeğe giden AKP'lilerin yanında yer alanlar mı, yoksa biz mi "Truva Atı"yız?
*Yeni atanan ABD Büyük Elçisi'nin, göreve başlamadan ziyâret ederek; "Sayın Genel Başkan, sizinle çok uzun süreli birlikteliğimiz olacak." dediği kişi ve yandaşlarımı, yoksa biz mi "Truva Atı"yız?
*İmralı hükümlüsünün; "İddia ediyorum Bahçeli MHP'deki şahinleri temizleyecektir. MHP'ye karışmayın!" diye destek verdiği kişi mi, yoksa biz mi "Truva Atı"yız?
*PKK'lılara karşı ülkücüleri susturup, siyâsal uzantılarıyla tokalaşmayı, kucaklaşmayı "Gâzi Meclis'in renklerini tamamlamak" diye yorumlayan zihniyet mi, yoksa biz mi "Truva Atı"yız?
*Okyanus ötesine kaçsa da getirip hesap sormakla tehdit edilen kişinin Köşk'e çıkmasını kolaylaştıran tutarsızlar mı, yoksa biz mi "Truva Atı"yız?
*Altemur Kılıç'la refikliğimize itiraz eden siz; Bahçeli ve Yol Arkadaşların'ın PKK'nın siyâsal uzantılarıyla demokratik arkadaşlıklarına neden susarsınız?
*Ahmet Hakan'a hakaretlerinden dolayı teşekkür eden, ama yürekleri sızladığı için samimice tenkîd eden ülkücülere "hain" diyebilenler mi yoksa biz mi "Truva Atı"yız? Sorularını ve daha nice can yakan soruları sorarım! Yapmayın Allah aşkına!...
Her şeye rağmen bende mâzursunuz! "Ülkücüyüm." demeniz bile sizi ölümüne sevmeme yeter! Size kırılamam ama sizin de saldırmadan önce, vicdânınıza müracaat etmenizi rica etmek hakkımdır sanırım!
Türk Milliyetçiliğimle; 'Çiçek Bahçesi'ne, 'farklılıkların farkında olarak ülke yönetimi'ne, 'toplumsal dayanışmanın siyâsal iz düşümü'ne, 'Onurlu AB'ciliğe, 'Meclis renklerinin tamamlanması'na, Üç hilâlimizi unutturarak; "Bir hilal uğruna 40 yıl" sloganına Türkçe muhalefet edeceğim!
Başbuğum'un el yazısı ile görevi ve güvenilmemesi belgelenen Bahçeli'ye güvenmeyeceğim! PKK'lılara karşı oda hapsi verilen Ülküdaşlarımız'ı; Ülkü Devleri'nin üzerine saldırtan zihniyete karşı koymaya devam edeceğim!
Ülkücünün ülkücü adaylara destek vermesi nâmus borcudur diye tavrımızı açıklamışken, bize saldıracağınıza, Ankara'da Mansur YAVAŞ gibi bir ehil adayın resimleri yerine, milleti rahatsız eden kendi resimlerini asan işgâlciye yönelin!
Korkmayın! "Ölmez bu hareket, ölmez bu dâva." Bu dâva sürer...
TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ölmeyecek ölmez bu harekat çok daha büyyecek allahın izniyle