Salı, Kasım 08, 2011

PKK'NIN DÎNİ...

"İspatlayamayan şerefsizdir!" iddiâsından; "MİT, gerekirse şeytanla da görüşür"e dönüşen yetkin ağız tarifinden sonra bazı aklı evveller PKK'nın dînini merak eder olmuşlar! Lâ havle!...
PKK (PKardeşler Komitesi)'nın dini; İslâm olsa, Hıristiyan olsa, Yahûdi olsa, putperest olsa ne yazar? Dinsizin soyunu merak edelim tamam da soysuzun dininden kime ne?
Devlete, millete ihânet eden, avlanmanın yasaklandığı "Haram Aylar"da bile kan dökmekten çekinmeyen, uzaktan kumandalı nankör taşeronun dininden kime ne? Bu sapık piçler, Haçlı ile birlikte bir başka müslüman halka demokrasi vaadiyle bomba yağdıran, demokrasi vaadiyle birbuçuk milyon Müslümanı katledip yüz binlerce Müslüman kadına-kıza tecavüz eden Haçlı askerlerine dua eden Haçlı Müslümanlar'ın dîninden olsa ne fark eder? Tecâvüze uğramış Müslüman Iraklı kadınların-kızların peydahladığı piçler, hangi dinden olurlarsa olsunlar neye yararlar? Her an kimliğini bilmediği tecâvüzcü babasının karakterini göstermeye müsait olmaz mı? Katırdan yüzde yüz atlık veya eşeklik beklenebilir mi?
Kuduz köpeğe en hayvansever entel bile tahammül etmezken; "İt iti biner, sonra kıçını yalar!" Atalar tesbitini atlayıp itin doğduğuna at muamelesi yapmak akıl kârı mıdır? Anaları belli, babaları bellisiz PKardeşler Komitesi'nin dînini kim, niye merâk eder ki?
PKK'nın peşinden gidecek müslümanın olabileceğine ihtimal bile vermem! Çünkü Müslümanlık îman, îman ise akıl gerektirir! Akılsızın dîni-îmanı olmayacağına göre piçin peşine takılanlara sadece piç-nesepsiz diye bakılmaz mı?
Herhangi bir otun cinsini belirlemek için yapılan araştırmaya, harcanan emeğe, bir ilaca ham madde olabilir düşüncesiyle saygı duyabiliriz ama babası bellisiz piçlerden oluşan bir hâin gürûhunun dînini merakı anlamak çok güç! Bunun için sarfedilen emeğe ziyân gözüyle bakarım!
Piç'in babasını, sadece piçin kendisi merak eder! O da anasından sorar! Ana hızlı bir fahişe ise türettiği piçin babasını karıştırabilir! Fahişe ananın tahminleri arasında gidip gelen piç te tahmin yürüterek bazen med, bazen pers, bazen de zorda kalınca "Anam da Türk'tür. Devletimin emrindeyim!" diye Türkleşmeye heveslenebilir!
Bazı fikir emekçilerinin okuma zahmetlerine saygı gösterirken kaynak olarak gösterilen, piçlerin dinini araştıran yazanların emeklerine, saygı gösterip göstermemek konusundaki kararsızlığımızı ifâde ederek akıllı herkesi, bu konuda ilgisizliğe davet ederim! Fuzûli işlere ayıracak kadar boş vaktimiz mi var?
Bütün dünya mazlûm milletlerinin, karakter ve mücâdelesini örnek aldığı, savaşta yenip esir aldığı Düşman Komutanı'ndan bile tarihe mal olmuş methiyeler kazanmış, şan-şöhret zengini Türk Tarihi'ne altın varakla yazılmış övgülerin muhatabı Gâzi Mustafa Kemal Paşamız'a dil uzatan nankör "Dolma Kalemler"in, PKK'lı piçlerin dînini merakları samîmi olabilir mi?
Anası-babası, soyu-sopu, dîni-diyâneti belli; yaptıklarıyla hem dînine, hem milletine, hem de insanlığa müthîş müspet kazanımlar bırakan Muhteşem Türk Atatürk'e saygısızca, şımarıkça, terbiyesizce dil uzatan kudurtulmuş dolma kalemlerin merâkından kime ne?
Yüzlerce yıl Haçlı Birliği adıyla İslâm'a karşı toplu saldırı ve katliamlar yapanların parayla satın alarak kullandıkları yerli taşeron hâin piçleri hâlâ öğrenemediysek, tanıyamadıysak ayıp değil midir?
Gücünü îmanı ve ahlâkından alan hâkim erk, piçliğini bildiği zavallıları, kontrol altında tutmakla eğer kontrol edilemiyecek ve tedâvi edilemeyecek kadar kudurmuşsa itlâf ederek toplumun huzûrunu sağlamakla mükelleftir! "Yaratan'ın hatırına yaratılanı sevmek" kültürünün hoşgörüsünü algılayamamak ta bir piçlik göstergesidir! Hangi soylu-soplu insan, yemek yediği kaba pisler?
Bizi, adlarını hatırlarken bile midemiz bulanan pislikler-piçler hakkında yazı yazmak mecbûriyetinde bırakanlara, idrâk etmekte olduğumuz aziz mübârek günler hatırına hoşgörüyle baktığımızı hatırlatarak Haçlı peydahlaması piçlere muhabbetli olanlara da piç tavrı takınacağımızı bildiririz vesselâm...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: